αστείες εικόνες-με-παιδιά-

14 ξεκαρδιστικές εικόνες με παιδιά που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει. Αυτές οι φωτογραφίες με πρωταγωνιστες τα παιδιά θα σας κάνουν από την μία να γελάσετε με την ψυχή σας και από την άλλη θα λιώσουν την καρδιά σας από την γλύκα.

Τα παιδιά είναι τα πιο αυθόρμητα πλάσματα σε αυτόν τον κόσμο. Αυτός ο αυθορμητισμός τους, τα κάνει να είναι τόσο ξεκαρδιστικά αλλά και τόσο γλυκά μερικές στιγμές. Παιδιά που παίζουν αλλά γίνονται ξεκαρδιστικά με τις αντιδράσεις τους, που προσπαθούν να κρυφτούν αλλά αποτυχαίνουν και άλλα.

Βρήκαμε τυχαία στο Facebook συγκεντρωμένες μερικές αστείες αλλά και γλυκές φωτογραφίες με παιδιά. Επειδή μας άρεσαν πολύ αποφασίσαμε να τις μοιραστούμε μαζί σας. Σίγουρα θα σας φτιάξουν την μέρα. Διαβάστε παρακάτω:

14 ξεκαρδιστικές εικόνες με παιδιά που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει: Μαμά πεινάω

Είναι πάντα ξεκαρδιστικό όταν ένα βρέφος πλησιάζει το στήθος μίας γυναίκας που δεν είναι η μητέρα του, γιατί το ένστικτό του, του λέει ότι σίγουρα εφόσον είναι στήθος θα του δώσει τροφή. Όταν το βρέφος μπερδέψει το στήθος της μαμάς με το στήθος ενός αγάλματος, τότε σίγουρα η εικόνα είναι ξεκαρδιστική.

αστείες εικόνες-με-παιδιά-

14 ξεκαρδιστικές εικόνες με παιδιά που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει: Μία make up artist γεννιέται

Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται για να κάνουν ένα επάγγελμα. Όπως το κοριτσάκι της παρακάτω φωτογραφίας που βάφει με προσοχή την φίλη του και με την απαραίτητη σοβαρότητα. Το ύφος του μοντέλου είναι όλα τα λεφτά!

αστείες εικόνες-με-παιδιά-

14 ξεκαρδιστικές εικόνες με παιδιά που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει: Μία εικόνα βγαλμένη από άλλη εποχή

Έχετε δει σίγουρα στα social media δημοσιεύσεις που λένε ότι παλιότερα πίναμε νερό από τα λάστιχα και τώρα όχι. Ε το παιδί της παρακάτω φωτογραφίας δείχνει ότι αυτή η συνήθεια δεν έχει σταματήσει να ισχύει.

αστείες εικόνες-με-παιδιά-

14 ξεκαρδιστικές εικόνες με παιδιά που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει: Αποφάσισε να μοιραστεί το γλειφιτζούρι του

Τα παιδιά είναι από την φύση τους γενναιόδωρα πλάσματα. Το παρακάτω παιδάκι αποφάσισε να μοιραστεί το γλειφιτζούρι του με ένα εξίσου αξιαγάπητο κατσικάκι και η εικόνα είναι αστεία και γλυκιά ταυτόχρονα.

αστείες εικόνες-με-παιδιά-

Δείτε ακόμα 20 ξεκαρδιστικές εικόνες με μωρά που μοιάζουν σαν να θέλουν να βγουν στη σύνταξη

αστείες εικόνες-με-παιδιά-

14 ξεκαρδιστικές εικόνες με παιδιά που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει: Ή κρατάει μούτρα στα παιχνίδια του ή είναι ο αρχηγός του στρατού

Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο το παιδί έχει γυρίσει πλάτη στα στρατιωτάκια του. Εικάζουμε ότι θέλει να είναι ο αρχηγός του στρατού του. Η εικόνα σίγουρα πάντως είναι ξεκαρδιστική!

αστείες εικόνες-με-παιδιά-

14 ξεκαρδιστικές εικόνες με παιδιά που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει: Όταν φοβάσαι τα ύψη

Από την μία έχει την περιέργεια να κοιτάξει από κάτω, από την άλλη κρατάει την μπλούζα του για να νιώθει ασφάλεια. Ελπίζουμε μόνο οι γονείς του να είχαν το νου τους!

αστείες εικόνες-με-παιδιά-

14 ξεκαρδιστικές εικόνες με παιδιά που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει: Ο άσσος του κρυφτού

Αν ψάχνεις καλή κρυψώνα πρέπει σίγουρα να αντιγράψεις ένα παιδί ή μία γάτα. Ή μήπως όχι; Το παρακάτω παιδάκι είπε να βρει την τέλεια κρυψώνα και κρύφτηκε πίσω από μία… κολόνα.

αστείες εικόνες-με-παιδιά-

14 ξεκαρδιστικές εικόνες με παιδιά που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει: Τα παιδιά μας μαθαίνουν αλληλεγγύη

Η παρακάτω εικόνα δεν είναι αστεία είναι όμως σίγουρα αξιαγάπητη. Τα παιδιά μας μαθαίνουν αλληλεγγύη και η παρακάτω εικόνα είναι μία απόδειξη αυτού που υποστηρίζουμε. Ένα παιδάκι αποφάσισε να μοιραστεί το βάρος του σταυρού…

αστείες εικόνες-με-παιδιά-

14 ξεκαρδιστικές εικόνες με παιδιά που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει: Η πρώτη μου αγάπη ήταν ένα ψάρι

Μπορεί το παιδί να μην έχει καταλάβει ότι το ψάρι δεν ζει αλλά σίγουρα το αγάπησε πολύ. Μία αξιαγάπητη αλλά και ξεκαρδιστική εικόνα.

αστείες εικόνες-με-παιδιά-

Δείτε ακόμα 21 καταστάσεις που αποδεικνύουν ότι δεν θα βαρεθείτε ποτέ αν έχετε παιδί

αστείες εικόνες-με-παιδιά- αστείες εικόνες-με-παιδιά-

14 ξεκαρδιστικές εικόνες με παιδιά που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει: Σε κάποιον δεν αρέσει το πλυντήριο

Το παιδί αυτό έχει στεναχωρηθεί πολύ γιατί βλέπει το κουκλάκι του να πλένετε στο πλυντήριο. Από την μία γελάμε από την άλλη θέλουμε να του ζουλήξουμε τα μαγουλάκια.

αστείες εικόνες-με-παιδιά-

14 ξεκαρδιστικές εικόνες με παιδιά που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει: Και τώρα θα σας πω ένα παραμύθι

Γεννημένη παιδαγωγός το κοριτσάκι της παρακάτω φωτογραφίας αποφάσισε να πει ένα παραμύθι στους μαθητές της. Μάλιστα τους δείχνει και εικόνες για να μπορούν τα… κουκλάκια της να μπουν στο νόημα. Αξιαγάπητη!

αστείες εικόνες-με-παιδιά-

All photos via: Minds

Διαβάστε όλα τα αστεία στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close