Μάθετε το παιδί να ζωγραφίσει με αριθμούς!

Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις το παιδί σου να εξελίσσεται και να μαθαίνει καινούρια πράγματα, όπως να το βλέπεις να 

να περπατά για πρώτη φορά, να μιλά για πρώτη φορά, να κάνει ποδήλατο για πρώτη φορά ή να κάνει κούνια μόνο του για πρώτη φορά.

Είναι πράγματα που φαίνονται εύκολα και απλά, αλλά για ένα παιδί καθώς μεγαλώνει, είναι κατορθώματα. Μέσα σε όλα αυτά τα κατορθώματα είναι και η πρώτη φορά που θα μάθει να κρατά ένα μολύβι ή έναν μαρκαδόρο και θα τραβήξει τις πρώτες του γραμμές. Αυτό θα είναι κάτι που θα ενθουσιάσει τόσο εσάς όσο και εκείνο πολύ.

Καθώς θα μεγαλώνει, οι ικανότητές του στη ζωγραφική θα εξελίσσονται και οι γραμμές θα γίνουν λουλούδια, παιδάκια, σπίτια, δέντρα κλπ. Πώς όμως θα καταφέρει να φτιάξει ένα παπάκι που βλέπει σε ένα παραμύθι; Και πώς θα φτιάξει ένα δελφίνι που του αρέσει πάρα πολύ;

Δείτε παρακάτω, πώς μέσα από απλούς αριθμούς και εύκολες γραμμές μπορείτε να μάθετε στο μικρό σας να φτιάχνει τα αγαπημένα του σχέδια.

Πως να μάθετε στα παιδιά σας τους αριθμούς ζωγραφίζοντας. (10) Πως να μάθετε στα παιδιά σας τους αριθμούς ζωγραφίζοντας. (11) Πως να μάθετε στα παιδιά σας τους αριθμούς ζωγραφίζοντας. (12) Πως να μάθετε στα παιδιά σας τους αριθμούς ζωγραφίζοντας. (13) Πως να μάθετε στα παιδιά σας τους αριθμούς ζωγραφίζοντας. (14) Πως να μάθετε στα παιδιά σας τους αριθμούς ζωγραφίζοντας. (15) Πως να μάθετε στα παιδιά σας τους αριθμούς ζωγραφίζοντας. (16) Πως να μάθετε στα παιδιά σας τους αριθμούς ζωγραφίζοντας. (2) Πως να μάθετε στα παιδιά σας τους αριθμούς ζωγραφίζοντας. (3) Πως να μάθετε στα παιδιά σας τους αριθμούς ζωγραφίζοντας. (4) Πως να μάθετε στα παιδιά σας τους αριθμούς ζωγραφίζοντας. (5) Πως να μάθετε στα παιδιά σας τους αριθμούς ζωγραφίζοντας. (6) Πως να μάθετε στα παιδιά σας τους αριθμούς ζωγραφίζοντας. (7) Πως να μάθετε στα παιδιά σας τους αριθμούς ζωγραφίζοντας. Πως να μάθετε στα παιδιά σας τους αριθμούς ζωγραφίζοντας. (9)

Close