Οικονομικές πάνες Babylino σε συνδυασμό με την καλή πράξη της εβδομάδας!

Επειδή ξέρω πως οι εποχές είναι δύσκολες σας βρήκα προσφορά για αυτήν την εβδομάδα για οικονομικές πάνες!

 

Στα Lidl έχει προσφορά για την εβδομάδα Από 16/10 και μέχρι και τις 21/10/17 τα babylino το mega pack σε σούπερ τιμή!

 

Μπορείτε να δείτε το φυλλάδιο εδώ

 

Εκτός όμως από την τιμή, η εταιρεία ΜΕΓΑ και η Lidl Hellas, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» συνεισφέροντας στην κάλυψη όλων των αναγκών σε βρεφικές πάνες των σωματείων και ιδρυμάτων που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της. 

 

Πιο συγκεκριμένα, για το χρονικό διάστημα 16 – 21/10 σε κάθε κατάστημα Lidl, με την αγορά κάθε συσκευασίας Babylino Megapack, τα Babylino προσφέρουν 10 τεμάχια πάνες στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Στόχος είναι να καλύψουν  εξολοκλήρου τις ανάγκες εκατοντάδων βρεφών και παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη. 

 

Εγώ πήγα χθες και πήρα μερικές συσκευασίες για το μωρό του αδελφού μου, και επειδή  έρχεται και το δικό μας το νινάκι σε πολύ λίγο διάστημα πήρα και για εμάς! Σας συνιστώ να πάρετε και εσείς για να  βοηθήσουμε τα παιδάκια που τόσο πολύ έχουν την ανάγκη μας.

 

Συμβουλή προς όλες τις εγκυούλες!

Μην περιμένετε να ψωνίσετε τελευταία στιγμή ιδίως τις πάνες που θα χρειαστείτε άπειρες το πρώτο διάστημα. Θα μαζευτούν πολλά τα έξοδα που θα έχετε και θα τρέχετε και δε θα φτάνετε.

Καλό είναι να κάνετε ένα στοκ σιγά σιγά, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, όποτε το πρώτο καιρό να ξενοιάζεται από αυτά τα έξοδα.

 

Πάνες, βρεφικά απορρυπαντικά, αφρόλουτρα, μωρομάντηλα, μπορείτε να τα έχετε αγοράσει από πριν.

 

 

 

 

Close