ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΥΞΑ ΘΕΕ ΜΟΥ... Η συνέχεια

Όλες αυτές τις μέρες θα έχετε παρατηρήσει πως έχω ψιλοχαθεί. Ο λόγος είναι ότι τελικά δεν θα γλιτώσουμε το χειρουργείο και η μικρή μου θα αφαιρέσει κρεατάκια και αμυγδαλές.

Προσπαθήσαμε  να το αποφύγουμε, αλλά τελικά δεν γίνεται γιατί το παιδί δυσκολεύεται να πάρει αναπνοή, είμαστε συνεχώς με φυσιολογικό ορό (το μόνο που την ανακουφίζει από το συνάχι) και το παιδί ταλαιπωρείται.

Η Ηρώ έχει αλλεργική ρινίτιδα- σας είχα μιλήσει εδώ για το πώς θα καταλάβετε αν και το δικό σας παιδί μπορεί να πάσχει από το ίδιο- όμως είχα παρατηρήσει πως  μιλούσε με μπουκωμένη μύτη και εκτός από το μόνιμο συνάχι, το βράδυ άρχισε και έκανε άπνοιες.

Της  κάναμε ακτινογραφία και ο γιατρός μας είπε πως τα κρεατάκια ήταν αρκετά μεγάλα ΑΛΛΑ και να τα βγάζαμε, δεν θα βλέπαμε ιδιαίτερη διαφορά γιατί έχει στραβό διάφραγμα!

H διόρθωση του ρινικού διαφράγματος στα παιδιά γίνεται με επέμβαση μόνον όταν υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή, καθώς πριν την ηλικία των 15-16 χρόνων δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως το διάφραγμα.

 

Για να δούμε διαφορά θα έπρεπε να βγούνε και οι αμυγδαλές. Οι αμυγδαλές του παιδιού όμως, δεν ήτανε τόσο διογκωμένες και έτσι ο γιατρός μας συμβούλεψε να κάνει πολλά μπάνια το καλοκαίρι. Επίσης μας επισήμανε πως όσο περνάει η ηλικία, είναι υπέρ μας, αφού συρρικνώνονται αμυγδαλές και κρεατάκια.

 

Έδειξε λοιπών στην Ηρώ πως να φυσάει τη μύτη της, μας είπε επίσης να την καθαρίζει με φυσιολογικό όρο (πάντα αμπούλες όχι μεγάλη συσκευασία ορό γιατί σας το έχω ξαναπεί, μένοντας ανοιχτή η συσκευασία ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ) και όταν μπουκώνει να χρησιμοποιούμε τις υπέρτονες αμπούλες Clinofar οι οποίες είναι  ειδικά σχεδιασμένες για να ανακουφίζουν αμέσως από τη ρινική συμφόρηση και να περιορίζουν το ρινικό οίδημα.

clinofar αμπούλες

*Για να μην μπερδεύεστε με τη μπλε ετικέτα είναι οι αμπούλες που χρησιμοποιείτε σε περίπτωση κρυολογήματος και με την λευκή ετικέτα για τον καθημερινό καθαρισμό της μύτης.

Έχει και προσφορά να ξέρετε η συσκευασία 60 αμπουλών  40+20 ΔΩΡΟ.

 

Επίσης οι αμπούλες φυσιολογικού ορού τώρα το καλοκαίρι πιστέψτε με  είναι σωτήριες! Σε περίπτωση που μπει άμμος στα ματάκια του παιδιού, θα τα καθαρίσετε αμέσως και θα γλιτώσετε πολύ τσιρίδα! Επίσης μπορείτε να καθαρίσετε πανεύκολα τις πληγές από γρατζουνιές.

 

Στα δικά μας τώρα…

clinofar Ηρω

 

Έλα όμως που διογκώθηκαν και οι αμυγδαλές και σε συνδυασμό με τα κρεατάκια το παιδί ροχάλιζε κάθε βράδυ χειρότερα και από τον άντρα μου! Ξυπνούσε με απίστευτη γκρίνια και δεν ξεκουραζόταν καθόλου στον ύπνο της.
Έκανε και 4 πυρετικά συνεχόμενα και ο ΩΡΛ μας είπε πως τελικά δεν το γλιτώνουμε το χειρουργείο.
Η αλήθειά είναι πως η μικρή το χει πάρει χαλαρά το θέμα.
Μου λέει άντε μαμά να τα βγάλουμε αυτά τα πράγματα να τρώω πέντε παγωτά τη μέρα. Εγώ όμως φοβάμαι και ας είναι επέμβαση ρουτίνας όπως μου λένε όλοι.
Θέλω να μου πείτε την δικιά σας εμπειρία όσες μανούλες έχουν αφαιρέσει αμυγδαλές και κρεατάκια. Και να μας ευχηθείτε καλή ανάρρωση!

Σημείωση: *Το παραπάνω κείμενο αποτελεί κομμάτι της συνεργασίας μας, με τo Clinofar. Στο daddy-cool.gr διαλέγουμε τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε με σεβασμό στην εμπιστοσύνη σας, και χρησιμοποιούμε τη φωνή μας, μόνο για πράγματα που τα έχουμε δοκιμάσει, και θεωρούμε ότι έχουν αυτό το κάτι παραπάνω να σας προσφέρουν.

Close