Το ημερολόγιο πρόδωσε τα βασανιστήρια μέχρι θανάτου της γιαγιάς στην εγγονή!

Το ημερολόγιο φανέρωσε το έγκλημα!

Σοκάρουν τα μαρτύρια μέχρι θανάτου που ζούσε μία 8χρονη. Και το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι στο ρόλο του βασανιστή και δολοφόνου της ήταν η ίδια η γιαγιά της…

Του Χριστού τα πάθη τράβηξε στη σύντομη ζωή της η μικρούλα Ζιζέλ Φορντ από το Σικάγο. Και αν δεν τα κατέγραφε, καθημερινά, στο χαρτί κανείς δεν θα μάθαινε τι περνούσε, ούτε κι από ποιόν.

Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο «Fox 29», την κακοποιούσε συστηματικά μέχρι που τη σκότωσε η 55χρονη γιαγιά της, Έλεν Φορντ, που καταδικάστηκε για τις ειδεχθείς πράξεις της, χάρις στα γραφόμενα της 8χρονης στο ημερολόγιό της.

Οι δικαστές αναγνώρισαν ότι η μικρούλα υφίστατο συστηματικό και ανελέητο ξυλοδαρμό από την ίδια τη γιαγιά της. Μέχρι που βρέθηκε νεκρή τον Ιούλιο του 2013 με τις φρικιαστικές λεπτομέρειες να έρχονται στο φως μέσω του ημερολογίου που κρατούσε.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ένας ιατροδικαστής κατέθεσε ότι το κεφάλι της Ζιζέλ είχε ανοιχτές πληγές, οι οποίες είχαν μολυνθεί και υπήρχαν σκουλήκια (…) ενόσω ήταν ακόμη ζωντανή. Από τη δική του πλευρά ένας εξάδελφος της 8χρονης περιέγραψε πώς η εξαδέλφη του αναγκάστηκε να φάει, με τη βία, καυτερή πιπεριά.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close