Ο άγνωστος παράδεισος της Αιτωλοακαρνανίας που λίγοι γνωρίζουν και αξίζει να επισκεφθείτε!

Είναι από τα μέρη εκείνα, που μόλις τα ανακαλύπτεις, αισθάνεσαι πως βρήκες τον επίγειο παράδεισο. Είναι ένα τοπίο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, με την εκκλησία του Άγιου Βάρβαρου και τους εντυπωσιακούς καταρράκτες με το παγωμένο νερό να περιμένουν τον επισκέπτη που θα βρεθεί στο Τρύφο, κοντά στην Αμφιλοχία στον δρόμο προς τη Βόνιτσα, για να τον ταξιδέψει με τις εικόνες που προσφέρει.

Δείτε επίσης Τι είναι αυτό που μισείς περισσότερο στο Καλοκαίρι, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Η φύση στάθηκε γενναιόδωρη με το μέρος αυτό της Αιτωλοακαρνανίας, «προικίζοντας» την περιοχή με πυκνή βλάστηση και τους υπέροχους καταρράκτες και τις λιμνούλες, σαν ένα καλά κρυμμένο μυστικό μόνο για μυημένους. Οι περιηγητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και εγγύτητας με τη φύση πεζοπορώντας στο φαράγγι παράλληλα με την κοίτη του ποταμού.

Κοντά στον ναό του Άγιου Βάρβαρου, τοπικού αγίου της Ακαρνανίας που ήταν πειρατής κι έγινε ερημίτης, λέγεται πως ανάβλυζαν πηγές με νερό που γιάτρευε, το οποίο οι κάτοικοι ονόμασαν αγιονέρι.

Δείτε επίσης Αυτή είναι η μυστική παραλία που «ενώνει» τη Θεσσαλονίκη με τη Χαλκιδική

Ο άγνωστος παράδεισος της Αιτωλοακαρνανίας που λίγοι γνωρίζουν και αξίζει να επισκεφθείτε! Ο άγνωστος παράδεισος της Αιτωλοακαρνανίας που λίγοι γνωρίζουν και αξίζει να επισκεφθείτε! Ο άγνωστος παράδεισος της Αιτωλοακαρνανίας που λίγοι γνωρίζουν και αξίζει να επισκεφθείτε! Ο άγνωστος παράδεισος της Αιτωλοακαρνανίας που λίγοι γνωρίζουν και αξίζει να επισκεφθείτε! Ο άγνωστος παράδεισος της Αιτωλοακαρνανίας που λίγοι γνωρίζουν και αξίζει να επισκεφθείτε! Ο άγνωστος παράδεισος της Αιτωλοακαρνανίας που λίγοι γνωρίζουν και αξίζει να επισκεφθείτε!

Με πληροφορίες από newsbeast.gr

Close