Συνταγή της στιγμής για τα αντιαισθητικά σπυράκια

Και εκεί που ετοιμάζεσαι και κάνεις τα μποτέ σου για το σούπερ ραντεβού σου την επομένη, να σου το μοχθηρό σπυράκι!! Πανικός,,,,

Δε χρειάζεται να μου αγχώνεστε! Σας έχω την πιο εύκολη και δοκιμασμένη συνταγή για να εξαφανιστεί σε ένα μόνο βράδυ, είτε είναι στην αρχή του ή σε πιο προχωρημένο στάδιο, αρκεί να μην το σπάσετε!

 

Απλά συνδυάζουμε 1  σταγόνα αιθέριο έλαιο τσαγιόδεντρο, 1 σταγόνα θυμάρι (τύπου linalol) ή μια σταγόνα λεβάντα με λίγη πράσινη άργιλο. Προσθέτουμε ελάχιστο νερό να γίνει πηκτή πάστα και 2 σταγόνες λάδι από μαύρο κύμινο (αν δε βρούμε παραλείπουμε το βήμα αυτό).

Με το δάκτυλό μας βάζουμε μικρή ποσότητα απευθείας πάνω στο σπυράκι. Το αφήνουμε να ξεραθεί , ιδανικά όλο το βράδυ και το πρωί…θαύμα, εξαφανίστηκε το πρόβλημα.

Αντιμετωπίζει ιδανικά τα σπυράκια πριν από την έμμηνο ρύση.

Στη φωτογραφία βλέπετε λοσιόν καθαρισμού για λιπαρό δέρμα με ανθόνερο αγγουριού και εκχύλισμα αχιλλέας αλλά και μια κρέμα ιδανική για λιπαρό δέρμα με πρόπολη. Συνδυαστικά με ένα αφρώδες καθαριστικό ειδικά για την αντιμετώπιση της λιπαρότητας το δέρμα σας θα μεταμορφωθεί.

Συνταγή της στιγμής για τα αντιαισθητικά σπυράκιαΣυνταγή της στιγμής για τα αντιαισθητικά σπυράκιαΣυνταγή της στιγμής για τα αντιαισθητικά σπυράκια

Close