Ιδέες για τα πιο μοδάτα πιτζαμάκια!

Φυσικά και όλοι ξέρουμε πως το καλοκαίρι το λατρεύουν τα παιδιά,γιατί είναι ξέγνοιαστα!! Θάλασσα, βουτιές, στρώματα, βατραχοπέδιλα, μπρατσάκια, μάσκες, αναπνευστήρες, κουβαδάκια, φτυαράκια, κάστρα στην άμμο , μακροβούτια, καρπούζι, παιχνίδια μέχρι αργά το βράδυ είναι μερικές από τις σκέψεις που μάλλον κάνουν τα μικρά μόλις ακούσουν τη λέξη καλοκαίρι.
Εννοείται πως ήδη έχουμε εφοδιαστεί με τα απαραίτητα δηλαδήμαγιό, γυαλάκια ηλίου, αντηλιακά, σωσίβια, πετσέτες παντοφλάκια και περιμένουμε πώς και πώς να πάμε διακοπές! (εσείς που είσαστε ήδη σας ζηλεύω!!!!)
Αυτά είναι τα καλά του καλοκαιριού… Έχουμε όμως και τα άσχημα…. μέσα στα άσχημα είναι η ζέστη!Όταν η θερμοκρασία φτάνει στα ύψη, τα παιδάκια μας χρειάζονται ρουχαλάκια άνετα, δροσερά και φυσικά μοδάτα! Και ποιο είναι το καλύτερο είδος ρούχου για κάθε ώρα της ημέρας; Τα πιτζαμάκια εννοείται!
Η κόρη μου αλλάζει καθημερινά πάνω από τέσσερις φορές την ημέρα και στα πιτζαμάκια μας έχουμε λατρεία! Πρέπει απαραιτήτως να έχουν πάνω πριγκίπισσες, μικρά μου πόνικλπκλπ! Τα φοράμε το μεσημεράκι που θα γυρίσουμε από τη θάλασσα και θα μας πάρει ο ύπνος μπροστά στον ανεμιστήρα, το βράδυ που καθόμαστε στο μπαλκόνι και φυσικά στα pizamapartyπου μαζεύονται τα πιτσιρίκια της γειτονιάς!

Σας έχω τη καλύτερη πρόταση για φέτος!

Τη Δευτέρα πήγαμε στα Lidlγια τα εβδομαδιαία μας ψώνια και βρήκαμε κάτι υπέροχα σετάκια με το μικρό μου πόνυ και τα minions! Είχε και πολύ ωραία αγορίστικα με τον Spiderman! Και είχε και τέλεια σετάκια φανελάκι βρακάκι…!
Η μικρή ξετρελάθηκε πήραμε ΟΛΑ τα σχέδια γιατί ήταν πάμφθηνακαι πήραμε και δωράκια για δύο φίλους της που έχουν γενέθλια αυτήν τη βδομάδα! Η μικρή ήταν σίγουρη ότι οι φίλοι της θα τα λατρέψουν!
Ναι σας λέω πολύ οικονομική πρόταση και για δωράκι!

Ιδέες για τα πιο μοδάτα πιτζαμάκια!

Δεν είναι πολύ όμορφα;

Επίσης μπορείτε να μπείτε στο site πατώντας εδώ για να δείτε όλες τις τρέχουσες προσφορές!

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές γιατί δεν είναι εποχές για να ξοδεύουμε τα χρήματα μας!

 

Close