Δείτε σε τι θα μετατρέψει αυτό το παλιο γραφείο!Θα πάθετε πλάκα

Οι υπαίθριες αγορές και τα διάφορα παλιατζίδικα  δεν είναι μόνο διασκεδαστικά, αλλά είναι γεμάτα με κρυμμένους θησαυρούς, ειδικά όταν πρόκειται για παλιά έπιπλα. Ακόμη και αν τα κομμάτια δεν φαίνονται πολύ καλά πια, με λίγη φαντασία, μπορεί τους δώσετε καινούργια ζωή. Η Anita Holland από την Αυστραλία έκανε ακριβώς αυτό. Αγόρασε ένα παλιό γραφείο για  20 μόλις δολάρια σε μια υπαίθρια αγορά. Ενώ αναμφισβήτητα αυτό που πήρε φαινόταν έτοιμο για τη χωματερή, κατάλαβε οτι με αυτό θα μπορούσε να κάνει την ανιψιά της απίστευτα χαρούμενη. Αυτή ανάρτησε την μετατροπή αυτού του γραφείου στην ιστοσελίδα της DIY, “Instructables” με το όνομα Anita H25.

Εδώ είναι η  φωτογραφία το πως ήταν πριν. Το γραφείο μοιάζει λίγο λυπηρό και φθαρμένο.

metatrepei-ena-palio-grafeio-se-enaammodoxo1_photo credit:instructables

Δείτε ακόμη:Καταπληκτικές παιδικές κατασκευές ραπτικής για αρχάριες

Ας ξεκινήσουμε το διασκεδαστικό κομμάτι! Η Ανίτα ξεκίνησε να σημαδεύει ένα σημείο του γραφείου και στη συνέχεια το πριόνισε και το έβγαλε έξω. Στη συνέχεια θα τοποθετήσει κάτι εξαιρετικά σημαντικό εκεί οπότε ήταν πολύ ακριβής στις μετρήσεις.

metatrepei-ena-palio-grafeio-se-enaammodoxo2_photo credit:instructables

Επειδή η ανιψούλα της είναι μόλις 2 η Ανίτα έπρεπε να μειώσει το ύψος από το γραφείο. Για αυτό αφαίρεσε το 1 από τα 3 συρτάρια. Έτσι η μικρή θα μπορεί να φτάνει το γραφείο χωρίς βοήθεια.

metatrepei-ena-palio-grafeio-se-enaammodoxo3_photo credit:instructables

Πρόσθεσε έναν πίνακα ανάμεσα στα πόδια του γραφείου για να αποκρύψει τη προσθήκη που πρόκειται σύντομα να έρθει. Το άνω συρτάρι δεν θα χρησιμοποιηθεί στο τελικό σχέδιο, έτσι απλά επανατοποθετήστε το συρτάρι για αισθητικούς λόγους για φαίνεται όμορφο. Το κάτω συρτάρι θα μείνει ως αποθήκη για τα παιχνίδια και τους άλλους θησαυρούς.

metatrepei-ena-palio-grafeio-se-enaammodoxo4_photo credit:instructables

Είμαστε κοντά! Η Ανίτα έβαψε το έπιπλο σκούρο καφέ με αδιάβροχη μπογιά ώστε να μπορεί να αντέξει έξω στις καιρικές συνθήκες. Στη συνέχεια πήρε μια πλαστική λεκάνη και την έβαλε σε εκείνο το κενό πάνω από την επιφάνεια του γραφείου και στη συνέχεια την γέμισε με άμμο. και βουαλάααα!! ο αμμοδόχος είναι έτοιμος!!Για πολλά πολλά παιχνίδια

metatrepei-ena-palio-grafeio-se-enaammodoxo5_photo credit:instructables

Και όταν η ανιψιά της σταματήσει το παιχνίδι τότε μπορεί να καλύψει τον αμμοδόχο με ένα καπάκι.

metatrepei-ena-palio-grafeio-se-enaammodoxo6_photo credit:instructables

Τι γλυκιά ιδέα! Δεν μπορώ να φανταστώ οτι πολλά παιδιά  έχουν ένα γραφείο σαν αυτό στο σπίτι τους. Αυτή πρέπει να είναι η καλύτερη θεία καθώς όλο το έργο της φαίνεται να περιτριγυρίζεται με τόση αγάπη. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη έμπνευση και μερικά μαστορέματα για να δημιουργήσετε κάτι απίστευτο!!.

Πηγή:hefty

Close