Άνοιγμα τρίτου ματιού! Τι κινδύνους κρύβει;;;

Πολλές φορές προσπαθούμε να φωτίσουμε το σκοτάδι , βουτώντας βαθιά στο άγνωστο. Εμείς πάμε  απροετοίμαστοι προς τα εκεί, μην ξέροντας τι πρόκειται να συναντήσουμε μόνο επειδή ο ”φακός” της περιέργειας μας, μας οδηγεί μπροστά.

Τον τελευταίο καιρό, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να μας δείχνουν πώς μπορούμε να ξυπνήσουμε από το λήθαργο που βρισκόμαστε και να βρούμε τον αληθινό σκοπό της  ζωή μας. Μιλούν για το τρίτο μάτι ως έναν τρόπο ο οποίος σας βοηθάει να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε ποιοι πραγματικά είστε και για ποιο λόγο βρίσκεστε  εδώ.

 

Αλλά υπάρχουν κίνδυνοι από το άνοιγμα ενός τρίτου ματιού;

Ωστόσο, αυτή η εμπειρία συνδέεται με πολλές ασάφειες. Κάτι το οποίο δεν έχει υποθεί και είναι ζωτικής σημασίας όταν επιλέγετε να ανοίξετε τρίτο μάτι σας.

Ίσως να γνωρίζετε τα οφέλη της αφύπνισης του τρίτου ματιού και πιστεύω ότι αξίζει να το δοκιμάσετε.Αλλά υπάρχει ένα τμήμα που λείπει η δική μας πλευρά και κανείς δεν μιλάει.

Η σκοτεινή πλευρά αυτής της εμπειρίας μπορεί να σας γλιστρήσει σε μια σειρά ατυχών γεγονότων, αν δεν έχετε εντελώς, επίγνωση των κινδύνων.Γι ‘αυτό πρέπει να γνωρίζετε οτι η γνώση είναι το παν. Πριν ανοίξετε το τρίτο μάτι σας θα πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για το άγνωστο.

Είναι επικίνδυνο να ανοίξει τρίτο μάτι σας;

anigma-tritou-matiou2_Το άνοιγμα του τρίτου ματιού σας έχει ένα αντίτιμο. Όλοι συμφωνούμε ότι κάτι μας συναρπάζει στο θέμα του ανοίγματος του τρίτου ματιού. Αλλά πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας, τι συμβαίνει πραγματικά όταν καταφέρετε και το ανοίξετε;

Το τρίτο μάτι είναι μια πύλη προς την πνευματικότητα, για να ανοίξετε το πνευματικό βασίλειο.

Με το άνοιγμα του, θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα, θα αρχίσουν να βιώνετε πράγματα, και θα αρχίσετε να αισθάνεστε τα πράγματα γύρω σας. Υπάρχουν πρόσωπα γύρω σας, όπου όταν θα έχετε ξυπνήσει το τρίτο μάτι σας θα έχετε μια σύνδεση μαζί τους και θα μπορείτε να τα δείτε. Αυτά είναι τα πρόσωπα της τέταρτης διάστασης που δεν μπορούμε να δούμε σήμερα στην τρίτη διάσταση. Αλλά μόλις η επίφυση έχει αφυπνιστεί η συνείδηση σας, θα ξεπεράσει τα εμπόδια της φυσικής σφαίρας και θα μπορεί να πάει πέρα από αυτά. Θρησκευόμενοι άνθρωποι αποκαλούν «δαίμονες» αυτές τις οντότητες μόνο και μόνο επειδή τους φοβίσουν ή θέλουν οι άνθρωποι να αισθάνονται φόβο.

Είναι αυτές οι οντότητες επιβλαβείς;

Αυτά που πραγματικά αντιμετωπίζουμε στην πνευματική σφαίρα δεν είναι οι οντότητες. Αυτό που βλέπετε είναι οι πολλές και διαφορετικές πτυχές του εαυτού σας. Μερικές από αυτές τις πτυχές που θα δούμε θα είναι θετικές και ευχάριστες, ενώ άλλες μπορούν να μοιάζουν τρομακτικές και μπορεί να σας τρομάξουν, αλλά να ξέρετε ότι αυτό που βλέπετε είναι πτυχές και τα συναισθήματα για τον εαυτό σας, ότι έχετε παραμελήσει και έχει θαφτεί βαθιά μέσα σας.

 

Αυτές οι οντότητες είναι πάντα μαζί μας όπου και αν πάμε, όπου και αν βρισκόμαστε. Δεν μπορούμε να τις δούμε, αλλά μπορούμε να τις αισθανθούμε.

Μιλούν για το τρίτο μάτι ως έναν τρόπο ο οποίος σας βοηθάει να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε ποιοι πραγματικά είστε και για ποιο λόγο βρίσκεστε εδώ.

Και το άνοιγμα του τρίτου ματιού σας είναι μια ευκαιρία για να ακούσετε το χαμένο κομμάτι της προσωπικότητας σας που από καιρό περίμενε την προσοχή σας. Περνάς μέρες και αναρωτιέσαι τι θα μπορούσε να σου συμβεί; Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που παραμελούμε και να αφήνουμε πίσω νομίζοντας ότι θα περάσουν χωρίς τη δική μας παρέμβαση.anigma-tritou-matiou3_

Η επίλυση αυτών των ζητημάτων που έχετε, θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τους κραδασμούς σας και να εμπλουτίσετε τη ζωή σας με  καλύτερες εμπειρίες. Έτσι, η διαίσθησή σας θα αναπτυχθεί και να είστε σε θέση να καταλάβετε τι είναι αλήθεια και τι είναι λάθος.Χρειάζεται ευθύνη και γνώσεις η αφύπνιση του τρίτου ματιού σας.

 

Πώς μπορούμε να μειώσουμε τους κινδύνους;

Στην πορεία μου, έμαθα ότι η άγνοια μας κάνει να υποφέρουμε, επειδή αποτελεί έλλειψη γνώσεων. Όταν κάποιος δεν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το άγνωστο θα υπάρξουν προσωπικές συνέπειες.

anigma-tritou-matiou4_Και ο σωστός τρόπος για να προχωρήσετε με την διέγερση του τρίτου ματιού είναι είναι η απόκτηση της κατάλληλης εκπαίδευσης, για την ανάγνωση των πληροφοριών. Γνωρίζοντας όλα όσα χρειάζεστε για το θέμα και έχοντας την αίσθηση του να είστε έτοιμοι όταν θα προσπαθήσετε να ανοίξετε το τρίτο μάτι σας θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το στόχο σας.

Έτσι, σχετικά με το ερώτημα ενός αναγνώστη: “Αν είναι κακό το να ανοίξουμε το τρίτο μάτι μας;», η απάντησή μου είναι  ένα ηχηρό όχι.

Δείτε ακόμη:Πως αναγνωρίζει το κάθε ζώδιο μία καρμική σχέση;

Υπάρχουν πολλά βιβλία που εμβαθύνουν το θέμα και μπορούν να σας βοηθήσουν να διώξετε τα σύννεφα στο όλο σκηνικό. Μπορείτε να δοκιμάσετε την ανάγνωση του Metu Neter by Ra Un Nefer Amen.

Η συμβουλή μου σε όλους εσάς που είστε πρόθυμοι στο άνοιγμα του τρίτου ματιού σας είναι να πάρετε στα σοβαρό αυτό το ζήτημα και να διαφωτίσετε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν περισσότερο πριν από το άλμα αυτό. Επειδή ετοιμάζεστε να αντιμετωπίσετε το άγνωστο σαν πολεμιστές πριν από μια μάχη, οι πιθανότητες είναι η κατάσταση να είναι με το μέρος σας.

 

 

Πηγή: innerouterpeace.com
Close