Πως να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου & να μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι!

Ζούμε σε μια κοινωνία όπου το τι θα πει ο κόσμος απασχολεί πολλούς ανθρώπους. Πόσο μάλλον τις γυναίκες που σίγουρα θα κριθούν για το τι φοράνε, το στυλ τους, το περπάτημα τους και η λίστα δεν τελειώνει. Αυτό, όμως, έχει οδηγήσει στην εμφάνιση άπειρων ανασφαλειών και κόμπλεξ.

Αναρωτιέσαι πως να νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου και να μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Παρακάτω θα βρεις έναν οδηγό που θα σε κάνουν να αγαπήσεις και πάλι τον εαυτό σου. Πες όχι σε ό,τι κακόβουλο υπάρχει και περπάτα στο δρόμο με την αυτοπεποίθηση που σου αρμόζει.

Γιατί να μην σε νοιάζουν τι λένε οι άλλοι

Σε “κρατάει” πίσω. Κλείσε τα αυτιά και προχώρα μπροστά. Μόνο έτσι θα τα καταφέρεις. Αν ακούς τους άλλους μια ζωή θα κάνεις ένα βήμα μπρος και άλλα 10 πίσω. Άκου, αξιολόγησε, κράτα ότι σου χρειάζεται και πέτα τις κακεντρέχειες.
Καταστρέφεις την αυτοπεποίθηση σου. Μπορεί να σκέφτεσαι ότι στα λένε για το “καλό” σου. Μπούρδες! Αν θέλανε το καλό σου θα σε αποδέχονταν για αυτό που είσαι, θα στο έλεγαν μια φορά σαν συμβουλή και αυτό είναι όλο. Η αλλαγή είναι κάτι που θα πρέπει να θέλεις να κάνεις εσύ για σένα. Όχι γιατί στο λένε οι άλλοι. Αν είσαι εντάξει και νιώθεις αυτοπεποίθηση, μείνε όπως είσαι.
Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή σου. Και για αυτό το λόγο δεν έχουν καμιά θέση να σε κρίνουν. Όσο καλά και να σε ξέρει κάποιος, με όσες λεπτομέρειες και αν ξέρει τη ζωή σου, πάλι δεν έχει το δικαίωμα να σε κρίνει. Μόνο εσύ ξέρεις και νιώθεις αυτό που πραγματικά συμβαίνει στη ζωή σου και άρα μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις τι είναι σωστό και τι όχι.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close