Η σημασία του να έχουν τα παιδιά πρότυπα και ένας super Διαγωνισμός!

Εσείς μπορείτε να φανταστείτε τι κοινό έχουν ο Αϊνστάιν, ο Ρονάλντο , o Λεονάρντο Ντα Βίντσι, ο Χάμιλτον και η Τζέσι Τζέι;

Μη βιάζεστε να απαντήσετε, δεν σας περνάει από το μυαλό!
Όλοι έχουν κοινό στοιχείο το πάθος! Το πάθος τους για την επιστήμη, το ποδόσφαιρο, τη ζωγραφική, τη Φόρμουλα 1, που τους βοήθησε να διαπρέψουν ο καθένας στον τομέα του, αποτελώντας στη συνέχεια πρότυπα για παιδιά και έφηβους, εμπνέοντάς τους να βάλουν πάθος και δύναμη στα δικά τους όνειρα.

Είναι πολύ σημαντικό, τα παιδιά να έχουν σωστά πρότυπα.
Όπως ξέρουμε, τα παιδιά έχουν ήρωες που συνδέονται με τον κόσμο της φαντασίας, της πραγματικότητας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης και αυτοί πολλές φορές είναι που ενθαρρύνουν τα πρώτα τους βήματα, όπου διαμορφώνουν την ταυτότητα τους και ανακαλύπτουν σιγά σιγά το πάθος τους.

Τα πρότυπα των παιδιών στην πραγματικότητα αποτελούν ένα σπουδαίο κίνητρο για να ανοίξει ο δρόμος για τη χάραξη της δικής τους πορείας και την επίτευξη των στόχων τους. Κι όταν ένα παιδί μαθαίνει να βάζει στόχους από μικρή ηλικία, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τις πιθανότητες να πετύχει και σαν ενήλικας!

Γι’ αυτό και η Kinder φέρνει ακόμη μια έκπληξη και γεμίζει το σοκολατένιο, καλοκαιρινό αυγό Kinder Joy με τα Τeen Ιdols – τη σειρά παιχνιδιών με 16 διαχρονικά και σύγχρονα ινδάλματα που απεικονίζονται σε εφηβική ηλικία, για να γίνουν ακόμη πιο προσιτά στα παιδιά και να δώσουν τροφή στα όνειρά τους!
Η σημασία του να έχουν τα παιδιά πρότυπα και ένας super Διαγωνισμός!

Είναι σίγουρο πως τα παιδιά θα ξετρελαθούν. Εμένα η μικρή μου που μαζεύει και μινιατούρες μου είπε πως ήδη έχει αφήσει κενό ράφι για τα περίεργα ανθρωπάκια.

Σκέφτηκα κιόλας με κάθε ανθρωπάκι που δεν γνωρίζει να της εξηγώ ποιος είναι και την ιστορία του.

Α! Για να μη ξεχάσω, να σας πω, πως μαζί με τους χαρακτήρες-μινιατούρες, η συλλογή εμπλουτίζεται με διασκεδαστικά, χαρακτηριστικά αξεσουάρ του κάθε ινδάλματος και αναδυόμενες κάρτες με αυτόγραφα και πληροφορίες για το κάθε teen idol, αυτοκόλλητα και άλλα απίθανα δώρα!
Και όλα αυτά, μέσα στο απολαυστικό αυγό με τη λαχταριστή απαλή κρέμα από γάλα και κακάο και τις 2 τραγανές σοκολατένιες μπουκίτσες, με την υπογραφή της σοκολάτας Kinder!

Και το καλύτερο σας το έχω για το τέλος!

Ακολουθήστε την συναρπαστική διαδρομή του Kinder Joy στo Facebοοk και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό Teen Idols για να κερδίσετε απολαυστικά δώρα Kinder Joy!

 

Εμείς πήραμε!!!Εσείς ακόμα?

Close