Πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε όταν φτάσετε στα 30

Έρχεται κάποια στιγμή ο χρόνος όπου ένα άτομο πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να σταματήσει να ενεργεί σαν έφηβος και να ωριμάσει δεν έχει σημασία αν το θέλει ή όχι. Ο χρόνος κυλά και δεν ρωτάει κανένα αν θέλει να μεγαλώσει. Σίγουρα δεν μπορείτε να μείνετε στη άρνηση του χρόνου που περνά, οπότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αναλάβετε τις ευθύνες της ηλικίας σας.

Σήμερα έχουμε ετοιμάσει για σας μια λίστα με πράγματα που θα πρέπει να σταματήσετε να κάνετε όταν φτάσετε στα 30 ή αν τα είχατε σταματήσετε όταν ήσασταν στα 20 θα ήταν ακόμη καλύτερα.

  • Σταματήστε να συμπεριφέρεστε στους γονείς σας λές και είναι σκλάβοι σας

Λόγω των χαλεπών καιρών που ζούμε πολλά άτομα συνεχίζουν και ζούν με του γονείς τους. Δεν λέμε οτι είναι κακό αυτό. Κακό είναι, όταν αυτά τα άτομα εκμεταλλεύονται κάποιες καταστάσεις. Το οτι μένεις στο σπίτι με τους γονείς σου δεν σημαίνει οτι πρέπει η μάνα σου να σου καθαρίζει το δωμάτιο να σου φτιάχνει φαγητό ή να πλένει τα πιάτα για εσένα. Επίσης, το οτι μένεις στο σπίτι με τους δικούς σου δεν σημαίνει οτι αυτοί πρέπει να σου πληρώνουν τους λογαριασμούς. Είναι ανάγκη όταν έχετε θα έχετε φτάσει στα 30 να αναλάβετε τις ευθύνες σας καθώς δεν θα είστε πλέον παιδιά.

  • Ζηλεύετε τους φίλους σας

Όταν βλέπετε κάποιον στα 30 νομίζετε οτι είναι ώριμος και έχει μεγαλώσει. Δεν συμβαίνει όμως πάντα κάτι τέτοιο. Υπάρχουν άτομα που έχουν φτάσει στα 30 και ζηλεύουν τους φίλους τους είτε γιατί κατάφεραν και αγόρασαν ένα ωραίο σπίτι, είστε ένα αυτοκίνητο, είτε γιατί έκαναν μια ωραία οικογένεια.

Δεν πρέπει να συγκρίνετε τις ζωές σας με των άλλων είμαι μέγα λάθος. Ο καθένας είναι ξεχωριστός και μοναδικός. Πρέπει να χαίρεστε για τους φίλους σας και να είστε ευτυχισμένοι για αυτούς διαφορετικά η ζωή σας θα είναι θλιβερή. Οι ζήλιες ανήκουν στην εφηβική ηλικία και εσείς την έχετε περάσει εδώ και πολύ καιρό.

  • Είστε ερωτευμένες με ένα διάσημο.

Όλες μας έχουμε περάσει από την φάση να βλέπουμε ένα διάσημο και να λιώνουμε για αυτόν. Αλλά οι συμπεριφορές αυτές είναι ανάρμοστες όταν θα έχετε φτάσει στα 30,είναι συμπεριφορές για έφηβες και όχι για εσάς. Δεν μπορείτε να λιποθυμάτε όταν θα βλέπετε τον αγαπημένο σας διάσημο.Έχετε μεγαλώσει και πρέπει να το πάρετε απόφαση!

Ο χρόνος κυλά πολύ γρήγορα και πολλές φορές δεν το συνειδητοποιούμε. Όταν φτάσεις όμως στα 30 πρέπει σιγά σιγά να αρχίσετε να αναλαμβάνετε τις ευθύνες της ηλικία σας

  • Παραπονιέστε για το βάρος σας

Όλες οι γυναίκες πάντα παραπονιόμαστε για το βάρος μας, κάθε στιγμή και κάθε λεπτό. Όταν φτάσετε στα 30 δεν θα μπορείτε να παραπονιέστε γι αυτό κάθε 10 λεπτά. Οι προτεραιότητες σας πρέπει να είναι διαφορετικές και πλέον πρέπει να γνωρίζετε οτι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του.Αν πιστεύετε οτι παχύνατε δεν έχετε παρά να αρχίσετε δίαιτα και γυμναστική. Από την άλλη αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στα γλυκά και στην πίτσα , δεν χάλασε και ο κόσμος αν έχετε κάποια κιλά παρά πάνω. Άλλωστε ποιος νοιάζεται;;;

  • Να ντρέπεστε για τα χόμπι σας

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ασυνήθιστα χόμπι και ντρέπονται για αυτά, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι ελκυστικά ή σέξι στα μάτια των άλλων. Αλλά ποιος νοιάζεται αν οι άλλοι εγκρίνουν τα χόμπι σας ή όχι. Μπορεί να σας αρέσει το πλέξιμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να αρέσει και στους άλλους. Δεν είστε πλέον έφηβες για να νοιάζεστε αν εγκρίνουν οι άλλοι στο σχολείο τις επιλογές σας,για αυτό να είστε περήφανες για τις ικανότητές σας και τα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε ειδικά αν είστε και καλές σε αυτά.

  • Αισθάνεστε άβολα όταν κάποιος σας κάνει κομπλιμέντο

Αυτό είναι ένα τυπικό γνώρισμα των ντροπαλών κοριτσιών.Αν κατά κάποιο τρόπο αισθάνεστε άβολα κάθε φορά που σας κάνουν ένα κομπλιμέντο, είναι επειδή αισθάνεστε οτι δεν το αξίζετε.Αν είστε κοντά στα 30 και ακόμη αισθάνεστε άβολα όταν κάποιος σας κάνει ένα κομπλιμέντο ττότε είναι ανάγκη να τονώσετε την αυτοεκτίμηση σας.

Θα πρέπει να θυμάστε ότι είστε όμορφες, και δεν έχει σημασία αν νομίζετε ότι έχετε αδυναμίες. Αν κάποιος σας κάνει κομπλιμέντο για το μακιγιάζ σας, το χτένισμα, ή τα ρούχα σας, αποδεχτείτε το με ένα χαμόγελο και ένα” ευχαριστώ”. Καθώς άν έχετε σπαταλήσει ώρες για αυτό το ωραίο αποτέλεσμα ποιος ο λόγος να μην δεχτείτε ένα κομπλιμέντο για αυτό; Έτσι δεν είναι;;

 

Close