Σημάδια που προδίδουν ότι αυτός είναι ο ένας και μοναδικός_

Σε αυτόν τον κόσμο, ο οποίος είναι γεμάτος από ανθρώπους, δεν είναι τόσο εύκολο να βρείτε ένα άτομο που να ικανοποιεί τις ανάγκες της καρδιάς και αλλά και της ψυχής σας. Αλλά όταν τελικά καταφέρετε και τον βρείτε, το αίσθημα της ευτυχίας σας θα είναι μια εμπειρία, η οποία δεν θα συγκρίνεται με καμιά. Μερικές φορές, η αναζήτηση μπορεί να διαρκέσει χρόνια. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος.

Μερικές φορές, κάτι μπορεί να χαλάσει αυτή τη σχέση σας. Έτσι ποια λέτε να είναι η συνταγή για μια τέλεια σχέση; Πώς ξέρετε ότι το πρόσωπο που είναι δίπλα σας είναι το σωστό;

Δείτε ακόμη: 10+1 σοκαριστικές εξομολογήσεις ανθρώπων που έπιασαν επ΄αυτοφώρω το ταίρι τους να τους κερατώνει

Εμείς αποφασίσαμε να σας δείξουμε 11 σημάδια, όπου προδίδουν ότι το ταίρι σας είναι αυτός, ο ένας και μοναδικός, που ψάχνατε όλη σας την ζωή.

1.) Πάντα καυχιέται για εσένα και μιλάει σε όλους για τα επιτεύγματά σου. Εάν πάρεις μια προαγωγή στη δουλειά ή ακόμα και αν απλά έχεις κερδίσει εισιτήρια για μια συναυλία, δεν μπορεί να αντισταθεί και το λέει σε όλους όσους ξέρατε, χωρίς να προλάβεις εσύ να μιλήσεις για αυτό. Επειδή είναι πολύ σημαντικό γι ‘αυτόν … πραγματικά είναι πάρα πολύ σημαντικό.

2.) Ακόμη και αν είστε πολλά χρόνια μαζί, αυτός εξακολουθεί να κάνει εκείνα τα μικρά ιπποτικά πράγματα για εσένα. Όπως να σου ανοίγει την πόρτα , να σου τρίψει τα πόδια μετά από μια κουραστική μέρα με τακούνια, η να σε πάρει αγκαλιά όταν δεν μπορείς να περπατήσεις.

3.) Δεν προσπαθεί να σε αλλάξει. Ξέρει τα σφάλματά σου: ότι είσαι πιό ακατάστατη από αυτόν, που αγαπάς τις γάτες, και ότι δεν ξέρεις να τηγανίζεις ούτε καν μια πατάτα. Αλλά όλα αυτά δεν τον πειράζουν γιατί σε αγαπάει για αυτό που είσαι.

Θα πρέπει και εσύ να κάνεις πράγματα για αυτόν, όσο είναι δυνατόν από την δική σου πλευρά.

4.) Του λείπεις. Δεν είναι απλά ένα γλυκό πράγμα, που το λέει. Είναι μια πραγματικότητα, ειδικά αν έχετε καιρό να συναντηθείτε.

Δείτε ακόμη: 7 σημάδια μιας δυστυχισμένης σχέσης

5.) Μπορείς να κλαίς μπροστά του χωρίς να αισθάνεσαι αμήχανα. Ξέρει πότε πρέπει να σε φροντίσει και να είναι εκεί στήριγμα για εσένα, δίνοντας σου πάντα τις σωστές συμβουλές.

6.)  Όταν οι φίλοι σου παραπονιούνται για το άλλο τους μισό, εσύ δεν έχεις για τίποτα να παραπονεθείς, γιατί απλά περνάς τέλεια μαζί του, και η ζωή σου είναι τέλεια έτσι όπως ακριβώς είναι, χωρίς να θέλεις να καυχηθείς γι αυτό..

7.) Είναι κοντά με την οικογένειά σου, και έχει καλές σχέσεις με όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Καλεί τον μπαμπά σου ή τη γιαγιά σου, χωρίς κανένα δισταγμό. Επίσης, πάει σε πάρτυ της δική σου οικογένειας, χωρίς να πρέπει να είσαι και εσύ εκεί.

8.) Οι φίλοι σου είναι οι φίλοι του, και νοιάζεσαι γι ‘αυτούς. Αν ένας από αυτούς έχει μια κακή μέρα, ο ίδιος προτείνει να πάτε να περάσετε χρόνο με αυτόν τον φίλο ή βγαίνετε έξω από κοινού για να τον ενθαρρύνετε.

9.)Αισθάνεται άνετα με το γεγονός ότι μερικές φορές θυμώνεις. Καταλαβαίνει ότι όλοι είμαστε άνθρωποι, και μπορούμε όλοι να θυμώνουμε κάποια στιγμή. Το μόνο πράγμα που τον ενοχλεί εκείνη την στιγμή είναι ότι είσαι στεναχωρημένη και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό.

10.) Σου λέει χωρίς λόγο, από το πουθενά, ότι είσαι όμορφη. Και είναι την ημέρα που δεν έχεις στεγνώσει τα μαλλιά σου ή δεν έχεις μακιγιαριστεί ή ακόμα και αν φοράς απλά μια φόρμα.

11.) Μπορείτε να κάνετε πράγματα μαζί χωρίς να τσακώνεστε όλη την ώρα. Για παράδειγμα, το να πάτε ένα ταξίδι μαζί δεν θα καταλήξει σε μια καταστροφή.

Δείτε ακόμη: Γκρίνια: Ο μεγάλος εχθρός μιας σχέσης

Αλλά απλά να θυμάσαι: μια σχέση είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης, και δεν πρέπει απλά να περιμένεις μόνο τα καλά, και να κάνει μόνο πράγματα για εσένα το άτομο που αγαπάς. Θα πρέπει και εσύ να κάνεις πράγματα για αυτόν, όσο είναι δυνατόν από την δική σου πλευρά.

Πηγή: brightside.me
Close