Προς όλες τις γυναίκες: Γιατί δεν πρέπει ποτέ να πλένετε τα πιάτα!

Φίλες γυναίκες τα νέα δεν είναι πολύ καλά για εσάς.

Όχι για όλες σας, αλλά για εσάς που πλένετε τα πιάτα! Δεν είναι όλες οι δουλειές του σπιτιού ίδιες και η συγκεκριμένη μπορεί να καταστρέψει τη σχέση σου!

Ναι, το να πλένετε τα πιάτα και δεν το λέμε εμείς γιατί απλά δεν μας αρέσει να πλένουμε τα πιάτα, το λένε οι έρευνες, μιλάμε με στοιχεία. Αυτό έδειξαν τα αποτελέσματα σε μια νέα έκθεση του Συμβουλίου Σύγχρονων Οικογενειών (CCF), αναφορικά με τη δυναμική των σχέσεων και τον τρόπο που σχετίζονται με τις δουλειές του σπιτιού, όπως τα ψώνια, το πλύσιμο των πιάτων, το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα, όλες τις δουλειές εν γένει.

Δείτε ακομα: Σύμφωνα με μια έρευνα οι ευτυχισμένες σχέσεις παχαίνουν!

Με βάση τα αποτελέσματά τους, οι γυναίκες που έπλεναν τα πιάτα στο σπίτι, έφεραν χαμηλότερη ικανοποίηση στις σχέσεις και λιγότερη σeξουαλική ικανοποίηση από τις γυναίκες που χώριζαν το πλύσιμο των πιάτων μαζί με τον σύντροφό τους.

Προς όλες τις γυναίκες: Γιατί δεν πρέπει ποτέ να πλένετε τα πιάτα!

Κι επειδή τα πιάτα δεν γίνεται να μένουν άπλυτα στον νεροχύτη, η έρευνα ανέφερε ότι η κατανομή των ευθυνών στο πλύσιμο των πιάτων ήταν η μόνη μεγαλύτερη πηγή ικανοποίηση για τις γυναίκες μεταξύ των άλλων δουλειών του σπιτιού.

Οπότε, φίλε άνδρα πρέπει να μπεις στην κουζίνα όχι μόνο για να μαγειρέψεις αλλά και για να πλύνεις τα πιάτα εάν θέλεις να είναι ικανοποιημένη και σεξουαλικά και μέσα στη σχέση η σύντροφός σου.

Δείτε ακομα: Να μη φοβάστε τη μοναξιά αλλά τις αδιάφορες σχέσεις

Ο Dan Carlson, βοηθός καθηγητή κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα και συγγραφέας της μελέτης, είπε ότι το πλύσιμο των πιάτων είναι η μοναδική δουλειά που δεν δέχεται κομπλιμέντα. Και τι να πεις δηλαδή στη γυναίκα σου “τα γυάλισες τα πιάτα αγάπη μου;”. Δεν το λες.

Από την άλλη πλευρά τα καλά νέα (ναι υπάρχουν και καλά νέα) είναι ότι τα πιάτα και τα ψώνια συνήθως μοιράζονται και είναι δουλειές τις οποίες κάνουν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες.

Το 2006 μια μελέτη ανέφερε πως το 30% των ζευγαριών μοιράζονται τα ψώνια και το 29% το πλύσιμο των πιάτων.

Συνεπώς, φίλε άνδρα την επόμενη φορά που θα σου πει η καλή σου να πλύνεις τα πιάτα μη φέρεις αντίρρηση!

Πηγή: diaforetiko
Close