6 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει το video αυτής της μαμάς για το δέσιμο των παπουτσιών

Μήπως αντιμετωπίζετε και εσείς πρόβλημα στο να μάθετε στο μικρό σας πως να δένει τα παπούτσια του; Αν, ναι σας βρήκαμε την λύση!

Η Kirsten Johnson , η μαμά πίσω από την ιστοσελίδα Unstoppable Mother , δημοσίευσε στο Facebook στις 12 Αυγούστου ένα ζωντανό βίντεο που αποκαλύπτει πως έμαθε το γιο της να δένει μόνος του τα παπούτσια του. Ισχυρίζεται ότι είναι “ο πιο εύκολος τρόπος που υπάρχει σε όλο τον κόσμο για να διδάξετε τα παιδιά σας το πως να δέσουν τα κορδόνια τους.”

Ο τρόπος που δείχνει είναι πολύ απλός. Δένει μια φορά τα κορδόνια μαζί στη συνέχεια δένει άλλη μια φορά πιο χαλαρά ώστε να περάσει το ένα κορδόνι  μέσα από το κυκλάκι που έχει δημιουργήσει και να πάει από την άλλη πλευρά, και το άλλο από την άλλη και στη συνέχεια τραβάει τα αυτάκια που έχουν δημιουργηθεί και τα κορδόνια είναι έτοιμα!

Δείτε ακόμη:Η ξεκαρδιστική φωτογραφία αυτής της μάνας για τη πρώτη μέρα στο σχολείο που λάτρεψαν όλοι οι γονείς

Στη συνέχεια βάζει και τον γιό της το Ryan να δέσει τα κορδόνια του με αυτό το τρόπο αν και είναι η δεύτερη φορά που το δοκιμάζει.

Αυτή η  ανάρτηση του βίντεο, έχει συγκεντρώσει πάνω από 5,8 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 5.000 σχόλια. Αν και υπήρχαν κάποιοι αρνητικοί σχολιαστές (πάντα υπάρχουν, έτσι δεν είναι), η πλειοψηφία των γονέων δεν θα μπορούσε παρά να ευχαριστήσει τη Johnson που μοιράστηκε μαζί τους αυτή τη μέθοδο.

Το δέσιμο των παπουτσιών δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση για τα μικρά μας. Δοκιμάστε αυτή τη μέθοδο και λύστε το πρόβλημα σας

“Έτσι, ο γιος μου απλά παρακολουθούσε αυτό και έτρεξε και πήρε το παπούτσι του και …. voila !!! Το έκανε!Στη πρώτη του δοκιμήηηη !! Σας ευχαριστούμε!” έγραψε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο που συμφωνούσε με το παραπάνω άτομο είπε “έμαθα στην κόρη μου αυτή την μέθοδο,είναι μόλις 9 και κατάφερε να δέσει τα παπούτσια της με την πρώτη προσπάθεια! Σας ευχαριστώ !!!” Αλλά ίσως το πιο συγκινητικό ήταν τα σχόλια από τους γονείς των παιδιών με αυτισμό. “Δοκίμασα αυτή τη μέθοδο με τον 11χρονο γιο μου με αυτισμό. Δεν είχα καταφέρει ποτέ να του μάθω να δένει τα κορδόνια του. Αυτό λειτούργησε !!!!! Μόλις μας έσωσες από μια σχολική χρονιά με απογοητεύσεις !!! σου χρωστάω,» έγραψε μια.; “Πω πω, σας ευχαριστώ για αυτό το βίντεο. Ο γιος μου είναι 14 και έχει αυτισμό, οπότε είχε μεγάλο πρόβλημα στο να χρησιμοποιήσει τα δάχτυλά του», έγραψε ένας άλλος.

Δείτε ακόμη:12 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

Ενώ η  Johnson απαντούσε  στα σχόλια λέγοντας ότι η μέθοδος της δεν προορίζεται να είναι η τελευταία για το δέσιμο των παπουτσιών, αυτή και Rylan είχαν κατακλυσθεί από τα θετικά σχόλια:

”Θέλω μόνο να πω ότι έχω δείξει στον γιό μου Rylan όλα τα θετικά σχόλια για όλα τα παιδιά, ακόμη και για τους ενήλικες που έχει βοηθήσει. Αυτό το μικρό πλασματάκι δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελά.Χάρη σε όλους εσάς και όλα τα θετικά σχόλια σας και τις εκπληκτικές μαρτυρίες σας που του έχω διαβάσει. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να διαβάζεις πράγματα όπως το οτι  ένα αυτιστικό παιδί μπορεί τώρα να δέσει τα παπούτσια του / της, ή πώς μια μητέρα που έχει χάσει  τη χρήση ενός από τα χέρια της μπορεί τώρα να δέσει τα παπούτσια της και πάλι.”

Δείτε ακόμη:Αυτές είναι οι φωτογραφίες που πρέπει να δουν όλοι οι γονείς οδηγοί!

Δοκιμάστε και εσείς λοιπόν να δείξετε στα παιδιά σας αυτή τη μέθοδο!! και καλή επιτυχία!!!

 

 

Close