Πες μου το σχήμα των ματιών σου να σου πω ποιος είσαι;

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητα του καθένα μας. Τα μάτια, τα χείλη,τα φρύδια,μύτη είναι από τα χαρακτηριστικά που λένε πράγματα γι εσάς.

Όλοι γνωρίζουμε οτι δεν πρέπει να κρίνουμε το βιβλίο από το εξώφυλλο ,αλλά αν μπορούμε μέσα από αυτά να δούμε λίγο την προσωπικότητα του άλλου, τότε γιατί να μην το κάνουμε; Δείτε λοιπόν τι λέει το σχήμα των ματιών για την προσωπικότητα του καθενός και μάθετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας αλλά και την προσωπικότητα των γύρω σας.

  • Μεγάλα στρογγυλά μάτια

Αυτά τα μάτια θα μπορούσαμε να τα ονομάσουμε και  “μάτια κούκλας» ή «μάτια αγελάδας», επειδή είναι τόσο μεγάλο που θα μπορούσαν να εκληφθούν λανθασμένα. Και δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι λένε ότι τα μάτια είναι η πόρτα της ψυχή τους, δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι άνθρωποι με τέτοιο σχήμα  ματιών έχουν μεγάλες ψυχές. Είναι πολύ καλοί και ευγενείς,και μερικές φορές είναι λίγο πολύ αφελής. Θα σε βοηθήσουν ακόμη και αν δεν είναι καλά. Είναι πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Δείτε ακόμη:Πως να εξαφανίσετε τις σακούλες κάτω απο τα μάτια με φυσικούς τρόπους

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητα του καθένα μας. Τα μάτια, τα χείλη,τα φρύδια,μύτη είναι από τα χαρακτηριστικά που λένε πράγματα γι εσάς.

  • Αμυγδαλωτά μάτια

Δεύτερη στη λίστα μας είναι το σχήμα των ματιών που είναι τέλειο για να εφαρμόζουμε  μακιγιάζ -σε αυτά. Ωστόσο, οι άνθρωποι που έχουν τέτοια μάτια δεν είναι ευλογημένοι μόνο επειδή μπορεί να εφαρμόσει σε αυτά σκιές πολύ εύκολα. Είναι πολύ έξυπνοι και έχουν πολύτιμη διαίσθηση.

Δυστυχώς, είναι πολύ εύθραυστοι, και συχνά φοβούνται τις σοβαρές σχέσεις, γι ‘αυτό προσπαθούν να τις αναβάλουν όσο μπορούν. Συχνά δεν πιστεύουν στον εαυτό τους και αμφιβάλλουν για  κάθε απόφαση που λαμβάνουν, αλλά επιτυγχάνουν κάθε ένα από τους στόχους τους.

Δείτε ακόμη: Βάζει κουρκουμά γύρω από τα μάτια της.Δείτε τον λόγο και θα τρέξετε στην κουζίνα

  • Μικρά και μακριά μάτια

Οι άνθρωποι που έχουν μικρά και μακριά μάτια είναι συχνά πολύ μυστικοπαθείς. Δεν θέλουν να μοιράζονται ένα μεγάλο μέρος της προσωπικής τους με τους ανθρώπους γύρω τους, επειδή φοβούνται ότι κάποιος μπορεί να επωφεληθεί από αυτό. Θεωρούνται συχνά πολύ ψυχροί και μακρινοί, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Η ντροπή τους και η προσοχή τους είναι μερικές φορές που οφείλονται για αυτό. Δεν είναι και πολύ party animal  άτομα. Θα τους βρείτε στο σπίτι να διαβάζουν ένα καλό βιβλίο, ή να εργάζονται ακόμη και αν βρίσκονται στον ελεύθερο χρόνο τους. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι καριερίστες και ικανοποιούνται μόνο με την τελειότητα.

Δείτε ακόμη: Κηλίδες στα μάτια;Δείτε τι μπορεί να σημαίνουν

  • Μάτια στραμμένα προς τα κάτω

Οι άνθρωποι με τέτοιο σχήμα  ματιών είναι πολύ ειλικρινείς και ευγενικοί. Είναι ομιλητικοί και πολύ ήσυχοι την ίδια στιγμή. Ερωτεύονται εύκολα και πιστεύουν ότι η αγάπη είναι το μόνο πράγμα για το οποίο πρέπει να ζουν για πάντα.

Πιστεύουν σε παραμύθια και δεν φοβούνται να αναλάβουν κινδύνους, επειδή θέλουν να είναι ευτυχισμένοι, και όχι μόνο αυτοί, αλλά και οι άνθρωποι γύρω τους. Είναι πολύ καλό,να έχουμε ένα τέτοιο φίλο.

  • Μάτια με ασιατικό σχήμα

Οι άνθρωποι αυτοί είναι πολύ τολμηροί. Δεν φοβούνται τους κινδύνους. Έχουν μια γρήγορη ζωή και ποτέ δεν κοιτάνε πίσω. Τους αρέσει να κάνουν πολλά πάρτι και θα μπορούσαν ακόμη και να τα συνεχίζουν για μέρες χωρίς διακοπή. Δεν φοβούνται τη σκληρή δουλειά. Αντίθετα, θέλουν να έχουν πολλά πράγματα στο πιάτο τους, ώστε να μπορούν πάντα να κάνουν κάτι χωρίς να το αναβάλουν.

Είναι πάντα έτοιμοι για περιπέτεια και θα αρπάξουν κάθε ευκαιρία που θα τους εμφανιστεί. Η παρορμητικότητα τους, όμως, δεν τους βοηθά ώστε να έχουν μια σοβαρή σχέση. Βαριούνται πολύ γρήγορα και αναζητούν καινούργια σχέση σύντομα, η οποία μπορεί να διατηρήσει τη διασκέδαση που επιζητούν.

 

Πηγή: chikk.net
Close