Μετά από 38 χρόνια το facebook ένωσε το καμένο μωρό με τη νοσοκόμα που το φρόντιζε

Σχεδόν πριν από 20 χρόνια η Αμάντα Σκαρπινάτι  άρχισε να ψάχνει για την νοσοκόμα που της έσωσε τη ζωή όταν ήταν μόλις τριών μηνών.

Δυστυχώς, η Σκαρπινάτι στάλθηκε στο νοσοκομείο, αφού υπέφερε από εγκαύματα τρίτου βαθμού που είχαν δημιουργηθεί από ένα ζεστό υγραντήρα ατμού.Τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από τη νοσηλεία της στο Albany Medical Center της Νέα Υόρκης, το 1977, της κοιτούσε πάντα και τις είχε μέσα στη καρδιά της, και πρόσφατα αποφάσισε να μπεί στο Facebook για να προσπαθήσει και πάλι να εντοπίσει την “αγαπημένη της νοσοκόμα που της έδωσε την ελπίδα της και την ενέπνευσε για δεκαετίες.”

38-meta-synanththike-me-th-nosokoma-ths-xarh-sto-facebook-1_photo credit:pinterest

Έγραψε λοιπόν στη σελίδα της στο facebook ένα post που έλεγε , “Ίσως τώρα με τη δύναμη που έχουν τα κοινωνικά μέσα και τα μέσα  μαζικής ενημέρωσης κάποιος θα την αναγνωρίσει … Θα ήθελα πολύ να μάθω το όνομά της και, ενδεχομένως, να έχω την ευκαιρία να της μιλήσω και να τη συναντήσω. Παρακαλώ μοιραστείτε το post μου γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να το δει . “

Δείτε ακόμη: 10 αληθινες ιστοριες ανθρωπων που εζησαν φρικιαστικες στιγμες..

 Περίπου μετά από 1.500 κοινοποιήσεις , η Scarpinati τελικά βρήκε αυτό που έψαχνε .

Μια γυναίκα με το όνομα Άντζελα Λίρι είχε εργαστεί στην αίθουσα ανάνηψης το 1977 και θυμήθηκε την νοσοκόμα σε αυτές τις εικόνες.

38-meta-synanththike-me-th-nosokoma-ths-xarh-sto-facebook-2_photo credit:pinterest

“Ήξερα αυτή τη νοσοκόμα πολύ καλά και το όνομά της είναι η Σούζαν Μπέργερ,” δήλωσε η Λίρι σε ένα σχόλιο στο Facebook κάτω από το post της Scarpinati. “Ήταν τόσο γλυκιά και τρυφερή, όπως ακριβώς φαίνεται σε αυτή την εικόνα. Αγαπούσε τη δουλειά της και φρόντιζε με αγάπη και τους ενήλικες και τα παιδιά … έχω να της μιλήσω ίσως και 35 χρόνια. Μακάρι να είχα περισσότερα να σου πω. Νομίζω ότι θα είναι τόσο  όμορφη και στοργική όπως ήταν, όταν ήταν νοσοκόμα.”

Δείτε ακόμη: Πέντε απίστευτες αληθινές ιστορίες!

Η Leary θυμήθηκε ότι η Μπέγερ είχε μετακινηθεί στις Συρακούσες χρόνια πριν, και ήθελε να κάνει το καλύτερό για να ξανασυναντηθούν αυτές οι δυο.

Όταν λοιπόν έφτασε τελικά η μέρα να δει τη τη γυναίκα που την φρόντισε πριν από 38 χρόνια, η Scarpinati ξέσπασε σε κλάματα. Οι δύο τους αγκαλιάστηκαν στο ίδιο νοσοκομείο στο οποίο είχαν συναντηθεί για τελευταία φορά, και αυτή τη φορά, αντί η Μπέργερ να κρατάει τη Σκαρπινάτι μωρό στην αγκαλιά της, τώρα αγκάλιαζε μια όμορφη καλλιεργημένη γυναίκα.

38-meta-synanththike-me-th-nosokoma-ths-xarh-sto-facebook-3_photo credit:pinterest

Η Scarpinati αναφώνησε, “Ω Θεέ μου, είσαι πραγματική», ξαναγκαλιάζοντας τη με μια τεράστια αγκαλιά.

Αυτό που είναι ακόμα πιο συγκινητικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι η Scarpinati δεν ήταν η μόνη που κοιτούσε  αυτές τις συγκινητικές φωτογραφίες. Ως υπενθύμιση οτι θα μπορούσε να γίνει ακόμη καλύτερη στη δουλειά της, η Μπέργερ κοιτούσα συχνά αυτές της φωτογραφίες για να εμπνέεται.

Δείτε ακόμη:Η συγκλονιστική ιστορία τριών γυναικών!(Video)

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω, δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε Scarpinati

Τώρα που επιτέλους συναντήθηκαν αυτές οι δύο μετά από τόσα χρόνια, σχεδίασαν να γνωριστούν ακόμη καλύτερα μεταξύ τους.

Και για άλλη μια φορά, το Facebook τα κατάφερεεε!!!

 

Close