Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνεις στο και... παραμένεις single

Είσαι single και η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση αυτή σε έχει κουράσει. Σε νιώθω και σε αφουγκράζομαι φίλη μου και γι’ αυτό είμαι εδώ. Σήμερα λοιπόν λέω να ασχοληθώ με μία έρευνα η οποία σίγουρα σε ενδιαφέρει και σίγουρα θα σε βοηθήσει. Το αντικείμενο της έρευνας αυτής, είναι τα λάθη που κάνουμε εμείς οι γυναίκες στο online dating και παραμένουμε ολομόναχες σαν την καλαμιά στον κάμπο. Διότι αγαπημένη μου, καλή η καλογερική, αλλά όχι για πολύ.

Δείτε επίσης: Στ. Παπαβέντσης – Καταστροφικά λάθη που κάνουν όλες οι μανούλες όταν βάζουν ορό στη μύτη του παιδιού

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Σε ό, τι έχει να κάνει με το προφίλ, και όχι τις φωτογραφίες σημειώνω, αυτό που σχεδόν κανένας άντρας δεν μπορεί να διαχειριστεί, είναι τα ορθογραφικά λάθη. Στο σημείο αυτό να πω ότι και οτιδήποτε στα αγγλικά, λάθος, είναι εξίσου τραγικό, οπότε προτείνω ένα γρήγορο Google ώστε να αποφευχθούν αντίστοιχες τραγωδίες και να περισώσεις ό, τι μπορείς από την αξιοπρέπειά σου.

Δεύτερο στη λίστα έρχεται οποιοδήποτε σεξουαλικό-προκλητικό σχόλιο, το οποίο λυπάμαι μπορεί να είναι αστείο, αλλά κανένας άντρας δεν θα το πάρει έτσι. Συνεχίζουμε με την οργή και τα επικριτικά σχόλια επί παντός επιστητού-ηρέμησε λίγο- και κλείνω με όλα αυτά τα κλισέ που εμφανίζονται παντού στο διαδίκτυο και τα οποία θα ήθελα να είχα τη δύναμη να εξαφανίσω για ένα καλύτερο αύριο.

Δείτε επίσης: Για να μην σε απατήσει ποτέ: Οι αστρολόγοι αποκαλύπτουν τι ΔΕΝ πρέπει να του πεις ανάλογα με το ζώδιό του

Και τώρα, ας ασχοληθούμε λίγο με τις φωτογραφίες σου, τις οποίες καλώς ή κακώς θα έπρεπε να φροντίζεις κάπως περισσότερο-αφού το κάνεις που το κάνεις κάντο τουλάχιστον σωστά-. Τα αγόρια λοιπόν ξενερώνουν με την παρουσία γυαλιού ηλίου-ναι ξέρω ότι τα έχεις χρυσοπληρώσει αλλά εκείνος θέλει να βλέπει τα ματάκια και τα φρυδάκια σου- όπως επίσης και με τις πολύ προκλητικές φωτογραφίες.

Επίσης, σε περίπτωση που θελήσεις να καταπιαστείς με το photoshop καλό θα ήταν να το κάνεις σωστά διότι οι άντρες κάτι τέτοια σφάλματα δεν τα συγχωρούν, όπως επίσης δεν συγχωρούν και τις πολλές selfies (ούτε κι εγώ λυπάμαι). Τέλος, προσπάθησε να αποφύγεις τις ομαδικές φωτογραφίες-ειδικά από ξενύχτια-γιατί ο υποψήφιος γαμπρός δεν μπορεί να καταλάβει ποια είσαι! Λυπάμαι…

Δείτε επίσης: 5 «απαγορευμένες» φράσεις που κανένας άντρας δεν θέλει να ακούει

Πηγή: queen.gr
Close