Όταν η μαμά πήρε τη κόρη της από το παιδικό, ανακάλυψε οτι είχαν "δέσει" το παπούτσι της κόρης της με κολλητική ταινία πάνω στον αστράγαλο..

Μια μαμά η Τζέσικα Χέιζς  έγινε έξαλλη όταν πήγε να πάρει την κόρη που είναι μόλις 17 μηνών από το παιδικό σταθμό που πήγαινε στην Βόρεια Καρολίνα καθώς ανακάλυψε ότι το προσωπικό εκεί είχε κολλήσει με κολλητική ταινία τα παπούτσια της κόρης της στα πόδια της. Αφού αφαίρεσε την κολλητική ταινία από τους αστραγάλους του παιδιού της, έβγαλε φωτογραφίες προκειμένου να μοιραστεί στο Facebook το περιστατικό . Αν και τα περισσότερα σχόλια ήταν υπέρ της λέγοντας ότι ήταν λογικό που η μαμά έγινε έξαλλη, άλλοι χρήστες ήταν κατά λέγοντας ότι η μαμά δεν έπρεπε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό.

Η μαμά Τζέσικα έγινε εξω φερνών βλέποντας ότι οι δασκάλες στον παιδικό είχαν δέσει με αυτό τον τρόπο το παπούτσι στο δέρμα του παιδιού της..

Όταν η μαμά πήρε τη κόρη της από το παιδικό, ανακάλυψε οτι είχαν "δέσει" το παπούτσι της κόρης της με κολλητική ταινία πάνω στον αστράγαλο..

Στις εικόνες που δημοσίευσε αυτή η μαμά την προηγούμενη εβδομάδα στο Facebook, μπορείτε να δείτε τις πολλές στρώσεις από την κολλητική ταινία η οποία είναι τυλιγμένη γύρω από τα παπούτσια του παιδιού της, προφανώς για να τα κάνουν να μην φεύγουν από τα πόδια του. Το περιστατικό αυτό αναστάτωσε αρκετά αυτή τη μαμά, αλλά ακόμα πιο έξαλλη την έκανε το γεγονός ότι η κολλητική ταινία ξεπερνούσε την κάλτσα και βρισκόταν πάνω στο δερματάκι του μωρού της.

“Είμαι αναστατωμένη που έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου, όπως ο καθένας που θα έβλεπε κάτι τέτοιο στο παιδί του. Και δεν ήταν μόνο ότι είχαν κολλήσει τα παπούτσια της με την κολλητική ταινία αλλά είχαν βάλει ταινία και γύρω από τον αστράγαλο της” έγραψε στο Facebook. «Δεν είχαν κανένα δικαίωμα να κάνουν κάτι τέτοιο στο μικρό μου κοριτσάκι που είναι μόλις 17 μηνών»

Είχαν δέσει τόσο σφιχτα τον αστράγαλο με την κολλητική ταινία που άφησε σημάδι στο αριστερό πόδι του παιδιού της

Όταν η μαμά πήρε τη κόρη της από το παιδικό, ανακάλυψε οτι είχαν "δέσει" το παπούτσι της κόρης της με κολλητική ταινία πάνω στον αστράγαλο..

Εκτός από τις φωτογραφίες που ανήρτησε η Τζέσικα Χέιζς έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό στο Facebook, λέγοντας ότι η κολλητική ταινία “ήταν για τόση ώρα πάνω στο δέρμα του παιδιού και ήταν τόσο σφιχτή με αποτέλεσμα να αφήσει σημάδια, προκαλώντας ακόμη οίδημα και μώλωπες”.

Η μαμά ισχυρίζεται ότι το προσωπικό στο παιδικό σταθμό χρησιμοποίησε την κολλητική ταινία γιατί ήταν «νευριασμένο»

Όταν η μαμά πήρε τη κόρη της από το παιδικό, ανακάλυψε οτι είχαν "δέσει" το παπούτσι της κόρης της με κολλητική ταινία πάνω στον αστράγαλο..

Σύμφωνα με τη μαμά, 2 μέλη του προσωπικού κόλλησαν τα παπούτσια του παιδιού της γιατί ήταν νευριασμένα επειδή το παιδί της έβγαζε συνέχεια τα παπούτσια από το πόδι του. Για τους περισσότερους γονείς, το να βλέπουν κάτι τέτοιο στο παιδί του είναι ενοχλητικό και απαράδεκτο.

Νευρίασαν, διότι ένα παιδί 17 μηνών έκανε κάτι που κάνουν τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία του, και το ότι αυτό νευρίασε το προσωπικό στον παιδικό σταθμό δεν μπορεί παρά να είναι τρομακτικό.

Οι περισσότεροι φίλοι της συγκλονίστηκαν με τις φωτογραφίες

Η μαμά απευθύνθηκε στον διευθυντή του παιδικού και ο υπεύθυνος για αυτό το περιστατικό απολύθηκε.

Η μαμά πήγε στον διευθυντή και μόλις είδε το τι είχαν κάνει στην κόρη της έμεινε και αυτός άφωνος όπως και αυτή.

Έπειτα, η μαμά προσπάθησε να βγάλει την κολλητική ταινία από το πόδι της κόρης της , αλλά η κόρη της ταράχτηκε, (όπως κάθε παιδί που θα προσπαθούσες να του τραβήξεις κολλητική ταινία από το δέρμα). Έτσι, πήγε την κόρη της  σπίτι και της αφαίρεσε την κολλητική ταινία και έπειτα πήρε τηλέφωνο τον διευθυντή ώστε να τον ειδοποιήσει οτι η κολλητική ταινία είχε αφήσει μελανιές και πρήξιμο στο ποδαράκι του παιδιού της.

“Ο παιδικός σταθμός αμέσως απέλυσε τους υπαλλήλους που ήταν υπεύθυνοι για το συγκεκριμένο συμβάν. Ενημέρωσε επίσης, όλους τους γονείς ότι συνέβη κάποιο περιστατικό, χωρίς όμως να αναφέρονται ονόματα και το τι ακριβώς έγινε., “έγραψε η ίδια. “Τα ονόματα των εμπλεκομένων δεν μπορούν να δημοσιευτούν λόγω του απορρήτου. Μίλησα με τον διευθυντή και πιστεύουμε ότι αυτό που έπραξε ήταν το καλύτερο. ”

Ωστόσο, υπήρχαν και άτομα που θεώρησαν λάθος το γεγονός ότι αυτή η μαμά δημοσίευσε το συγκεκριμένο περιστατικό, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα σπάνιο και ατυχές περιστατικό και ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός δεν έχει προκαλέσει ποτέ ξανά κάποιο θέμα.

Η Χέιζς όμως, υπερασπίστηκε το λόγο που το έκανε αυτό, καθώς συνέχισε να πηγαίνει την κόρη της στον ίδιο παιδικό σταθμό.

“Όσοι από εσάς αισθάνεστε ότι δημιούργησα κακή φήμη στο συγκεκριμένο παιδικός σταθμό, θα πω ότι δεν θα πάρω το παιδί μου από εκεί καθώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα, κρατώ ψηλά το κεφάλι μου και αισθάνομαι ότι έκανα ότι έπρεπε προκειμένου να δικαιωθεί το παιδί μου. ” έγραψε. «Δεν απολογούμαι για αυτό που έκανα, καθώς δεν δημιούργησα κακή φήμη στο συγκεκριμένο παιδικό.»

Αν και έχει χάσει λίγο την εμπιστοσύνη της στο συγκεκριμένο παιδικό, αυτή η μαμά επειδή μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, εξακολουθεί να εξαρτάται από αυτό το παιδικό προκειμένου να προσέχει το παιδί της, ώστε να μπορεί να επιστρέψει στην δουλειά της. “Η κόρη μου πήγε κιόλας την επόμενη μέρα στον παιδικό και την υπόλοιπη βδομάδα , όσο θα αισθάνομαι άνετα να την πηγαίνω θα συνεχίσω να το κάνω “, έγραψε. “Και προέτρεψε και τους άλλους γονείς να κάνουν το ίδιο. Πιστεύω ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σε κάποιο άλλο παιδί, αφού συνέβη αυτό το περιστατικό και έχουν ληφθεί οι κατάλληλες προφυλάξεις. “

Πηγή: cafemom.com
Close