10 σημάδια οτι δεν είστε τεμπέληδες αλλά πανέξυπνοι!

Μήπως είστε ένα άτομο που έχει την τάση να περνάει ώρες ξαπλωμένο στο κρεβάτι και να κοιτάζει το ταβάνι; Kάνετε πράγματα που έχετε ξανακάνει στο παρελθόν με σκοπό να μην τα μετανιώσετε αργότερα; Είστε από τα άτομα που βλέπετε σε επανάληψη μια σειρά που έχετε δει πολλές φορές;

Αν λοιπόν περνάει η ημέρα σας χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα, τότε είστε και επισήμως τεμπέληδες, σύμφωνα με τους γονείς σας και τους στενούς σας φίλους. Ωστόσο, φαίνεται ότι η έλλειψη κινήτρων και η υποτονική συμπεριφορά είναι σημάδι μιας εξαιρετικά ατομικής και πολύ δημιουργικής ευφυϊας . Στην πραγματικότητα, ένα τέτοιο άτομο μπορεί να μην είναι τελικά τεμπέλης. αλλά ιδιοφυΐα.

 

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι εκείνοι που μιλούν για τον εαυτό τους ενισχύουν τη συγκέντρωσή τους και βάζουν τις σκέψεις τους σε τάξη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιτυγχάνουν πιο εύκολα ένα στόχο. Αν έχετε λίγους φίλους, μην ανησυχείτε, αυτό σημαίνει οτι χρειάζεται να αλληλεπιδράσετε με λίγους ανθρώπους πράγμα που σημαίνει λιγότερο άγχος και κοινωνικό άγχος, το οποίο σε αντάλλαγμα σας δίνει το χρόνο να επικεντρωθείτε στους δικούς σας στόχους και την ευημερία σας .

Ακόμα κι αν οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι είστε τεμπέληδες επειδή δεν κάνετε τίποτα, η αλήθεια είναι οτι δεν εργάζεστε, επειδή ως ιδιοφυΐα, έχετε πάρα πολλές ιδέες στο μυαλό σας. Πολλές φορές, όταν ένα άτομο εστιάζει στην εκτέλεση μιας ενέργειας και δεν κάνε πολλά πράγματα μαζί, άλλοι μπορεί να βλέπουν αυτό το άτομο ως τεμπέλη. Η αλήθεια είναι ότι οι τεμπέληδες περνούν το χρόνο τους ολοκληρώνοντας το έργο τους έγκαιρα τη στιγμή που θα αποφασίσουν να το κάνουν.

Αν έχετε λίγους φίλους, μην ανησυχείτε, αυτό σημαίνει οτι χρειάζεται να αλληλεπιδράσετε με λίγους ανθρώπους πράγμα που σημαίνει λιγότερο άγχος και κοινωνικό άγχος, το οποίο σε αντάλλαγμα σας δίνει το χρόνο να επικεντρωθείτε στους δικούς σας στόχους και την ευημερία σας .

 

Πολύ συχνά, οι τεμπέληδες αποφεύγουν να κάνουν μπάνιο και είναι λίγο βρώμικοι. Όμως, το οτι είναι βρώμικοι, δεν είναι τόσο κακό τελικά, επειδή αυτό τους επιτρέπει να ξεφεύγουν από το παραδοσιακό τρόπο ζωής και  βρίσκουν νέους και αντισυμβατικούς τρόπους για να κάνουν πράγματα. Εκπληκτικό, έτσι δεν είναι; Πραγματικά ιδιοφυΐες!

H ζωγραφική είναι μια άλλη κοινή συνήθεια των τεμπέληδων. Έχουν την τάση να ζωγραφίζουν τυχαία κάθε φορά που υπάρχει ένα κομμάτι χαρτί μπροστά τους. Αυτό τους βοηθά να καταλήξουν σε νέες ιδέες, να διατηρούν πληροφορίες, και να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Επιπλέον, οι τεμπέληδες έχουν την συνήθεια να χειρίζονται με ηρεμία την καθημερινή ζωή, προκειμένου να καταλήξουν με την καλύτερη λύση που θα είναι επωφελής σε μακροπρόθεσμη βάση . Για παράδειγμα , το να πεινάτε για ώρες μόνο και μόνο επειδή είστε πολύ τεμπέληδες για να σηκωθείτε και να φτιάξετε κάτι να φάτε θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική δεξιότητα, αν υπάρξει μια ξαφνική εθνική πείνα, έτσι δεν είναι;

Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα μια για πάντα. Οι τεμπέληδες είναι οι μεγάλοι ηγέτες που ξέρουν πότε να αναθέσουν τα καθήκοντα σε άλλους προκειμένου να τελειώσουν την δουλειά τους όσο πιο γρήγορα. γίνεται. Ξέρουν τη σημασία της ομαδικής εργασίας.

 

Οι τεμπέληδες είναι πραγματικά πολύ αποτελεσματικοί. Δηλαδή , είναι πολύ τεμπέληδες για να κάνουν κάτι που δεν πρέπει να κάνουν και η ιδιοφυΐα τους, τους δίνει τη δυνατότητα να βρίσκουν τις καλύτερες σύντομες λύσεις για να κάνουν τα πράγματα. Οι τεμπέληδες αγαπούν μόνο τον ύπνο. Όμως, αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι ο εγκέφαλός μας είναι επίσης ένα όργανο το οποίο και αυτό κουράζεται, χρειάζεται μια μικρή ώθηση μερικές φορές για να μείνει σε εγρήγορση και να λειτουργεί άριστα. Ως εκ τούτου, οι τεμπέληδες άνθρωποι είναι έξυπνοι καθώς κοιμούνται πάντα πολύ και έτσι ξεκουράζονται και σε αυτό οφείλεται και η εξυπνάδα τους.

Πηγή: keepyourbody.com
Close