Φωτό που σοκάρουν: Οι μώλωπες ενός 10χρονου από τη μητριά του
 
Οι σοκαριστικές φωτογραφίες από τους μώλωπες ενός 10χρονου παιδιού θα αποτελέσουν το έναυσμα για μία μεγάλη καμπάνια ευαισθητοποίησης κατά της κακοποίησης παιδιών και της ενδοοικογενειακής βίας.
 
Ένας 10χρονος μαθητής στην επαρχία Guangdong της Κίνας δεν μπορούσε να μετακινηθεί εύκολα από το θρανίο του και αυτό τράβηξε την προσοχή του δασκάλου του. Όταν ο δάσκαλος ρώτησε επίμονα τον 10χρονο Bin Bin, τι συμβαίνει, το παιδί δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα δείχνοντας στο δάσκαλό το σωματάκι του που ήταν γεμάτο πληγές και μώλωπες από το ξύλο της μητριάς του!
Φωτό που σοκάρουν: Οι μώλωπες ενός 10χρονου από τη μητριά του
 
Η μητριά του τον χτυπούσε με ένα δερμάτινο λουρί κάθε μέρα, αφού προηγουμένως τον έδενε σε ένα ξύλινο έπιπλο! Επίσης τον έβαζε να καθαρίζει το σπίτι και ήταν ιδιαίτερα σκληρή μαζί του, αν θεωρούσε ότι ο μικρός παρέλειψε έστω και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Φωτό που σοκάρουν: Οι μώλωπες ενός 10χρονου από τη μητριά του
 
Οι τραγικές φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στην Κίνα. Ακτιβιστές στη χώρα επέλεξαν τον 10χρονο ως το πρόσωπο της αφίσας ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία, ενώ οι αρχές ερευνούν το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης.
 
 
Πηγή:πρωτο θεματη σελιδα μας στο facebook την ξέρετε?Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα!

 

Close