Βοηθήστε με αυτά τα κόλπα το παιδί σας να σταματήσει να φοβάται το σκοτάδι

Μήπως και εσάς το παιδί σας αντιμετωπίζει προβλήματα ύπνου, καθώς δεν μπορεί να κοιμηθεί όταν όλα τα φώτα στο δωμάτιο του είναι κλειστά;Αν ναι; Σας βρήκαμε πως να βοηθήσετε το παιδί σας να κοιμάται σαν πουλάκι, μετατρέποντας του το δωμάτιο σε ένα φωτεινό παραδεισένιο τοπίο,κατά τις βραδινές ώρες.

Μπορείτε να μετατρέψετε το δωμάτιο του παιδιού σας ακόμη και σε ένα έναστρο ουρανό με πλανήτες.

fotino-pediko-domatio1_

Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε σπρέι που φωσφορίζουν στο σκοτάδι και να δημιουργήσετε μια λαμπερή, φανταστική πόλη στο δωμάτιο του παιδιού σας.

Δείτε ακόμη:Γιατί τα παιδιά πρέπει να γράφουν γράμμα στον Άϊ–Βασίλη

fotino-pediko-domatio2_

Με τα σωστά κόλπα θα βοηθήσετε το παιδί σας να μην ξαναφοβηθεί το σκοτάδι και να το συνδέσει με κάτι διασκεδαστικό και χαρούμενο!

Σκεφτείτε ένα βράδυ, να σβήσετε τα φώτα και να παίξετε μ’ αυτά τα παιχνίδια στο δωμάτιο! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα υπέροχα παιχνίδια μπορείτε να παίξετε με το παιδί σας, αγκαλιά, στο σκοτάδι!

fotino-pediko-domatio3_

Δείτε ακόμη:22 τέλεια κόλπα για γονείς που θα λατρέψετε 

Το ξέρατε οτι υπάρχει και μία μαγική, πράσινη, σκόνη που λάμπει στο σκοτάδι; Την ανακατεύετε με χρώμα τοίχου, παίρνετε πινέλο και βάφετε τα όνειρά σας με αυτή!Εκτός από το να βάψετε με αυτή τη σκόνη μπορείτε να την ανακατέψετε με πλαστελίνη και να φτιάξετε γλυκά που φωσφορίζουν!

fotino-pediko-domatio4_

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, αν ψάξετε!Το παιδί, πραγματικά θα ξετρελαθεί με αυτό το παιχνίδι!

fotino-pediko-domatio5_

Μπορείτε να ζωγραφίσετε με το παιδί σας στο σκοτάδι και σίγουρα αυτή η στιγμή θα σας μείνει αξέχαστη!

Δείτε ακόμη:12 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

Θα ήταν πανέμορφο επίσης, να γεμίσετε το δωμάτιο του παιδιού σας, με δεινοσαύρους, που θα λάμπουν στο σκοτάδι.Άλλωστε ποιο παιδί δεν τους λατρεύει;

fotino-pediko-domatio8_

Μπαλόνια που φωσφορίζουν το βράδυ, τι πιο διασκεδαστικό για το παιδί σας;

fotino-pediko-domatio6_

Μετά από όλα αυτά τα διασκεδαστικά πράγματα, το παιδί σας δεν θα ξαναφοβηθεί στο σκοτάδι ποτέ ξανά. Απεναντίας, θα το λατρέψει καθώς θα το έχει συνδέσει με την ώρα του παιχνιδιού και της διασκέδασης.

fotino-pediko-domatio7_

Πηγή: paizoumemazi
Close