Εμείς πήραμε μέρος στον πιο super διαγωνισμό, εσείς ακόμη?

Όλοι όσοι έχουμε παιδιά, έχουμε νιώσει τη χαρά που μοιραζόμαστε μέσα στην οικογένεια χάρη στις καλλιτεχνικές δημιουργίες όλων μας!
Το παιδί μου όπως ξέρετε έχει πάρει από τη μαμά του (χαχα) είναι μια μικρή καλλιτέχνης! Ζωγραφίζει συνέχεια, φτιάχνει κατασκευές και έχει πολύ φαντασία.
Χαζεύοντας στο Facebook είδα το διαγωνισμό που διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά από την Kinder Chocolate!
Ένα παιδί αργεί πολύ να μάθει τι σημαίνει τέχνη. Όμως, ήδη από την ηλικία των 3, αναγνωρίζει τη χαρά στο πρόσωπο της δημιουργίας.
Με μεγάλο ενθουσιασμό θα τσαλακώσει ένα χαρτί, θα φτιάξει μια τρύπα στην άμμο κλπ. Αυτή η μεταμόρφωση αντικειμένων με τα ίδια του τα χέρια είναι, ίσως, η πρώτη επαφή του με την τέχνη.
Μεγαλώνοντας, οι δεξιότητές του αυξάνονται διαρκώς: χρωματίζει επιφάνειες, φτιάχνει πύργους και δημιουργεί πιο συνειδητά έργα. Διπλή η χαρά, αφού οι γονείς περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους, ενώ τα παιδιά εκφράζονται με τον πιο δημιουργικό τρόπο.
Για όλους αυτούς τους λόγους η Kinder πραγματοποιεί για 3η χρονιά το Kinder Chocolate Gallery, έναν ξεχωριστό διαγωνισμό που αποτελεί γιορτή χαράς και δημιουργίας για γονείς και παιδιά! Γιατί φέτος η χαρά έχει τη γεύση της …δημιουργίας!
Εμείς πήραμε μέρος με τη μηχανή που κάνει τα μαθήματα.

mhxanh

Ο κίτρινος λεβιές είναι η Μελέτη, ο κόκκινος η Γλώσσα και ο πράσινος τα Μαθηματικά!!!!

Όταν τη ρώτησα Ηρώ τί σημαίνει τέχνη μου απάντησε:

«Τέχνη μαμά σημαίνει κάτι που σε κάνει χαρούμενο. Η τέχνη είναι ο τεχνίτης της χαράς. Απλό το θέμα. Ζωγραφίζω όταν νευριάζω και τσουπ έρχεται η χαρά. Φτιάχνω μια ζωγραφιά για τη κυρία μου και τη κάνω χαρούμενη. Αυτό είναι τέχνη μαμά! Καλά μαμά όταν κατασκευάσω και τη μηχανή που κάνει τα μαθήματα εκεί να δεις χαρά!»

Τι είναι τέχνη για τα δικά σας παιδάκια; Δείτε το βίντεο με τις απαντήσεις των ίδιων των παιδιών- καλλιτεχνών και ανεβάστε τη δημιουργία του δικού σας στο https://www.facebook.com/kindergreece/app/1687074998249333/ !

Έχει και super δώρα για του νικητές!

 

Close