Η φωτογραφία που δείχνει ένα μωρό να αναγκάζεται να καπνίσει μία πίπα με ναρκωτικό έχει προκαλέσει την οργή του διαδικτύου

Μια φωτογραφία που δείχνει ένα μωρό να αναγκάζεται να καπνίσει μία πίπα με συνθετικό ναρκωτικό έχει προκαλέσει οργή από τότε που αναρτήθηκε στα social media.

Η εικόνα δείχνει να συμμετέχουν στο “έγκλημα” τρεις άντρες, εκ των οποίων ο ένας κρατάει το «βρέφος», ένας άλλος κρατά την πίπα και ο τρίτος κρατάει έναν αναπτήρα κάτω από την πίπα.

Η ανάρτηση της φωτογραφίας έχει προκαλέσει αναστάτωση στα social media, με πολλούς σχολιαστές να δηλώνουν ότι η κίνηση αυτή είναι “αρρωστημένη” και πως αυτοί οι άντρες δεν αξίζουν να έχουν παιδιά.

 

Η φωτογραφία που δείχνει ένα μωρό να αναγκάζεται να καπνίσει μία πίπα με ναρκωτικό έχει προκαλέσει την οργή του διαδικτύου

Η εικόνα αναρτήθηκε από έναν χρήστη του Facebook με τη λεζάντα “Αστείο.”

Ωστόσο, κάποιοι χρήστες σχολίασαν πως η κακοποίηση ενός παιδιού μόνο ως αστεία δεν θα μπορούσε να εκληφθεί.

Πολλά αρρωστημένα “αστεία” έχουν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό με πρωταγωνιστές παιδιά που κάνουν χρήση μεταμφεταμίνης.

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας για τα Ναρκωτικά και το Αλκοόλ της Αυστραλίας δημοσίευσε μια έκθεση το 2016, η οποία εκτιμά ότι ο αριθμός των Αυστραλών που χρησιμοποιούν μεθαμφεταμίνη έχει τριπλασιαστεί τα τελευταία πέντε χρόνια και ανέρχεται σε 268.000 χρήστες.

Πηγή: diaforetiko.gr
Close