Το ΔΕΛΤΑmoms έγινε ενός έτους!Και το γιορταζει!Παρτε μερος στη μεγαλη κλήρωση και κερδιστε προιοντα για ενα ολοκληρο χρονοΣας έχω super Διαγωνισμό!

Όλες γνωρίζετε το Δελταmoms! Και οι περισσότερες που είστε μέλη (και ‘γω μαζί) έχετε ξετρελαθεί με τα προνόμια και τα δωράκια που κατά καιρούς μας κάνει!!!!
(Δεν έχεις γίνει ακόμη μέλος ;Πάτησε εδώ συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και γίνε αμέσως)
Το ΔΕΛΤΑmoms έγινε ενός έτους!

Το ΔΕΛΤΑmoms έγινε ενός έτους και το γιορτάζει με μια μεγάλη κλήρωση θέλοντας να ανταποδώσει την προτίμηση, την αγάπη και κυρίως την εμπιστοσύνη της μεγάλης παρέας των ΔΕΛΤΑ moms και dads.

Μπες και εσύ στο deltamoms.gr/firstbday για να μάθεις περισσότερα και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός ή η τυχερή που θα κερδίσει τα αγαπημένα προϊόντα των παιδιών του, ΔΕΛΤΑ Advance και ΔΕΛΤΑ Smart , για έναν ολόκληρο χρόνο!

H διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή, οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Σε εκείνους που: α. Είναι ήδη μέλη του ΔΕΛΤΑ moms club και β. Σε εκείνους που επιθυμούν να γίνουν μέλη.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Είμαι ήδη μέλος» ο συμμετέχων/η συμμετέχουσα καλείται να κάνει log in με τα στοιχεία του/της, εξασφαλίζοντας αυτομάτως τη συμμετοχή του/της στην κλήρωση. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Θέλω να γίνω μέλος» ο συμμετέχων/η συμμετέχουσα καλείται να συμπληρώσει τα στοιχεία του σε μία φόρμα εγγραφής. Υποβάλλοντας τα στοιχεία του, θα λάβει ένα email επιβεβαίωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δώσει, το οποίο θα του επιτρέψει να ενεργοποιήσει την εγγραφή του στο ΔΕΛΤΑ moms Club, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή του στην κλήρωση.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να μοιραστούν το διαγωνισμό με τα διαθέσιμα social buttons και για κάθε “share” θα κερδίζουν μία επιπλέον συμμετοχή, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές τους να είναι οι τυχεροί νικητές.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 20 Απριλίου και ο τυχερός νικητής ή νικήτρια, θα ανακοινωθεί στις 21 Απριλίου στη FB σελίδα www.facebook.com/deltamoms.gr, αλλά και στο www.deltamoms.gr .

Close