Οι γιατροί είπαν σε αυτή την μαμά να τερματίσει την κύηση των σιαμαίων διδύμων της.. Δείτε τι έκανε..

Οι Curt και Misty Oglesby ήταν ενθουσιασμένοι όταν έμαθαν ότι η Misty Oglesby ήταν έγκυος και ότι η οικογένειά τους θα μεγάλωνε. Ωστόσο, το ζευγάρι πήρε μια είδηση ​​που τους τρομοκράτησε στην 20η εβδομάδα κύησης της Misty.

Όχι μόνο δεν μάθανε ότι η Misty περίμενε δίδυμα, αλλά και οτι αυτά ήταν σιαμαία δίδυμα.

«Ήταν δύσκολο να το δεχτούμε όλο αυτό,» είπε η Misty . «Δεν ξέραμε τι σήμαινε αυτό, ή τι σήμαινε αυτό για το μέλλον. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το άγνωστο, και αυτό ήταν το πιο τρομακτικό μέρος.»

Οι γιατροί είπαν σε αυτή την μαμά να τερματίσει την κύηση των σιαμαίων διδύμων της.. Δείτε τι έκανε..

Το ζευγάρι ανέθεσε τις ελπίδες τους στα χέρια του προγράμματος εγκυμοσύνης υψηλού κινδύνου του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Σινσινάτι , όπου εκεί ανακάλυψαν ότι τα μωρά τους είχαν ενωθεί στο στήθος και στην κοιλιά από το στέρνο προς τον ομφάλιο λώρο. Οι περικαρδιακοί σάκοι και τα διαφράγματα των μωρών είχαν συγχωνευθεί και μοιράζονταν ένα συκώτι. Βρήκαν επίσης ότι ο ιστός στις καρδιές των κοριτσιών δεν σχηματιζόταν σωστά, προκαλώντας προβλήματα στις βαλβίδες που ρυθμίζουν τη ροή του αίματος.

Δείτε ακόμη: Δείτε ένα νεογέννητο μωρό… 6,1 κιλών!

Οι γιατροί ανέφεραν ότι τα κορίτσια είχαν 5 έως 25 τοις εκατό πιθανότητες επιβίωσης.

«Μας δόθηκε η δυνατότητα να τερματίσουμε την εγκυμοσύνη», λέει η Misty. «Αλλά αισθανόμασταν οτι αφού υπάρχει έστω και μια 5 τοις εκατό πιθανότητα οτι τα μωρά μας θα μπορούσαν να επιβιώσουν, και θέλαμε να τους δώσουμε το 5 τοις εκατό.»

Οι γιατροί είπαν σε αυτή την μαμά να τερματίσει την κύηση των σιαμαίων διδύμων της.. Δείτε τι έκανε..

Ευτυχώς, η γέννηση της Selah και της Shylah πήγε καλά, αλλά το δύσκολο μέρος δεν είχε έρθει ακόμη. Τα κοριτσάκια έπρεπε ακόμη να διαχωριστούν.

Κάθε μπουκιά που παίρνουν … τα πάντα είναι απλά μια τεράστια νίκη. Απολαμβάνω την κάθε στιγμή

Η επέμβαση πήγε καλά για την Shylah , ενώ η Selah είχε πολλές επιπλοκές.

Ήταν τόσες πολλές οι επιπλοκές που οι γιατροί είχαν πεί στους γονείς να αποχαιρετήσουν τη Seleh. H δύναμη της Shylah, τελικά γιάτρεψε τη Selah και τελικά οι αδελφές είχαν τη δυνατότητα να πάνε στο σπίτι τους στην Ιντιάνα 15 μήνες μετά τη γέννησή τους

Δείτε ακόμη: Σε ποια ηλικία μπορεί να αρχίσει να κοιμάται το μωρό σε δικό του δωμάτιο

«Είναι μαχήτριες,» η Misty λέει σήμερα . «Είναι εκπληκτικές.»

Χάρη στο ταλαντούχο και αφοσιωμένο προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστήμιο του Cincinnati , τα δυο κοριτσάκια 2,5 χρονών σήμερα νίκησαν και μεγαλώνουν.

Οι γιατροί είπαν σε αυτή την μαμά να τερματίσει την κύηση των σιαμαίων διδύμων της.. Δείτε τι έκανε..

Τα κορίτσια χρειάζονται συμπληρώματα διατροφής μέσω ενός σωλήνα τροφοδοσίας και η Selah έχει επαγγελματία φυσιοθεραπευτή και λογοθεραπευτή, αλλά, ως επί το πλείστον, ζουν ως κανονικά νήπια.

Δείτε ακόμη: Μωρό πέθανε από ασιτία, γιατί του έκαναν οι γονείς του δίαιτα χωρίς γλουτένη.

«Είναι κάτι που με ταρακούνησε. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω αντιμετωπίσει,» λέει η Misty σήμερα . «Δεν υπάρχει μέρα που να θεωρώ τίποτε δεδομένο . Κάθε μπουκιά που παίρνουν … τα πάντα είναι απλά μια τεράστια νίκη. Απολαμβάνω την κάθε στιγμή.»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο από το εκπληκτικό ταξίδι αυτής της οικογένειας.

Πηγή: shareably.net
Close