6 πράγματα που χαρακτηρίζουν τα Μωρά του Ιουνίου

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν επικίνδυνα τις τελευταίες μέρες. Είναι ακόμη Ιούνιος και σκέφτεσαι να βγεις από το σπίτι λόγω ζέστης. Ειδικά οι εγκυμονούσες το καλοκαίρι δεν ξέρουν κατά που να κάνουν! Δεν υποφέρεται το καλοκαίρι να κυοφορείς και να πρέπει να αντιμετωπίσεις και τέτοιες θερμοκρασίες.

Αλλά! Οι γυναίκες που πρόκειται να γεννήσουν μέσα στον Ιούνιο ή και τον Ιούλιο, είναι τυχερές. Και αυτό γιατί τα μωρά που γεννιούνται αυτούς τους δύο μήνες χαρακτηρίζονται με έντονη προσωπικότητα! Σύμφωνα με στατιστικές γεννιούνται παιδιά με πολλές προοπτικές και δυνατότητες.

Δες λοιπόν παρακάτω έξι πράγματα που χαρακτηρίζουν τα μικρά Δίδυμάκια ή Καρκινάκια,σύμφωνα με το tlife

Δείτε ακόμα :19+1 Πανέξυπνα γκάτζετ για Μωρά που ΚΑΘΕ γονιός θα ερωτευτεί. Το 17ο θα σας λύσει τα Χέρια!

Το ζώδιο, όμως, του νεογέννητου μωρού σου είναι το λιγότερο σημαντικό, μιας και σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, τα μωρά του Ιουνίου συγκεντρώνουν μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά! Θέλεις να μάθεις ποια είναι αυτά; Ρίξε μια ματιά παρακάτω και θα λυθούν όλες οι απορίες σου!

♦ Είναι πολύ πιθανό να κερδίσουν μια μέρα βραβείο Nobel

Εντάξει, μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας στο πρώτο άκουσμα αυτής της πρότασης, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο από στατιστικής άποψης. Παρ’ ό,τι τα παιδιά που γεννιούνται τον Ιούνιο θεωρείται πως μπορεί να μειονεκτούν σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας τους, ωστόσο η ακαδημαϊκή πορεία τους θα μπορούσε να τα οδηγήσει και στην απόκτηση ενός βραβείου Nobel. Γιατί; Διότι αυτό αποδεικνύεται με βάση τα στατιστικά στοιχεία των νικητών!

Δείτε ακόμα :Πως ο θηλασμός προστατεύει τα μωρά από τα επικίνδυνα ανθεκτικά στα αντιβιοτικά μικρόβια.

♦ Μπορεί να σου προκαλέσουν μια μικρή… αϋπνία

Ενδεχομένως όλες αυτές οι άξιες για Nobel ιδέες του μικρού σου να δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της νύχτας, γιατί σύμφωνα με την περιοδική έκδοση Sleep, τα παιδιά που έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού έχουν την τάση να κοιμούνται αργότερα τα βράδια, σε σχέση με εκείνα που γεννιούνται το χειμώνα και το φθινόπωρο. Γι’ αυτό, εξοπλίσου με υπομονή για όλα τα ξενύχτια που θα χρειαστεί να αντέξεις!

♦ Έχουν την τάση να είναι υπεραισιόδοξα παιδιά

Όπως αποδεικνύει και αυτή η έρευνα από την Ουγγαρία, τα παιδιά που γεννιούνται την άνοιξη και το καλοκαίρι μεγαλώνουν για να παρουσιάσουν μια εξαιρετικά αισιόδοξη στάση και χαρούμενη διάθεση στη ζωή τους!

♦ Ενδεχομένως να… σεληνιάζονται

Σύμφωνα με έρευνα του 2014, ο μήνας γέννησης επηρεάζει τη διάθεση που αναπτύσσει το κάθε άτομο αργότερα στη ζωή του. Συγκεκριμένα, η κυκλοθυμία είναι χαρακτηριστική των παιδιών που γεννιούνται το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει, πως ενώ πρόκειται για πολύ ευδιάθετα και αισιόδοξα παιδιά, μπορούν πολύ εύκολα και με ελάχιστο έναυσμα να παρουσιάσουν θυμό. Ευτυχώς, το ίδιο εύκολα αλλάζει η διάθεσή τους και από το κακό στο καλύτερο!

♦ Μάλλον δεν θα γίνουν περιπετειώδεις τύποι

Σύμφωνα με έρευνες που επικεντρώθηκαν στον τρόπο που η εποχή γέννησης επηρεάζει τα επίπεδα ντοπαμίνης στον οργανισμό, οι περιπετειώδεις χαρακτήρες που αναζητούν τη δράση και τις συναρπαστικές εμπειρίες “περιορίζονται” σε εκείνους που γεννιούνται το χειμώνα και το φθινόπωρο. Αντιθέτως, τα παιδιά του Μαΐου και του Ιουνίου φαίνεται πως συγκεντρώνουν τα χαμηλότερα ποσοστά.

Δείτε ακόμα :Για ποιο λόγο οι Βόρειοι αφήνουν τα καρότσια με τα μωρά έξω στο πολικό κρύο;

♦ Έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνουν ψηλά παιδιά

Με… φόρα από το Πανεπιστήμιο του Campridge έρχεται η διαπίστωση πως τα μωρά του καλοκαιριού εξελίσσονται σε πιο ψηλούς ανθρώπους, σε σχέση με εκείνα που γεννιούνται τους πιο ψυχρούς μήνες. Επίσης, είναι πιο πιθανό να έχουν και μεγαλύτερο ύψος γέννησης και να είναι πιο υγιή μωρά!

photo credit: pinterest

Με πληροφορίες από

Close