Οι σκέψεις μας για τη Χρονιά θρίλερ που φεύγει το 2020

Επιτέλους φεύγει το 2021! Η ιστορία θα δείξει αν ήταν και η χειρότερη χρονιά που πέρασε για τον αιώνα που ζούμε παγκοσμίως.

Ο Χρήστος Γράφει

Μερικές μέρες ακόμη και φεύγει ένα από τα χειρότερα έτη παγκοσμίως.
Θα μείνει στην ιστορία το έτος. 2021 🤔
Μεγαλώνοντας αισθάνομαι ότι έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης, για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη μας.
Όχι βέβαια δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο.
Από μικρός θυμάμαι μου άρεσε να ψάχνω..

Στην αρχή ας πούμε έψαχνα να βρω ποιος είναι ο μπαμπάς μου…. Κάποια στιγμή τον βρήκα.. Δεν ξέρω αν ήταν αργά αλλά τον βρήκα. Έψαχνα να βρω τι είναι αγάπη…. Την βρήκα σε μια γιαγιά και έναν παππού που με βοήθησαν να μάθω κάποια πολύ απλά πράγματα….Να αγαπάς χωρίς να περιμένεις αγάπη….Να δίνεις χωρίς να περιμένεις να πάρεις….Να κλαις δυνατά…. όσο πιο δυνατά μπορείς….. γιατί μόνο οι δυνατοί μπορούν.

Έψαχνα να βρω τρόπους για να κλείσω τις πληγές μου…. και άνοιγα και άλλες πληγές. Κάποια στιγμή τα κατάφερα…. έψαχνα να βρω απάντηση στα τόσα γιατί; Γιατί; Γιατί η ζωή δεν είναι δίκαιη…
Για αυτό…. είναι γλυκιά όμως……και κάπου εκεί λες… ναι λοιπόν είναι γλυκιά πράγματι….
Όταν περνάνε τα χρόνια…
Όταν βλέπεις τα παιδιά σου να σου χαμογελανε, να σε αγκαλιάζουν, ακόμη και όταν κάνουν σκανταλιές…. κάπου εκεί λες ναι είναι η ζωή γλυκιά και θέλω να ζήσω.

Τα τελευταία 5 χρόνια κάθε χρόνο έπαιρνες και ένα αγαπημένο μου πρόσωπο…😭 δεν θέλω να μου φέρεις κάτι λοιπόν… αλλά ούτε και να πάρεις…😉
Υγεία θέλω να έχει όλος ο κόσμος.
Οι οικογένειες μας να είναι όπως ήταν παλιά…. αγκαλιές, φιλιά, τραγούδια…. διασκέδαση.
Όχι δεν θέλω να έχω το καλύτερο κινητό. Δεν θέλω να μάθω να βάζω φίλτρα για να βγάλω μια φωτογραφία.
Θέλω αληθινούς ανθρώπους που έχουν ελαττώματα και δεν είναι τέλειοι. θέλω φίλους που όταν θα χαρώ να χαρούν με την δική μου Χαρά όπως χαίρομαι και εγώ με τη δική τους.

Γυναίκα μου

Δεν είμαι καλός στα λόγια. Απλά σε ευχαριστώ πολύ για όλα! Σε ευχαριστώ που με αντέχεις καθημερινά. Σε ευχαριστώ που με μαθαίνεις μικρά μικρά πράγματα μέσα στο σπίτι  που εγώ δεν ήξερα. Η που δεν μου έμαθαν. Σε ευχαριστώ πολύ για τα παιδιά που μου πρόσφερες και με έκανες ευτυχισμένο.. Σε ευχαριστώ που ότι και να κάνω εσύ είσαι πάντα εκεί. Σε ευχαριστώ που με αγαπάς με τα ελαττώματα μου.. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μέσα από όλα τα εμπόδια εμείς είμαστε αισιόδοξοι και πάντοτε ένα . Σε αγαπώ Πολύ.

 

Η Λένα Γραφεί

Εγώ τι να γράψω μετά από αυτά που διάβασα Παραπάνω;

Εύχομαι υγεία σε όλο το κόσμο. Επίσης εύχομαι να νιώθετε όσο πιο πολλές στιγμές μπορείτε πιτσιρίκια.
Να μπορέσετε φέτος να πάτε το ταξίδι των ονείρων σας.
Να γελάτε πολύ.
‘Πολύ’ είναι η διαβάθμιση εκείνη που περιλαμβάνει συμπτώματα όπως δακρυσμένα μάτια, πονεμένους κοιλιακούς, κοκκινισμένα μάγουλα και το αφεντικό σας να σας κοιτά απορημένος, ενώ προσπαθεί να σας πει κάτι σοβαρό κι εσείς δαγκώνεστε για να σταματήσετε να γελάτε.

Να βρεθείτε κάποια στιγμή να χορεύετε σε ένα πάρτι που παίζει την πιο τέλεια μουσική του κόσμου, και να συνειδητοποιήσετε ξαφνικά ότι δεν θυμάστε πώς βρεθήκατε εκεί.

Να ξυπνήσετε ένα πρωί και έξω να χιονίζει.
Κάθε φορά που έχετε την εντύπωση ότι είναι Παρασκευή, να είναι όντως.
Να βρεθείτε τυχαία με έναν αγαπημένο φίλο από τα παλιά και να καταλήξετε να μιλάτε και να γελάτε όλο το βράδυ, σα να μην πέρασε μια μέρα.

Να συλλαμβάνετε τα πιο τρελά σχέδια, να τολμάτε να τα φέρετε εις πέρας, ενώ όλοι σας λένε τρελό, και τελικά να λειτουργούν.

Να αποφασίσει το αφεντικό σας πως ο ένας νόμιμος μήνας άδειας τον χρόνο είναι ελάχιστος για την δουλειά που κάνετε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και να θεσπίσει σύστημα διμήνου μετ’ αποδοχών.
Να παίξετε μαξιλαροπόλεμο και τυφλόμυγα.

Να επιλέξετε ανάληψη 20€ από το ATM και αυτό να κολλήσει και να ‘ξερνάει’ χαρτονομίσματα επί δέκα λεπτά.

Να ανακαλύπτετε κάθε μέρα ξεχασμένα ευρώ σε κάθε παντελόνι ή μπουφάν που φοράτε.
Να ανακαλύψουν οι επιστήμονες πως ένα (χαμένο για αιώνες) είδος λαχταριστής σοκολάτας έχει μηδέν θερμίδες και τεράστιες ποσότητες βιταμινών.

Να ακούσετε ένα βράδυ στο ραδιόφωνο, καθώς οδηγείτε προς το σπίτι, ότι ο κορονοιος πλέων δεν υπάρχει, και εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τη ζωή σας κανονικά.Και να αλλάξετε επιτόπου κατεύθυνση, προς το πλησιέστερο μπαρ.

Να ανακαλύψετε μια παραλία με τιρκουάζ νερά και λευκή άμμο σε ένα ελληνικό νησί.

Να θέλετε πάντα όσα έχετε. Ένας σοφός είπε κάποτε πως είναι πολύ καλύτερο από το να έχετε πάντα όσα θέλετε.
Καλή χρονιά!

Άντρα μου

Δεν είναι τυχαίο πως όταν σε είδα μεθυσμένη με φίλες σε ένα μπαρ , είπα Τον βλέπετε αυτόν;Εγώ μια μέρα ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ!

Και έτσι και έγινε. Όλοι μας κρύβουμε πληγές μέσα στη καρδιά μας, άλλοι μικρότερες και άλλοι μεγαλύτερες. Εγώ επέλεξα να μείνω μαζί σου για να γιατρεύω τις δικές σου. Γιατί όλες οι πληγές μαζεύουν και γιατρεύονται με αγάπη. Και απλά αφήνουν πάνω σου ένα τόσο δά σημαδάκι για να σου θυμίζουν τι πέρασες. Ακόμη και οι μεγάλες, αυτές που στιγματίζουν μια ζωή, Με την αγάπη σβήνουν.

Επέλεξα να κλείσω με φωτογραφίες χωρίς φίλτρα δικές μας . Αυτές δεν είναι απο αυτές που φτιάχνουμε για να τις βάλουμε στο Instagram Και στο fb.

Κάντε κουράγιο. Ελπίζουμε αυτό που περνάμε να τελειώσει γρήγορα. Και το 2021 να είναι η καλύτερη Χρόνια για όλους μας.

Καλή Χρονιά μέσα από τη καρδιά μας

Οι σκέψεις μας για τη Χρονιά θρίλερ που φεύγει το 2020 Οι σκέψεις μας για τη Χρονιά θρίλερ που φεύγει το 2020 Οι σκέψεις μας για τη Χρονιά θρίλερ που φεύγει το 2020 Οι σκέψεις μας για τη Χρονιά θρίλερ που φεύγει το 2020

Οι σκέψεις μας για τη Χρονιά θρίλερ που φεύγει το 2020 Οι σκέψεις μας για τη Χρονιά θρίλερ που φεύγει το 2020 Οι σκέψεις μας για τη Χρονιά θρίλερ που φεύγει το 2020 Οι σκέψεις μας για τη Χρονιά θρίλερ που φεύγει το 2020 Οι σκέψεις μας για τη Χρονιά θρίλερ που φεύγει το 2020

Οι σκέψεις μας για τη Χρονιά θρίλερ που φεύγει το 2020

Close