Μην καταδέχεσαι ποτέ να είσαι το τρίτο πρόσωπο.

Ηθικό δίδαγμα; Μην καταδέχεσαι ποτέ να είσαι το τρίτο πρόσωπο. Όλο προβλήματα θα έχεις. Κράτα το κεφάλι σου ψηλά και μείνε μακρυά από αυτούς που το παίζουν σε πολλά ταμπλό, δεν σου αξίζουν αυτά  τα τυπάκια. Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι η αποκλειστική αγαπημένη και όχι η δανεική.

Γλυκεία μου, Πόσο θλιμμένη φαίνεσαι.
Πόσο κυνηγημένη και απελπισμένη.
Πάντα επιλέγεις τους λάθος ρόλους, με τους λάθος κομπάρσους και τους χειρότερους πρωταγωνιστές.

Πάντα αιωρείσαι μεταξύ του «θα σε πάρω εγώ αργότερα» και του «θα της μιλήσω εγώ όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».
Κλέβεις στιγμές πάθους και χαράς , γυρνώντας  στην μίζερη ζωή σου νομίζοντας πως δεν υπάρχει άλλη γκόμενα σαν εσένα και πως  θα τα αφήσει όλα για χάρη σου.

Με πιάνουν γέλια. Μη με παρεξηγήσεις, και η άλλη που δεν έχει πάρει είδηση τις εξωσχολικές δραστηριότητες του πρίγκηπα, δεν είναι λιγότερο μαλάκας,
απλά -επίτρεψε μου- της έχει απομείνει περισσότερη αξιοπρέπεια.
Μην την υποτιμάς την αξιοπρέπεια. Είναι μεγάλο προνόμιο για όσους την έχουν και από τα πιο αποτελεσματικά ηρεμιστικά σε αυτή την ζούγκλα που ζούμε όλοι.

Τι σου έλεγα;  Α, ναι!  Που λες και αυτή μαλάκας  είναι απλά εσύ είσαι και αστεία ταυτόχρονα.
Περπατάς με τον τρόμο στα μάτια σου και με την συσκευή του κινητού σου κολλημένη στην παλάμη σου, γιατί γνωρίζεις πολύ καλά πως είναι μετρημένες οι στιγμές που μπορεί να σου μιλήσει άνετα και αλίμονο σου αν χάσεις κλήση του.

Μετά θα πρέπει να περιμένεις να αποκοιμηθεί η επίσημη για να καταφέρει να σε πάρει. Καλές 12 δηλαδή. Άστα, δεν είσαι για τέτοια.

Περνάει ο καιρός και εσύ που είσαι και καπάτσα, πιέζεις τα πράγματα και τον απειλείς πως αν δεν της μιλήσει θα πρέπει να τον αφήσεις.
(Σιγά μην τον αφήσεις, έτσι για απειλή το λες, σε καταλαβαίνω).

Παίρνει αυτός ύφος χιλίων καρδιναλίων και ανακοινώνει στην επίσημη πως είναι λίγο μπερδεμένος και πως θέλει λίγο χρόνο να σκεφτεί. Αμέσως εσύ αναθαρρείς και σκέφτεσαι «Επιτέλους,τον κέρδισα!!»

Βρε χαζούλα, αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι πως αφού με ευκολία αφήνει την επίσημη για σένα, μήπως όταν με το καλό γίνεις κι εσύ επίσημη βρεθεί μια άλλη καπάτσα (σαν εσένα) και συνεχίσει το ίδιο εργάκι αλλά σε αντίστροφους ρόλους;

Λέω εγώ τώρα… Για να μην παρεξηγηθώ, σίγουρα υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν γίνονται έτσι τα πράγματα και η παράνομη σχέση σου μπορεί να έχει και happy end. Απλά δεν είναι αυτός ο κανόνας.
Με μαθηματική ακρίβεια, είτε ο πρίγκηπας σου θα σε αφήσει να αναρωτιέσαι γιατί τελικά γύρισε στην άλλη (αφού την είχε βαρεθεί όπως σου έλεγε) ή θα αφήσει την άλλη, θα είναι επίσημα μαζί σου και σε λίγα χρόνια θα βρεθεί μια τσακπινούλα με λάγνο βλέμμα που θα σου απονείμει το βραβείο
της ανοιχτής παλάμης.

Αφού ξέρεις πολύ καλά πια, πως ο πριγκιπάκος σου γοητεύεται εύκολα από μισάνοιχτα χείλη και οπίσθια όλο νόημα. Και έτσι η ζωή περνάει και όλα κάνουν κύκλους.

Ηθικό δίδαγμα; Μην καταδέχεσαι ποτέ να είσαι το τρίτο πρόσωπο. Όλο προβλήματα θα έχεις. Κράτα το κεφάλι σου ψηλά και μείνε μακρυά από μαλάκες που παίζουν σε πολλά ταμπλό, δεν σου αξίζουν αυτά  τα τυπάκια. Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι η αποκλειστική αγαπημένη και όχι η δανεική. Αν  το σκεφτείς λίγο, θα δεις πως δεν αξίζει τον κόπο. Σε φιλώ.

Close