Πινιάτα γαϊδαράκος για σούπερ παιδικό πάρτι

Να λοιπόν και μία ακόμη ιδέα για δημιουργία πινιάτας που είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για παιδικό πάρτι. Ο πολύχρωμος αυτός γαϊδαράκος που θα δημιουργήσετε με πανεύκολα υλικά θα εντυπωσιάσει τόσο τον εορτάζοντα ή την εορτάζουσα, αλλά και όλους τους καλεσμένους σας.

Πόσο μάλλον όταν αποκαλύψετε ότι το φτιάξατε εσείς! Στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί θα δείτε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτιάξετε την πινιάτα.

Η δημιουργία πινιάτα γάιδαρος δεν πρόκειται να σας πάρει περισσότερο χρόνο από ένα απόγευμα. Εξαιρετική ιδέα θα ήταν βέβαια να το φτιάξετε μαζί με το παιδί σας. Πόσο υπερήφανο θα ήταν στο παιδικό πάρτι του!

Ξεκινάμε με τα υλικά:

Πολύχρωμα φύλλα χαρτί γκοφρέ (4 μεγάλα από 6 χρώματα)

Μία παλιά κούτα από χαρτόνι (μεσαίου μεγέθους)

Υγρή κόλλα

Πλατιά μονωτική ταινία

Ψαλίδι

Κοπίδι

Μολύβι

Χάρακας

Σχοινί

Δείτε ακόμα: Ιδέα για κέρασμά:Ριζογκοφρέτες σε σχήμα καρπούζι

Βήμα 1

Πινιάτα γαϊδαράκος για σούπερ παιδικό πάρτι                        Photo by: ehow.com

Κόβετε τα δύο πλαϊνά κομμάτια της κούτας (τα πιο μεγάλα) και σχεδιάζετε επάνω στο καθένα τον γάιδαρό σας με τη βοήθεια του χάρακα. Κόβετε με κοπίδι το σχέδιό σας. Από ό,τι έχει περισσέψει από την κούτα, κόβετε δύο τριγωνικά αυτιά και τέσσερις φαρδιές λωρίδες (εσείς επιλέγετε το μέγεθος ανάλογα με το πώς έχετε σχεδιάσει τον γάιδαρο). Πλέον έχετε τα κομμάτια του… παζλ σας, απλά πρέπει με τη βοήθεια μονωτικής ταινίας να το συνδέσετε, αφήνοντας την… κοιλίτσα του (το κάτω μέρος της πινιάτας) κενή!

Βήμα 2

Πινιάτα γαϊδαράκος για σούπερ παιδικό πάρτι                       Photo by: ehow.com

Δειτε ακόμα: Σαλάτα κουκουβάγια για παιδικό πάρτυ

Βήμα 3
Ξεκινάτε τον στολισμό της πινιάτα σας, κόβοντας τα πολύχρωμα χαρτιά σας σε λωρίδες. Προσέξτε, δεν το κόβουμε μέχρι επάνω, γιατί το επάνω κομμάτι του θα κολλήσει στον γάιδαρό μας. Η εικόνα το δείχνει ξεκάθαρα. Στην κοιλίτσα του δεν βάζουμε χαρτόνι, αλλά ένα απλό χαρτί, ώστε να μπορέσουν να βγουν τα καλούδια που θα του έχουμε βάλει όταν… δέχεται επίθεση στο παιδικό σας πάρτι.

Πινιάτα γαϊδαράκος για σούπερ παιδικό πάρτι                       Photo by: ehow.com

Αφού γεμίσουμε τον γάιδαρό μας με χρώμα, φτιάχνουμε και την ουρά (όπως δείχνει η φωτογραφία). Και του βάζουμε και ματάκια (απλά τα σχεδιάζουμε σε ένα άσπρο χαρτί με μαύρο μαρκαδόρο και τα κολλάμε με την κόλλα)!

Πινιάτα γαϊδαράκος για σούπερ παιδικό πάρτι               Photo by: ehow.com

Βήμα 4

Τέλος ανοίγουμε με το κοπίδι μία… πορτούλα για να μπουν τα δωράκια μας και στη συνέχεια με το ψαλίδι ανοίγουμε μία τρυπούλα στη ράχη του για να στερεώσουμε το σχοινί μας από το οποίο θα τον κρεμάσουμε! Βάζουμε μέσα ό,τι θέλουμε: παιχνιδάκια, γλυκά, ζαχαρωτά. Και έτοιμη η πινιάτα γαϊδαράκος για το πιο τέλειο παιδικό πάρτι!

Δείτε ακόμα :Τούρτα πεππα το γουρουνάκι για παιδικό πάρτι!

Πινιάτα γαϊδαράκος για σούπερ παιδικό πάρτι                 Photo by: ehow.com

Πηγή: mamasparty
Close