Παίρνει δυο καλτσάκια και τα μετατρέπει σε απίστευτα διακοσμητικά αναμνηστικά!

Τα βρεφικά ρουχαλάκια συνδέονται με απίστευτες  συναισθηματικές μνήμες και αυτός είναι ο λόγος είναι ο λόγος που μας είναι αδύνατον να τα πετάξουμε.Παρακάτω θα δείτε μερικούς τρόπους για να κρατήστε την  το υπέροχο πρώτο φόρεμα Χριστουγέννων της μικρής σας ή το μικροσκοπικό φορμάκι που φόραγε το μωρό σας όταν το φέρατε σπίτι από το νοσοκομείο!

Κάδρο από τα κουμπάκια

Απλά κολλήστε τα κουμπιά από τα αγαπημένα  ρούχα του μωρού σας και κολλήστε τα σε ένα κάδρο σε σχήμα καρδιάς.Δείτε την κατασκευή εδώ babble

baby

Βιβλίο ρούχων

Ενσωματώστε μερικά από τα αγαπημένα σας παιδικά ρούχα σε ένα” βιβλίο.”Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το αξιολάτρευτο έργο εδώ thecraftingchicks .

μωρο

Ενθύμιο πάπλωμα

Τα παπλώματα είναι ένας από τους πιο διαχρονικούς και κλασικούς τρόπους για να κρατήσετε τα παιδικά ρουχαλάκια. Αν και  μπορεί να είναι λίγο πιο χρονοβόρα, αξίζουν τον κόπο! Κάντε κλικ εδώ agirlinparadise για περισσότερες φωτογραφίες.

 

baby

 

 Αγαπημένα κάδρα

Φτιάξτε κάδρα με μερικά από τα αγαπημένα σας παιδικά ρουχαλάκια και κρεμάστε τα στον τοίχο!

baby

 

pinterest.com

 

Ενθύμιο αρκουδάκι

Μετατρέψτε τα μικροσκοπικά πιτζαμάκια σε αυτό το γλυκό αρκουδάκι.Μάθετε περισσότερα  εδώ junkmailgemsblog

baby

 

Αναμνηστικό Μαξιλάρι

 Τι πιο γλυκό από ένα μικρό μαξιλάρι φτιαγμένο από  μικροσκοπικά ρούχα. Μάθετε περισσότερα  εδώ cluckclucksew. 

baby_mementos_07

 

Αστείο παιχνίδι

Φτιάξτε ένα αστείο παιχνίδι για να κάνετε το μικρό σας να χαμογελά ασταμάτητα!Πάρτε περισσότερες οδηγίες  εδώ littlebitfunky.

baby

 

Παιδικές διακοσμητικές σημαίες

Με μερικά μόνο σημαιάκια από παλιά αγαπημένα ρούχα, μπορείτε να κάνετε αυτό το φανταστικό διακοσμητικό για το κοριτσίστικο δωμάτιο. Τι χαριτωμένος τρόπος για να αναδείξετε αυτές τις αναμνήσεις!Πηγαίνετε εδώ babble για περισσότερες πληροφορίες.

baby

 

Καλτσάκια cupcake

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε  πώς να χρησιμοποιήσετε τις χαριτωμένες κάλτσες μωρών για να φτιάξετε διακοσμητικά cupcake. 

Close