Οι λόγοι που τα παιδιά που γεννήθηκαν Ιανουάριο είναι από τα πιο τυχερά

Αν ο Άι – Βασίλης κάποιον από τους περασμένους ή και τον φετινό Γενάρη, σας έφερε σαν δώρο το αγγελούδι σας, τότε τα νέα είναι πολύ καλά για το μωρό σας! Σύμφωνα με έρευνα της επιστημονικής κοινότητας, τα παιδιά που γεννήθηκαν Ιανουάριο, έχουν πολύ σημαντικά προσόντα που τα κάνουν ξεχωριστά.

Σύμφωνα λοιπόν με τους επιστήμονες, τα παιδιά που γεννήθηκαν Ιανουάριο, έχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνουν διάσημοι και να γράψουν την δική τους ιστορία, διότι οι έρευνες έδειξαν ότι τα χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα, η ικανότητα να αναλαμβάνουν αρχηγικές θέσεις και η δεξιότητα τους να λύνουν σημαντικά προβλήματα! Οπότε, ακόμη και αν δεν γίνουν διάσημοι, έχουν μεγάλη πιθανότητα να γίνουν…αρχηγοί!

 

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, αφοί σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου Queensland της Αυστραλίας έχουν 33 περισσότερες πιθανότητες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό ενώ στην Αμερική, παρόμοια έρευνα έδειξε ότι το αγαπημένο τους άθλημα τις περισσότερες φορές, είναι το χόκεϊ στο πάγο!

Σημαντικό επίσης είναι, ότι τα μωρά του Ιανουαρίου είναι πιο υγιή συγκριτικά με τα μωρά, που γεννήθηκαν την Άνοιξη. Τα μωρά της άνοιξης, είναι πολύ πιθανό να αναπτύξουν αλλεργίες σε αντίθεση με τα μωρά του Ιανουαρίου. Αυτό, διότι σύμφωνα με τους γιατρούς, έρχονται σε επαφή με λιγότερα μικρόβια!

 

Σημαντικές είναι και οι περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν τον Ιανουάριο, να εξελιχθούν σε αριστερόχειρες. Αυτό διότι,  τα μωρά που γεννιούνται Ιανουάριο έχουν περισσότερη έκθεση σε τεστοστερόνη στη μήτρα, η οποία μπορεί να καθυστερήσει την ωρίμανση του αριστερού ημισφαιρίου του εγκεφάλου, το οποίο επικρατεί στους δεξιόχειρες.

Close