Συνταγή της στιγμής για τα αντιαισθητικά σπυράκια

Και εκεί που ετοιμάζεσαι και κάνεις τα μποτέ σου για το σούπερ ραντεβού σου την επομένη, να σου το μοχθηρό σπυράκι!! Πανικός,,,,

Δε χρειάζεται να μου αγχώνεστε! Σας έχω την πιο εύκολη και δοκιμασμένη συνταγή για να εξαφανιστεί σε ένα μόνο βράδυ, είτε είναι στην αρχή του ή σε πιο προχωρημένο στάδιο, αρκεί να μην το σπάσετε!

 

Απλά συνδυάζουμε 1  σταγόνα αιθέριο έλαιο τσαγιόδεντρο, 1 σταγόνα θυμάρι (τύπου linalol) ή μια σταγόνα λεβάντα με λίγη πράσινη άργιλο. Προσθέτουμε ελάχιστο νερό να γίνει πηκτή πάστα και 2 σταγόνες λάδι από μαύρο κύμινο (αν δε βρούμε παραλείπουμε το βήμα αυτό).

Με το δάκτυλό μας βάζουμε μικρή ποσότητα απευθείας πάνω στο σπυράκι. Το αφήνουμε να ξεραθεί , ιδανικά όλο το βράδυ και το πρωί…θαύμα, εξαφανίστηκε το πρόβλημα.

Αντιμετωπίζει ιδανικά τα σπυράκια πριν από την έμμηνο ρύση.

Στη φωτογραφία βλέπετε λοσιόν καθαρισμού για λιπαρό δέρμα με ανθόνερο αγγουριού και εκχύλισμα αχιλλέας αλλά και μια κρέμα ιδανική για λιπαρό δέρμα με πρόπολη. Συνδυαστικά με ένα αφρώδες καθαριστικό ειδικά για την αντιμετώπιση της λιπαρότητας το δέρμα σας θα μεταμορφωθεί.

Συνταγή της στιγμής για τα αντιαισθητικά σπυράκιαΣυνταγή της στιγμής για τα αντιαισθητικά σπυράκιαΣυνταγή της στιγμής για τα αντιαισθητικά σπυράκια

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Ολυμπία Τσιμπλοστεφανάκη
Ολυμπία Τσιμπλοστεφανάκη

Ονομάζομαι Ολυμπία Τσιμπλοστεφανάκη και φτιάχνω φυσικά καλλυντικά για μένα και τους αγαπημένους μου! Δε σπούδασα επίσημα το αντικείμενο (είμαι οικονομολόγος!) αλλά είναι το πάθος μου! Ξεκίνησα να φτιάχνω φυτικά καλλυντικά από προσωπική ανάγκη και κόλλησα! Στο blog μου μπορείτε να βρείτε εύκολες συνταγές καθημερινής περιποίησης, νέες τάσεις και απλές συμβουλές για ένα πιο ''πράσινο'' νοικοκυριό!


Close