Ιδέες για party με θέμα το Μίκυ Μάους

Ακόμη αναρωτιέστε το θέμα για το πρώτα γενέθλια του παιδιού σας; Όλες οι μανούλες όταν πρόκειται για τα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους βρίσκονται σε πανικό και προσπαθούν να τα σχεδιάσουν μήνες πριν. Συνήθως καταλήγουν σε ένα θέμα με το αγαπημένο κινούμενο σχέδιο των παιδιών τους. Ο Μίκυ Μάους είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα για τα παιδιά γι αυτό είναι ένα κινούμενο σχέδιο που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος όταν πρόκειται για το θέμα ενός παιδικού πάρτυ. Η Maria Olivia Campos διοργανώνει τα καλύτερα παιδικά πάρτυ  και σκέφτηκε αυτή την υπέροχη ιδέα.

kante-parti-me-thema-to-miki-maous1_

Όπως σε όλα τα άλλα δεν έχει επιλεχθεί ο άμεσος χαρακτήρας του Μίκυ Μάους στην τούρτα, αλλά μόνο έχουν χρησιμοποιηθεί μικρές λεπτομέρειες που θα βρείτε σε αυτό το διασκεδαστικό πρόγραμμα αγάπης. Για όλα τα στοιχεία του ντεκόρ μέχρι για τα γλυκά και τις καραμέλες.

Δείτε ακόμη:Φτιαξτε υπέροχα γκοφρετόσπιτα για το παιδικό πάρτυ!

kante-parti-me-thema-to-miki-maous2_

kante-parti-me-thema-to-miki-maous3_

Εδώ είναι τοποθετημένο το μέρος το οποίο θα προσεγγίσει όλα τα βλέμματα. Φτιάξτε τη μορφή του Μίκυ Μάους με πολλές πολύχρωμες καραμελίστες- ζελεδάκια. Η πολυχρωμία σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Δείτε ακόμη: Τα πιο πρωτότυπα σοκολατάκια για το παιδικό πάρτυ. Μόνο με 3 υλικα

kante-parti-me-thema-to-miki-maous4_

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το μικρό ντεκόρ και τις λεπτομέρειες για κάθε φλιτζάνι επιδορπίου ή για τα μικροσκοπικά κουτάλια. Τα κουμπιά, οι κόκκινοι κύκλοι, τα μαύρο και τα κίτρινα σχέδια είναι πολύ δημοφιλή στο χαρακτήρα Μίκυ Μάους και όλο αυτό  έχει αποδειχθεί σε κάθε κομμάτι του ντεκόρ ή ακόμη και στα γλυκά του τραπεζιού.

Δείτε ακόμη:Kung fu panda cupcakes:Συνταγή για παιδικό πάρτυ

kante-parti-me-thema-to-miki-maous5_

Το όλο θέμα του Μίκυ Μάους δεν παραμένει μόνο στο τραπέζι αλλά εκτείνεται και σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Θα ήταν μια πραγματικά υπέροχη ιδέα για τα επόμενα γενέθλια του παιδιού σας.

kante-parti-me-thema-to-miki-maous6_

Πηγή: stylishboard.com
Close