Δείτε αυτό το αξιολάτρευτο μωράκι που είναι μόλις 3 μηνών και λέει ''σ'αγαπώ''

Όλοι οι γονείς περιμένουν με ανυπομονησία να μιλήσει το μωράκι τους και όταν το καταφέρνει πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Τα περισσότερα μωράκια όμως μπορούν να μιμηθούν αυτά που ακούνε περίπου στην ηλικία των 6 μηνών και πάνω, σύμφωνα με τους περισσότερους γονείς.

Δείτε ακόμη:Θα λιώσετε! Μωράκια αγκαλιά με μεγάλους σκύλους

Γι ‘αυτό και η βραβευμένη πιανίστρια και τραγουδίστρια και μητέρα τριών παιδιών Victoria Fatu συγκλονίστηκε όταν ο γιος της, ο Mark, είπε τα πρώτα του λογάκια σε εκπληκτικά νεαρή ηλικία. Τον Φεβρουάριο, που τράβηξε το βίντεο ο Mark ήταν μόλις 3 μηνών όταν επαναλαμβάνει τη λέξη «σ ‘αγαπώ» . Πρόσφατα, το βίντεο έγινε viral, κερδίζοντας περισσότερες από 29.000 προβολές. Δείτε το παρακάτω, και θα εκπλαγείτε:

Η Fatu είπε πόσο έκπληκτη ένιωθε τότε για τα λόγια του γιού της και πόσο περήφανη αισθάνθηκε.Σήμερα που ο Mark είναι 10 μηνών δεν μιλάει πολύ,αλλά έχει πάρει το μουσικό της ταλέντο καθώς μιμείται τα τραγούδια της, λέει η ίδια.

Παρόλο που ο Mark κατάφερε να πεί αυτά τα λόγια τόσο μικρούλης δεν είναι ο πρώτος. Υπάρχουν και άλλα βίντεο και άλλων μωρών σε πολύ μικρή ηλικία που κατάφεραν να κάνουν το ίδιο και έχουν γίνει και αυτά viral.

Δείτε ακόμη:Το μωρό κλωτσάει! Εκπληκτικό βίντεο από την ενδομήτρια ζωή!

Πάρτε αυτό το αγαπημένο video του διαδικτύου για παράδειγμα: Αυτή η μικρή ομορφούλα είπε”σ ‘αγαπώ” ενώ ήταν μόλις δύο μηνών . Αγωνίστηκε περίπου 20-δευτερόλεπτα ώσπου τα κατάφερε και το αποτέλεσμα  ήταν τόσο αξιολάτρευτο. (Πλέον,το βιντεάκι της. έχει κερδίσει περισσότερες από 14 εκατομμύρια προβολές.)

Στο επόμενο βιντεάκι είναι ένα μωράκι που λέει σ’αγαπώ στην ηλικία των 3 μηνών όπως ο Mark αλλά το καλύτερο από όλα είναι η αντίδραση του πατέρα του, οποίος δεν το περιμένει και εκπλήσσεται.

Και όσο παρακολουθείτε βίντεο με μωράκια που λένε σ’αγαπώ , πρέπει οπωσδήποτε να δείτε και το ”νικητή” όλων των υπολοίπων βίντεο .Η 15 μηνών Gemma Kate μιμείται τραγουδιστά την έκδοση του σ’αγαπώ της μαμά της. Τόσο χαριτωμένα.

Δείτε ακόμη:Αυτό το βίντεο εκφράζει όλα όσα νιώθετε για το μωρό σας

 

 

 

 

 

 

Close