Χειροποίητα δωράκια για την Νεράιδα των δοντιών που θα ξετρελάνουν τα παιδιά!

Στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη η ιδέα της νεράιδας των δοντιών (Tooth Fairy). Όταν πέφτουν τα πρώτα δοντάκια,το παιδιά τα βάζουν  κάτω από το μαξιλάρι τους και  η νεράιδα τα παίρνει και τους αφήνει σε αντάλλαγμα ένα δωράκι ή χρήματα.

Toothfairy

 

photo view mirror

Εάν είστε και εσείς φαν αυτού του ξενόφερτου εθίμου,παρακάτω θα δείτε  μερικές ιδέες  για να ανταμείψετε τα παιδιά σας για το γενναίο τράβηγμα των πρώτων τους δοντιών, χωρίς να χρειάζεται η Νεράιδα να περάσει από την τράπεζα!

Νεραιδοντόνατς!

Τα παιδιά σας θα  λατρέψουν ένα πρωινό ξύπνημα σε ένα σωρό από μίνι ντόνατς με το ραβδί της νεράιδας κολλημένο στη μέση. Μην ξεχάσετε να τους υπενθυμίσετε να βουρτσίσουν τα δόντια τους αμέσως μετά, όμως!

νεραιδα των δοντιων

 

karaspartyideas

Δείτε εδώ υπεροχη συνταγή για donuts

Πιστοποιητικό από την Νεράιδα

Επιβραβεύστε το χαμένο δόντι του παιδιού σας με ένα φανταχτερό πιστοποιητικό από την Νεράιδα

free_tooth_fairy_certificate_lost_tooth_found

Εκτυπώστε το εδώ rooftoppost

Ένα καλάθι γεμάτο καλούδια

Ένα καλάθι από την Νεράιδα γεμάτο παιδικές οδοντόβουρτσες για τα παιδιά σας, νήμα, οδοντόκρεμα και βιβλία οδοντικής υγιεινής.

νεραιδα των δοντιων

 

culdesaccool

Μικροσκοπικά νεραιδογράμματα

Γράψτε τους  ένα προσωπικό γράμμα από την  Νεράιδα και αντί να αφήσετε χρήματα κάτω από το μαξιλάρι, βάλτε μέσα στον φάκελο αυτοκόλλητα ή ένα κουπόνι για μια διασκεδαστική δραστηριότητα.

νεραιδα των δοντιων

 

Τυπώστε το γράμμα από εδώ handmadecharlotte

Μαγικό κολιέ με νεραιδόσκονη

Τι θα μπορούσε να είναι πιο μαγικό για μια μικρή κυρία από ένα κολιέ γεμάτο νεραιδόσκονη ; 

νεραιδα των δοντιων

 

Δείτε πως θα το φτιάξετε εδώ makeit-loveit

Νεραιδοπορτούλα

Φτιάξτε μια ειδική είσοδο για την επίσκεψη της νεράιδας των δοντιών. Μην ξεχάσετε να κάνετε χνάρια χρησιμοποιώντας glitter και παπούτσια από μια Barbie για τα περιγράμματα! Ένας όμορφος κρύσταλλος είναι ένας θαυμάσιος θησαυρός, για να βρει το παιδί στο μαξιλάρι του.

Fairy_Footprints

 

redtri

Cupcake δοντάκια

Φροντίστε η συναλλαγή με την Νεράιδα να είναι η πιο γλυκιά με νόστιμα cupcake δοντάκια και ένα χρυσό σοκολατένιο νόμισμα!

νεραιδα των δοντιων

 

tooth61

Δείτε την συνταγή εδώ ericasweettooth

Νεραιδοκουτάκια

Αυτά τα κουτάκια φτιαγμένα από τις θήκες των Kinder αυγών, είναι το τέλειο δώρο για να αφήσετε κάτω από το μαξιλάρι του μικρού σας όταν χάσει το πρώτο του δόντι. Συμπεριλάβετε ένα χειρόγραφο σημείωμα από τη νεράιδα των δοντιών και μια ειδική οδοντόβουρτσα, ώστε να μπορούν να διατηρούν τα δόντια τους ωραία και λαμπερά για την επόμενη επίσκεψή της.

toothfairy-box

 

Δείτε βήμα βήμα την κατασκευή τους εδώ red-brolly

Close