Δείτε πως να φτιάξετε ένα πανέμορφο παιδικό φωτιστικό με κομματάκια Lego

Τα Lego πάντα θα είναι στις καρδιές μας ακόμη και αν μεγαλώσαμε.Είναι ένα λατρεμένο παιχνίδι για μικρούς και για μεγάλους.Μόνο με μερικά μικρά πολύχρωμα κομματάκια μπορείτε να παίζετε για ώρες και, επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες κατασκευές: όπως σπίτια, αυτοκίνητα ….

Κάθε παιδί αγαπά τα Lego!Ξέρετε τι άλλο υπέροχο, μπορείτε να φτιάξετε με αυτά; Ένα πανέμορφο παιχνιδιάρικο φωτιστικό!

Δείτε ακόμη:Φτιάξτε χριστουγεννιάτικες μπάλες Χελωνονιντζάκια! 

Μόνο με μερικά μικρά πολύχρωμα κομματάκια lego μπορείτε να παίζετε για ώρες και, επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες κατασκευές

Διαδικασία:

  • Κοιτάξτε γύρω από το σπίτι σας για ένα “παλιό” φωτιστικό και πηγαίνετε σε ένα κατάστημα παιχνιδιών για να αγοράσετε τουβλάκια Lego. Το φωτιστικό που θα βρείτε καλό θα είναι να είναι σε ένα χαριτωμένο χρώμα, καθώς θα μπει στο δωμάτιο του παιδιού σας.

Δείτε ακόμη:Ανακατεύει νερό με glitter και φτιάχνει μια τέλεια παιδική κατασκεύη

  • Χρησιμοποιείτε μόνο τα κομμάτια από τα Lego που θα έχουν μήκος 2 x 4 cm. Ξεκινήστε από τη βάση του λαμπτήρα και συναρμολογείστε τα κομμάτια Lego μέχρι να φτάσετε την κορυφή.

Η διαδικασία είναι τόσο απλή το Lego φωτιστικό σας είναι έτοιμο! Βάλτε και τα παιδάκια σας να σας βοηθήσουν να το φτιάξετε! Είμαι βέβαιη ότι θα αγαπήσουν αυτή την κατασκευή!!! Στο τέλος, μην ανησυχείτε αν δεν και τόσο τέλειο !!! Καθώς θα το έχετε φτιάξει εσείς και δεν θα υπάρχει άλλο όμοιο του! Εμπνευστείτε από την παρακάτω εικόνα. Απολαύστε το αποτέλεσμα!!!

Δείτε ακόμη:6 Ιδέες για να οργανώσετε το παιδικό δωμάτιο 

fotistiko-lego1_

Close