Τοπ 5 βοηθητικών applications για τον γονιό

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα application για γονείς!

1. Sprint Family Locator

Η εφαρμογή είναι για συσκευές Android και εντοπίζει τη θέση του τηλεφώνου, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να δει σε πραγματικό χρόνο πού βρίσκεται το παιδί του μέσα από δορυφορικούς χάρτες. Επίσης ελέγχει αν τα παιδιά έφτασαν στο σπίτι και αν αυτό δεν συμβεί, ειδοποιεί τους γονείς. Η τιμή της εφαρμογής είναι δωρεάν για 15 ημέρες και κατόπιν 4 ευρώ τον μήνα.

2.Pockee

Το πρώτο ΔΩΡΕΑΝ application για να εξοικονομείτε χρήματα από τις καθημερινές αγορές στο supermarket είναι γεγονός.

Το γέννημα θρέμμα ελληνικό Pockee κυκλοφορεί τον τελευταίο χρόνο στα δυο μεγαλύτερα application stores (υποστηρίζει iOS & Android) ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε και η Web έκδοση του, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους να κερδίζουν χρήματα από τα ψώνια στο supermarket, εύκολα και γρήγορα.

3 MINETTADRIVE

Νέο application το οποίο βοηθάει να μάθουμε πόσο σωστοί οδηγοί είμαστε, αλλά και να βελτιώσουμε την οδηγική μας συμπεριφορά. Κατέβασε την εφαρμογή σήμερα (χωρίς χρέωση για όλους τους οδηγούς) και απόλαυσε την οδήγηση, μεταφέροντας απλά, διασκεδαστικά και με ασφάλεια εσένα και την οικογένεια σου!

4. Artkive

Καθώς το παιδί μεγαλώνει αρχίζουν οι πρώτες καλλιτεχνικές δημιουργίες, οι οποίες σταδιακά πολλαπλασιάζονται, γίνονται όλο και πιο πολύπλοκες και… γεμίζουν ένα ολόκληρο σπίτι! Κάποιες από αυτές θα πρέπει να πεταχτούν, αλλά… με τι καρδιά; Η εφαρμογή αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίζετε τα έργα των παιδιών και να τα αποθηκεύετε ψηφιακά, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτά αργότερα για να τα συνθέσετε και να τα τυπώσετε όπου θέλετε. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν.

5. Baby Monitor HD

Η εφαρμογή Baby Monitor HD, γνωστή ως ενδοεπικοινωνία της επόμενης γενιάς, υπόσχεται πλήρη παρακολούθηση της κούνιας του μωρού με καταγραφή εικόνας και ήχου, ηχητικές ειδοποιήσεις και υπέρυθρη λειτουργία νύχτας, όλα από το iPhone ή το iPad σας.

 

Close