Αυτή η μαμά συνειδητοποιεί πόσο ''βρωμερό'' είναι να μεγαλώνεις έναν έφηβο..

Αν νομίζεις οτι το να μεγαλώνεις ένα μωρό είναι δύσκολο τότε περίμενε μέχρι το παιδί σου να μετατραπεί σε έναν ακατάστατο, κακοδιάθετο έφηβο. Τα μωρά μπορεί να κλαίνε και να προσπαθούν να μιλήσουν αλλά οι έφηβοι κοπανάνε τις πόρτες, μένουν έξω μέχρι αργά και μπορούν να κάνουν το δωμάτιο τους να μοιάζει με χοιροστάσιο.

H Kristina Kuzmic είναι ειλικρινής για το πως είναι να μεγαλώνεις έναν έφηβο μέσα από σωρούς βρώμικων πιάτων και ρούχων.

Φυσικά η Kristina χαίρεται να βοηθάει το γιο της αλλά κουράζεται να τον νταντεύει όλο την ώρα.

” Αυτός πρέπει να μάθει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του γιατί η μαμά του δεν πρόκειται να είναι εκεί στο πανεπιστήμιο ( αν και εγώ θα τον κατασκοπεύω, αλλά μόνο λιγάκι) λέει η Kristina. Αυτός με χρειάζεται να τον προετοιμάσω για την πραγματική ζωή.”

Αυτός με χρειάζεται να τον προετοιμάσω για την πραγματική ζωή.”

Δείτε ακόμη:  5 πράγματα που πρέπει να διδάξεις στην κόρη σου πριν μπει στην εφηβεία

Είναι εύκολο να εκνευρίζεσαι με τον έφηβο που είναι κυκλοθυμικός και δεν κάνει αυτά που πρέπει μέσα στο σπίτι αλλά η Kristina έχει μάθει οτι ο καλύτερος τρόπος για να τα βγάζει πέρα με τον έφηβο γιο της είναι να μην τον κρίνει αλλά να τον ακούει πρώτα.

”Ο καλύτερος τρόπος για να ξέρω το τι χρειάζεται ο έφηβος γιός μου…. είναι να σταματήσω να του μιλάω, να σταματήσω να υποθέτω το τι συμβαίνει και απλά να δώσω προσοχή.. ” λέει η Kristina.

Δείτε ακόμη: Γιατί οι έφηβοι λένε ψέματα;

‘Ημασταν όλοι κάποτε έφηβοι και ξέρουμε πόσο δύσκολο μπορεί αυτό να είναι.. Για αυτό ο καλύτερος τρόπος για να είσαι γονιός ενός έφηβου είναι να έχεις εξασκήσει την υπομονή σου και να είσαι εκεί για τα παιδιά σου..

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Πηγή: littlethings.com
Close