Το ημερολόγιο μιας μητέρας που παραλίγο να χάσει το μωρό της στην αγκαλιά της!

Η εξομολόγηση μίας μητέρας που μιλάει για τις ώρες αγωνίας που πέρασε όταν παραλίγο να χάσει το μωρό της στα χέρια της! Ένα ημερολόγιο, στο οποίο καταγράφει όλα της τα συναισθήματα, τους φόβους της και την αγωνία της…

Με τον άντρα μου είμαστε μαζί από το 2006. Aπο την αρχή ήξερα ότι αυτόν το άντρα θα τον παντρευτώ…!! Tέτοια ΑΓΆΠΗ!!

Tο 2012 παντρευτήκαμε και ήταν η πρώτη μαγική στιγμή της ζωής μου! Aμέσως βάλαμε μπρος για παιδάκι το οποίο δεν άργησε καθόλου και μετά από 1,5 μήνα ήμουν έγκυος, χαρά & κλάμα μαζί.

ΠΗΤ 11/3/2013

Η εγκυμοσύνη μου τέλεια, πραγματικά δεν κατάλαβα τίποτα, όλα ήταν τέλεια!!!

3/3/2013, 39 εβδομάδων, πάω στον γιατρό ο οποίος με εξετάζει και μου λέει πως εχουμε κάνα 2 μέρες ακόμα!!

«Έλα πάλι αύριο το βράδυ να σε δω!«

Φεύγοντας με τον άντρα μου παθαίνουμε λάστιχο και μου λέει «Σημάδι είναι, θα γεννήσεις…!!!«

Και όντως ήταν! Στις 2 το βράδυ ξεκίνησαν οι πόνοι, μέχρι τις 4 ήταν υποφερτοί, μετά ωχ Παναγία μου…!! Φεύγω για το Λητώ όπου με (καλοδέχτηκαν) με διαστολή 2!

Κατά τις 8 και με διαστολή 4 με ρωτάει ο γιατρός «Επισκληρίδιο;;«

Εννοείται, του λέω και έτσι γύρω στις 9:30 ηρέμησα και απολάμβανα την στιγμή η οποία δεν άργησε καθόλου… Στις 11 παρά δέκα άκουσα τον πιο υπέροχο ήχο της ζωής μου!!! Το αντράκι μου το όμορφο ήταν μαζί μου, με κοιτούσε και μου έκανε παράπονα με τα χειλάκια του…!!!

3850, υγιέστατος μου λέει η παιδίατρος που μου τον έφερε (έτσι νομίζαμε…)

Μέχρι το μεσημέρι της επόμενης όπου στην αγκαλιά μου το παιδί έγινε μαύρο, έτσι ξαφνικά χωρίς καμία προειδοποίηση!! Πανικός, εγώ ούρλιαζα, ο άντρας μου δεν ήταν εκεί, τρελάθηκα! Μου τον πήραν κατευθείαν για εξετάσεις και το απόγευμα που βγήκαν έδειξαν ότι το παιδί έχει μικρόβιο και πρέπει να φύγουμε για μένα στην Αθήνα!!! Τρελαθήκαμε όλοι, ο άντρας μου έφυγε με το παιδί και εγώ πίσω να κοπανάω το κεφάλι μου στους τοίχους κυριολεκτικά!!!

Ο γιος μου μετά από απίστευτες εξετάσεις γιατί δεν βρίσκανε τι έχει -σκεφτείτε ότι του πήραν 4 φορές υγρό από το μυελό των οστών!!!- μετά από 2 εβδομάδες ανακαλύψαμε ότι το παιδί έχει μυκητισιακή μηνιγγίτιδα, δηλαδή με απλά λόγια είχε κολλήσει μύκητες από μένα και είχαν πάει στο υγρό του εγκεφάλου! 1 στα 15000 παιδιά! Οι γιατροί ήταν τέλειοι και έτσι μετά από 40 μέρες νοσηλείας πήραμε το αντράκι μας και ήρθαμε σπίτι!

Σήμερα είναι 3 χρόνων και με έχει τρελάνει!!!!

7/6/2015 μαθαίνω ότι είμαι πάλι έγκυος και η πρώτη μου σκέψη είναι να μην κολλήσω και αυτό το παιδί…!!! Πήγαμε στον γιατρό με τρόμο μήπως κάτι δεν πάει καλά, αλλά ήταν όλα τέλεια! Ο τρόμος βέβαια δεν έφυγε γιατί είχαμε… δίδυμα!!!!

Το ένα εγκεφαλικό μετά το άλλο !!!! Ξανά χαρές, πανηγύρια και αυτή η εγκυμοσύνη τέλεια, αλλά ο φόβος φόβος!!!

Αυτή την φορά προτίμησα να γεννήσω στο νοσοκομείο και όχι σε κλινική παρόλο που ήταν Δίδυμα γιατί κατάλαβα πως πραγματικά ότι και να σου τύχει στο νοσοκομείο καταλήγεις!!!!

ΠΗΤ 17/3/2016

17/2 όμως με έπιασαν πάλι πόνοι και έτσι 18/2/2016 36 εβδομάδων μπαίνω για καισαρική! Καμία σχέση, εντελώς διαφορετικά από την πρώτη φορά… Και εκεί συνάντησα τις δυο κουκλάρες μου 2300kg και 2500kg υγιέστατες (πως φοβόμουν!!)

Αλλά ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια, είναι όντως υγιέστατες και πανέμορφες!!! Σήμερα είναι 42 ημερών και είμαι μια ακόμα ευτυχισμένη Μαμά!!!!

Να είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου γερά γιατί αυτά είναι το μέλλον μας!!!!!

Δείτε ακόμη:Ρίχνει baby oil σε ένα μικρο βαζάκι;Γιατί;Δείτε το video που θα σας ξετρελάνει!

Με πληροφορίες από mymommy.gr

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

Close