Back to school και πίσω στις ψείρες; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

Αγαπητές μου φίλες μανούλες,

Ήρθε επιτέλους εκείνη η ώρα που τα λατρεμένα και πάνω από όλα ήσυχα (!) παιδάκια μας γυρνάνε πίσω στα θρανία. Και όσο και αν θέλουμε να βγούμε στους δρόμους να βροντοφωνάξουμε αναμαλλιασμένες “ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ” που θα έχουμε ελεύθερες αυτές τις πρωινές ώρες, και που τα παιδιά μας θα γυρνάνε σπίτι εξουθενωμένα (πρόσθεσε 2-3 ωρίτσες ηρεμίας ακόμη), παράλληλα έρχεται αμέσως στο μυαλό μας το μεγαλύτερο σχολικό πρόβλημα που κάθε χρόνο μας ισοπεδώνει… οι ΨΕΙΡΕΣ!
Ναι φίλες μου… αυτά τα μικρά σιχαμερά πλάσματα που σου ρουφάνε το αίμα λες και είναι τίποτα βαμπίρ, και που μόνο στην ιδέα και την ανάγνωση αυτού του άρθρου σας πιάνει φαγούρα. Γιατί σίγουρα όλες οι μανούλες, βασικά όλοι οι άνθρωποι στην παιδική τους ηλικία, έχετε γνωρίσει τι πάει να πει “κόλλησα”. Με το που βλέπεις το παιδάκι σου να ξύνεται λίγο παραπάνω αυτό ήταν! Κρύος ιδρώτας, η σκέψη “Όχι Παναγία μου πάλι” και βουρ για επιτόπιο ψάξιμο του κεφαλιού. Και τσαααακ να τη η πρώτη τροφαντούλα που έχει ξεζουμίσει το παιδάκι μας και τρέχει να κρυφτεί και δώσ’ του εμείς πείσμα να την πιάσουμε.

Δείτε ακόμη Βack to school: Μαζί με τους μαθητές επιστρέφουν και οι ψείρες! Πώς να προφυλαχτούμε
Τι κάνουμε λοιπόν φίλες μου; Πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το ζήτημα που μας παιδεύει κάθε χρόνο για όλην τη σχολική περίοδο; Γιατί κακά τα ψέματα οι ψείρες βρίσκουν έδαφος κυρίως σε παιδικά, καθαρά κεφαλάκια, και όσο και αν προσπαθούμε, δύσκολα μπορούμε να καθαρίσουμε από τα πιο αηδιαστικά και ενοχλητικά ζωύφια. Και σας παρακαλώ βγάλτε από το μυαλό σας πετρέλαια, οινοπνεύματα και άλλα τέτοια έξυπνα κόλπα που μας έκαναν οι γονείς μας…το παιδί θα μείνει κουρούπα, κρίμα είναι.

Χρειαζόμαστε μία λύση αποτελεσματική, φυσική και φιλική για το κεφαλάκι του παιδιού μας! Και guess what!! Σας την έχουμε βρει!! Οοοο ναι έχουμε το προϊόν που θα κάνει τις ψείρες μόνιμο παρελθόν σε χρόνο ντε τε και πολύ εύκολα στη χρήση!

Εάν λοιπόν έρθετε αντιμέτωπες με τα αιμοδιψή αυτά παράσιτα, μην αγχωθείτε, μην πανικοβληθείτε, μην ουρλιάξετε. Απλά πηγαίνετε σε ένα φαρμακείο και ζητήστε τα προϊόντα Hedrin.
Και αναφέρομαι στο πληθυντικό γιατί για καλή μας τύχη δεν υπάρχει μόνο μία λοσιόν που την εφαρμόζεις στο παιδί και δώσ’ του μετά με το χτενάκι. Υπάρχουν 4 διαφορετικά προϊόντα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, τα οποία είναι φιλικά προς το δέρμα του παιδιού και με φυσικό τρόπο δράσης. Μάλιστα, χάρη στη φυσική αυτή τους δράση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε μωρά από έξι μηνών! Εμένα η μικρή μου είχε κολλήσει όταν ήταν 11 μηνών και ομολογώ ότι με είχε σώσει (και μιλάμε για μαλλί αφάνα, όχι αστεία)!

Το Hedrin Solution είναι ιδανικό για πυκνά ή σγουρά μαλλιά καθώς είναι σε μορφή lotion. H lotion δρα σε 1 ώρα. Επαναλάβετε την εφαρμογή μετά από 7 ημέρες για τυχόν αυγά που στο μεταξύ εκκολάφθηκαν. To Hedrin Plus είναι ένα προϊόν με γρήγορη δράση, σε 15 μόλις λεπτά. Κλινικά αποδεδειγμένο ότι σκοτώνει τις ψείρες και τα αυγά.

Τέλος, το Hedrin Treat&Go είναι ιδανικό για τα παιδιά που θέλουν να βγουν έξω να παίξουν χωρίς να φαίνεται ότι έχουν κάτι στα μαλλιά και είναι τόσο εύκολο στην εφαρμογή όσο ένας αφρός styling. Απαιτούνται δύο εφαρμογές, σε διάστημα 7 ημερών. Από την άλλη μεριά υπάρχει και το Hedrin Protect & Go όπου είναι ένα προϊόν πρόληψης με υπέροχο άρωμα μάνγκο-πορτοκάλι το οποίο δρα και σαν conditioner ξεμπερδεύοντας τα μαλλάκια των παιδιών. Άλλωστε γνωρίζουμε καλά πως η πρόληψη είναι το Α και το Ω, αφού χωρίς αυτήν, μετά τον καθαρισμό, το παιδί θα γεμίζει κάθε φορά που πηγαίνει σχολείο.

Δυστυχώς τα περισσότερα παιδάκια είναι αναπόφευκτο να κολλήσουν ψείρες και να ταλαιπωρηθούν με τη φαγούρα, τα ξυσίματα και τις πληγές που προκαλούνται. Ειδικά όταν είναι και λίγο μεγαλύτερα σε ηλικία μπαίνουν στη μέση αισθήματα ντροπής προς τα άλλα παιδιά και ανασφάλειας μην αποκαλυφθεί το ότι έχουν κολλήσει ψείρες.

Αυτή ειδικά η αντίληψη πρέπει να καταπολεμηθεί τόσο από τα παιδιά, όσο και από τους γονείς. Οι ψείρες άλλωστε πάνε σε καθαρά κεφάλια, όπου και τρέφονται ευκολότερα. Απλά είναι σημαντική η ενημέρωση μεταξύ γονέων, για να μπορούμε να προλάβουμε αυτήν την ταλαιπωρία στην οποία μπαίνουν τα παιδιά!

Το άρθρο είναι σε συνεργασία με την εταιρία Αρριάνι Φαρμακευτική ΑΛΛΑ σας διαβεβαιώ με τα συγκεκριμένα προϊόντα σώθηκα. Δεν υπήρχε περίπτωση να σας συστήσω προϊόν για ψείρες χωρίς αποτέλεσμα .

Φιλιά πολλά

Λένα

Close