Το μωρό αυτό ήταν να γεννηθεί τα Χριστούγεννα αλλά γεννήθηκε ένα μήνα νωρίτερα κάνοντας ένα τεράστιο δώρο στη μαμά και τη γιαγιά του

Είναι τέλειο να έχετε ίδια μέρα γενέθλια με ένα άτομο στην οικογένειά σας, αλλά φανταστείτε να έχετε ίδια μέρα γενέθλια με δύο;

Το μωράκι ο Micah έπρεπε να γεννηθεί φέτος τα Χριστούγεννα, αλλά, αντίθετα, γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου.

Δείτε ακόμη: Μωρό γεννήθηκε με νερό αντι για αίμα στο κορμάκι του. Και οι γιατροί δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Το ότι ο Mirah γεννήθηκε ένα μήνα νωρίτερα δεν είναι αυτό το παράξενο και ταυτόχρονα εκπληκτικό σε αυτή την υπόθεση, αλλά το γεγονός οτι επέλεξε μια πολύ ξεχωριστή μέρα για να γεννηθεί.

Στις 19 Νοεμβρίου δεν είναι μόνο τα γενέθλια του Micah. Είναι επίσης τα γενέθλια της μαμάς του. Αλλά και της γιαγιάς του.

Στις 19 Νοεμβρίου δεν είναι μόνο τα γενέθλια του Micah. Είναι επίσης τα γενέθλια της μαμάς του. Αλλά και της γιαγιάς του.

Δείτε ακόμη: Τι καταλαβαίνει ένα μωρό όταν του διαβάζεις ;

Η γιαγιά του λέει ότι είχε μια κρυφή υποψία ότι ο εγγονός της θα γεννιόταν ειδικά τη μέρα των γενεθλίων τους, δείχνοντας το πόσο ισχυρή είναι η διαίσθηση της μητέρας.

Όσο μεγαλώνει ο Micah σίγουρα θα περάσει εκπληκτικά γενέθλια. Και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει κανείς στην οικογένειά του τα γενέθλιά του. Ή η μαμά του. Ή η γιαγιά του. Αλλά, και φυσικά,  δεν έχει κανείς δικαιολογία για να ξεχάσει τυχαία τα γενέθλια τους.

Δείτε ακόμη: Από υπεύθυνος για τον θάνατο του μωρού του, ξανά πατέρας σε λίγους μήνες

Ας ελπίσουμε ότι ο Micah θα χαίρεται να μοιράζεται τα γενέθλιά του με τη μαμά αλλά και τη γιαγιά του – και ίσως και το δικό του μωρό γεννηθεί την ίδια μέρα προκειμένου να συνεχιστεί η παράδοση.

Πηγή: littlethings.com
Close