«Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που προσφέρω βοήθεια σε ατύχημα με παιδιά»: Φωτογραφίες που sοκάρουν!

Στο νησί μας, δυστυχώς, σημειώνονται καθημερινά πολλά τροχαία ατυχήματα, τα οποία αρκετές φορές έχουν δυσάρεστη εξέλιξη.

Δειτε ακομα Η παρατήρηση αυτής της μαμάς στον άντρα της έσωσε τον γιο τους από τροχαίο ατύχημα

Τις περισσότερες φορές αίτιο για τα ατυχήματα αυτά είναι η ανάπτυξη μεγάλης ταχύτητας στο δρόμο. Το στενάχωρο είναι ότι – όπως όλα δείχνουν – δεν βάζουμε μυαλό και συνεχίζουμε να τρέχουμε στους δρόμους αδιαφορώντας για τους κινδύνους που εγκυμονούν όταν οδηγούμε.

Ο Charles Charalambous, έγινε πρόσφατα μάρτυρας ενός τροχαίου ατυχήματος σε γνωστό δρόμο της Κύπρου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, μάλιστα, στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε και ένα παιδάκι 6 ετών – το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά!

Ο ίδιος θέλοντας να στείλει ένα δυνατό μήνυμα προς όλους ανήρτησε φωτογραφίες από το συμβάν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και σημείωσε εντόνως αυτό που πρέπει όλοι μας να έχουμε πάντα στο μυαλό μας όταν οδηγούμε: Δεν τρέχουμε!

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά που θα προσφέρω πρώτες βοήθειες σε δυστύχημα με παιδιά. Κόψετε ταχύτητα. Αυτό το παιδί είναι μόλις έξι χρόνων».

Στην ίδια ανάρτηση, ανέδειξε άλλο ένα πρόβλημα. Την… αδιαφορία των αρχών για το οδικό δίκτυο και την εφαρμογή των κανόνων κυκλοφορίας.

«Εδώ και καιρό ζητούμε στην περιοχή Μονής Λεμεσού την τοποθέτηση κυρτώματα. Αλλά κανείς δεν μας λαμβάνει υπόψη».

Οι φωτογραφίες από το ατύχημα είναι ανατριχιαστικές και όπως θα δείτε από θαύμα κάποιος επιβαίνοντας στα οχήματα δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα 

«Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που προσφέρω βοήθεια σε ατύχημα με παιδιά»: Φωτογραφίες που sοκάρουν! «Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που προσφέρω βοήθεια σε ατύχημα με παιδιά»: Φωτογραφίες που sοκάρουν! «Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που προσφέρω βοήθεια σε ατύχημα με παιδιά»: Φωτογραφίες που sοκάρουν! «Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που προσφέρω βοήθεια σε ατύχημα με παιδιά»: Φωτογραφίες που sοκάρουν!

Αυτή τη φορά όλοι ήταν τυχεροί. Ας προσπαθήσουμε να μην υπάρξει επόμενη…

Δείτε την αρχική ανάρτηση 

Δειτε ακομα Ατυχήματα στα παιδιά, η πρώτη αιτία θανάτου. Η πρόληψη κάνει την διαφορά. 

Με πληροφορίες από infokids.com.cy

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

Close