Υπέροχες ιδέες για χειροποίητα δωράκια για τη γιορτή της μητέρας!

Κάθε χρόνο, κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι η Γιορτή της Μητέρας

Αρχικά μια αγκαλιά, κι ένα φιλί είναι τα προαπαιτούμενα, μαζί με το «Χρόνια πολλά» που θα της ευχηθείς.

Παρακάτω σου δίνουμε  κάποιες ιδέες για χειροποίητα δωράκια

 

Καρδιά χάρτης

Υπέροχες ιδέες για χειροποίητα δωράκια για τη γιορτή της μητέρας!

imaginationsoup

 

Δώστε στα παιδιά να ζωγραφίσουν μια καρδιά. Μέσα στην καρδιά, μπορούν να δημιουργήσουν χώρο και να γράψουν μηνύματα αγάπης στην μαμά!

 

Κουτί της αγάπης

 Υπέροχες ιδέες για χειροποίητα δωράκια για τη γιορτή της μητέρας!

letslassothemoon

Ένα μοναδικό δώρο!  «Κουτί της αγάπης»! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μικρό κουτί , χρώματα, κορδέλα και ένα λίγη φαντασία!

Το ιδιαίτερο σε αυτό το κουτί είναι αυτό που κρύβει μέσα: Αγάπη! Γράψτε ένα σημείωμα «Το μόνο που χρειάζεται για να κρατήσεις αυτό το δώρο είναι να μην το ανοίξεις ποτέ. Απλά κράτα το κουτί κοντά στην καρδιά σου. Είναι γεμάτο με αγάπη μέσα.» Ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξει το παιδί στη μαμά πόσο την αγαπάει!

Χειροποίητα cupcake δείτε συνταγές εδώ

Υπέροχες ιδέες για χειροποίητα δωράκια για τη γιορτή της μητέρας! 

 

Και  αν δεν προλαβαίνετε να φτιάξετε τίποτα από τα παραπάνω σας έχουμε super πρόταση!

Υπέροχες ιδέες για χειροποίητα δωράκια για τη γιορτή της μητέρας!

Υπέροχες ιδέες για χειροποίητα δωράκια για τη γιορτή της μητέρας!

Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, τα αγαπημένα μας μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου βρήκαν ένα διαφορετικό τρόπο να ευχηθούν χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες.

Αυτήν την περίοδο και κυκλοφορούν ΜΙΡΑΝΤΑ  με τη λέξη “ΜΑΜΑ” χαραγμένη επάνω τους!

Πάρτε λοιπόν μια συσκευασία ΜΙΡΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ βάλτε τα μπισκοτάκια σε ένα ωραίο κουτάκι και έτοιμο το δωράκι για τη μαμά!

 

Γιατί είτε την αποκαλείς «μάνα», είτε «μητέρα», ή «μαμά» ένα είναι το σίγουρο: ήταν, είναι, και θα είναι, η γυναίκα που θα σε αγαπά άνευ όρων, που θα είναι εκεί και στα εύκολα, και στα δύσκολα, που θα αγαπά ακόμη και τα ελαττώματά σου, που θα σε υπερασπίζεται σε τρίτους, ακόμη κι όταν έχεις άδικο, για να σε «κατσαδιάσει» μετά prive. Εκείνη που θα σε βλέπει ως το πιο έξυπνο, το πιο όμορφο και το πιο τέλειο παιδί του κόσμου, κυρίως όταν στην πραγματικότητα απέχεις «έτη φωτός» από αυτή την περιγραφή.

 

Εκείνη για την οποία θα είσαι πάντα «ο μικρός ή η μικρή της» όσο χρονών κι αν φτάσεις. Εκείνη που θα σε νοιάζεται αρκετά ώστε να σου λέει να πάρεις ζακέτα μαζί σου, ακόμη κι όταν θα έχει 30 βαθμούς έξω. Εκείνη που μπορεί να σε κάνει έξαλλο, και να σε βγάζει «εκτός εαυτού», αλλά προσωρινά  γιατί σου είναι αδύνατον να της κρατήσεις κακία

Γιατί η μητέρα σου είναι ένα από τα λίγα άτομα σε αυτό τον μεταβλητό κόσμο, που θεωρείς «σταθερά» σου. Για όλους αυτούς τους λόγους αξίζει να «τιμήσεις» την ημέρα της μητέρας, γιορτάζοντας όπως αρμόζει την δική σου μανούλα.

Α να μη ξεχάσω!

Παράλληλα τα ΜΙΡΑΝΤΑ χαρίζουν πλούσια δώρα σε όλες τις μαμάδες μέσα από τον πιο γλυκό διαγωνισμό “ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΜΑ

Πως μπορείτε να κερδίσετε κι εσείς? Είναι πολύ απλό.

Αναζητήστε μία συσκευασία ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου με το ειδικό αυτοκόλλητο, μπείτε στο www.biskotakimou.gr και  πληκτρολογήσετε τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε στην εσωτερική του πλευρά, και δείτε άμεσα αν κερδίζετε ένα από τα υπέροχα δώρα.

Η κάθε μαμά μπορεί να επιλέξει τι τύπος μαμάς είναι (πχ: tech μαμά, μοδάτη μαμά, κλπ) προκειμένου να κερδίσει τα δώρα που της ταιριάζουν καλύτερα!

Close