Το 3χρονο κoριτσάκι βρεθήκε μόνο του σε Δάσος της Σιβηρίας για 11 μέρες.Δείτε πως σώθηκε

Η 3 χρονών Karina Chikitova ζει με την μητέρα της στην Σιβηρία και μία μέρα πριν τα 4α γενέθλιά της ήθελε να επισκεφτεί τον πατέρα της, που ζει στο διπλανό χωριό. Έχει πάει αρκετές φορές στο παρελθόν μόνη της.

Καθώς έφτανε στο χωριό όμως, ο πατέρας της δεν ήταν εκεί. Οπότε έφυγε για να τον ψάξει.

olia
Ένα τραγικό λάθος, αφού χάθηκε στο αχανές Σιβηρικό δάσος. Ακόμα και οι άντρες της περιοχής μπαίνουν στο δάσος μόνο με πλήρη εξοπλισμό γιατί είναι γεμάτο με αρκούδες και λύκους. Και τώρα το κορίτσι περιπλανιέται εντελώς μόνο του.

Η μόνη της συντροφιά είναι ο σκύλος της, Αλλά στο τέλος αυτός είναι που θα κάνει την όλη τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου!

korina

Οι γονείς της έχουν πεθάνει από την ανησυχία τους και από τις ενοχές ότι την άφησαν να φύγει μόνη. Είναι Ιούλιος και οι νύχτες είναι αρκετά κρύες – πολύ συχνά με θερμοκρασίες κάτω από το 0 βαθμούς Κελσίου.

Ομάδες διάσωσης γύρισαν πίσω χωρίς αποτέλεσμα. Μία εβδομάδα έχει περάσει, μετά 10 μέρες και οι πιθανότητες να την βρουν ζωντανή λιγοστεύουν. Αλλά 11 μέρες μετά την εξαφάνισή της, το μικρό και πιστό σκυλί της ξαφνικά επιστρέφει στο χωριό. Αρχικά, οι διασώστες το πήραν ως κακό οιωνό.

skylos

Θεώρησαν ότι θα ήταν κάτι κακό. Σκέφτηκαν το χειρότερο. Αλλά καθώς ο σκύλος πάει να μπει προς το δάσος, ανάβει ξανά η φλόγα της ελπίδας και τον ακολουθούν. Στο τέλος δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Το 3 χρονών κορίτσι κάθετε στο γρασίδι και κοιτάει τους διασώστες της με τρομαγμένα μάτια. Είναι αφυδατωμένη, πεινασμένη και πολύ κρύα. Αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ καλά!

diasosh

Όταν εξήγησε τι συνέβη, όλη κατάλαβαν πως ήταν πραγματική ηρωίδα. Έτρωγε καρπούς (μούρα)και έπινε νερό από το ποτάμι !και ο μικρός της φίλος έδιωχνε μακρυά αρκούδες και λύκους γαβγίζοντας. Το βράδυ κοιμόντουσαν μαζί για να κρατηθούν ζεστοί. Ήταν ξυπόλητη και φορούσε μόνο ένα λεπτό μπλουζάκι, αλλά τελικά κατάφερε να επιβιώσει!

koritsaki

Χάρη στον τετράποδο φίλο της, το ταξίδι της στο δάσος είχε αίσιο τέλος. Οι γονείς της είναι πολύ χαρούμενοι που την έχουν πάλι στην αγκαλιά τους. Για να τιμήσουν τον σκύλο, έκαναν ένα άγαλμα εκείνου και της Καρίνα στην πόλη τους.

KARINA
Πλέον έχει πλήρως αναρρώσει και θα είναι για πάντα ευγνώμον στο σκύλο της. 

KARINA1

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο της διάσωσης της

ΠΗΓΗ :hefty

Το είδαμε στο fanpage

Δες εδώ πολλές αληθινές ιστορίες

 

 

Close