κανόνες_της_βασιλικής_οικογένειες_που_μόνο_Γουίλιαμ_και_η_Κέιτ_πρέπει_να_τηρούν_

Η βασιλική οικογένεια έχει αυστηρό πρωτόκολλο που πρέπει να τηρείται από όλα τα μέλη και το προσωπικό του παλατιού. Υπάρχουν όμως και μερικοί κανόνες που μόνο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον πρέπει να ακολουθούν. Ποιοι είναι αυτοί;

Μπορεί η Κέιτ Μίντλετον να έχει κάνει πολλές φορές εμφανίσεις με φθηνά ρούχα και να υπάρχουν αποδείξεις ότι σε ορισμένα πράγματα η βασιλική οικογένεια είναι σαν κι εμάς, όμως δεν παύει να είναι η βασιλική οικογένεια.

Και σαν κάθε βασιλική οικογένεια του κόσμου που σέβεται τον εαυτό της, έχει κανόνες στο πρωτόκολλο που πρέπει να τηρηθούν αυστηρά και κατά γράμμα από όλα τα μέλη της αλλά και το προσωπικό του παλατιού. Φαίνεται όμως πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, έχουν ορισμένους ξεχωριστούς κανόνες. Διαβάστε παρακάτω: 

Το ζευγάρι χρειαζόταν την άδεια της Βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘για να παντρευτεί.

Σύμφωνα με τον νόμο 1772 όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας προτού παντρευτούν πρέπει να ζητήσουν την άδεια από την Βασίλισσα ή τον Βασιλιά. Όμως αυτός ο νόμος καταργήθηκε και στην θέση του ήρθε ένας νόμος ο οποίος ορίζει πως μόνο τα πρώτα 6 μέλη της οικογένειας πρέπει να ακολουθήσουν αυτήν την πρακτική πριν παντρευτούν.

Ως ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Τσαρλς και ο προφανής κληρονόμος του θρόνου, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, είναι σήμερα δεύτερος στη σειρά και καλύπτεται από αυτόν τον κανόνα. Η γιαγιά του δεν φάνηκε να έχει αντιρρήσεις και έδωσε πρόθυμα τη συγκατάθεσή της.

Το νυφικό και το κουστούμι του γάμους τους έπρεπε να πάρουν έγκριση από την Βασίλισσα.

Η Βασίλισσα έχει τη δύναμη να ασκήσει «βέτο» στο νυφικό αν νιώθει ότι το σύνολο δεν πληροί τα βασιλικά πρότυπα. Αυτό σημαίνει ότι η Κέιτ πιθανότατα έπρεπε να δείξει στη βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘το νυφικό του σχεδιαστή Alexander McQueen πριν από τη μεγάλη μέρα.

Όσο για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, η παράδοση μεταξύ των ανδρών της βασιλικής οικογένειας είναι να φορούν τη στρατιωτική τους στολή για την τελετή του γάμου.

Και όπως και ο παππούς του, ο δούκας αποφάσισε να μην φορέσει ένα γαμήλιο δαχτυλίδι – ένα έθιμο που ο Πρίγκιπας Χάρι έσπασε όταν φόρεσε ένα σύνολο πλατίνας αφού παντρεύτηκε την Meghan Markle.

κανόνες_της_βασιλικής_οικογένειες_που_μόνο_Γουίλιαμ_και_η_Κέιτ_πρέπει_να_τηρούν_

Τα θέματα υγείας που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη της Kate δημοσιοποιούνται.

Τα πρωτόκολλα υπαγορεύουν ότι οι βασιλείς ανακοινώνουν εγκυμοσύνη μόνο αφού περάσουν οι πρώτοι τρεις μήνες. Αλλά όταν η Κέιτ ήταν έγκυος στον Πρίγκιπα Τζορτζ, η εγκυμοσύνη της δημοσιοποιήθηκε πιο γρήγορα διότι η Κέικ έπαθε μία επιπλοκή που λεγόταν οξεία πρωινή ασθένεια ή αλλιώς υπέρμεση gravidarum.

Δείτε ακόμα 12 Κανόνες της βασιλικής οικογένειας στα παιδιά που πολύ θα θέλαμε να εφαρμόσουμε!

Το παλάτι μοιράζεται με τον κόσμο όλες τις σχετικές εξελίξεις σχετικά με την εγκυμοσύνη για να ξέρει ο κόσμος γιατί η δούκισσα δεν μπορεί να είναι παρούσα σε εκδηλώσεις και σημαντικά ζητήματα της χώρας.

κανόνες_της_βασιλικής_οικογένειες_που_μόνο_Γουίλιαμ_και_η_Κέιτ_πρέπει_να_τηρούν_

Πρέπει να αποκαλύψουν τα ονόματα των παιδιών τους στη Βασίλισσα πριν τα μοιραστούν με οποιονδήποτε άλλο.

Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κανόνας που να λέει ότι τα ονόματα πρέπει να πάρουν έγκριση από την βασίλισσα σχετικά με την Κέιτ και τον Γουίλιαμ. Παρόλα αυτά προτού αποφασίσουν να μοιραστούν τα ονόματα με τους υπόλοιπους θα πρέπει πρώτα να τα μοιραστούν με την Βασίλισσα.

Επίσης όσο πιο κάτω βρίσκεσαι στην ιεραρχία της βασιλικής οικογένειας, τόσο πιο εύκολο είναι για σένα να ονοματίσεις τα παιδιά σου όπως σου αρέσει.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο γιος του, ο πρίγκιπας Τζορτζ, δεν επιτρέπεται επίσημα να πετούν μαζί.

Οι κληρονόμοι δεν πρέπει να ταξιδεύουν μαζί με σκοπό την προστασία της βασιλικής καταγωγής σε περίπτωση ατυχήματος. Αλλά ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ κάμψαν αυτόν τον κανόνα με την άδεια της Βασίλισσας Η Αυτού Μεγαλειότητα φέρεται να χαλαρώνει την πολιτική, καθώς τα αεροπορικά ταξίδια θεωρούνται ασφαλέστερα σήμερα.

Αυτήν τη στιγμή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ ταξιδεύουν με όλα τα παιδιά τους, αλλά όταν ο πρίγκιπας Τζορτζ γίνει 12 ετών, θα αναγκαστεί να ταξιδέψει ξεχωριστά.

Δείτε ακόμα Tα παιδιά της Kate Middleton απαγορεύεται να καθίσουν στο τραπέζι της βασιλικής οικογένειας. Δείτε γιατί

κανόνες_της_βασιλικής_οικογένειες_που_μόνο_Γουίλιαμ_και_η_Κέιτ_πρέπει_να_τηρούν_

Αναμένεται να ακολουθήσουν τα πρωτόκολλα διακοπών της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η Κέικ και ο Γουίλιαμ πρέπει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους να τις περάσουν στο εξοχικό της βασίλισσας με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Παρόλα αυτά το ζευγάρι ένιωσε την ανάγκη τα παιδιά να έρχονται σε επαφή και με την οικογένεια της Κέικ. Έτσι η βασίλισσα τους επιτρέπει να περνούν και μερικά Χριστούγεννα και στο εξοχικό της οικογένειας της Κέιτ.

Η Κέιτ μπορεί να δανειστεί οποιοδήποτε κόσμημα από την συλλογή της βασίλισσας.

Σύμφωνα με το παλάτι η Κέιτ μπορεί να δανειστεί οποιοδήποτε κόσμημα από την βασίλισσα, αφού πρώτα πάρει την έγκρισή της, αφού είναι σημαντικό η δούκισσα να είναι πάντα περιποιημένη.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ φοράει πάντα κινεζικά, είναι επειδή πρέπει να ακολουθούν αυστηρή εθιμοτυπία. Τα τζιν θεωρούνται εξαιρετικά περιστασιακά σε ορισμένα μέρη, ενώ τα ελαφριά, βαμβακερά παντελόνια θεωρούνται πιο αποδεκτά.

κανόνες_της_βασιλικής_οικογένειες_που_μόνο_Γουίλιαμ_και_η_Κέιτ_πρέπει_να_τηρούν_

Πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν εκφράζουν την αγάπη τους δημόσια

Ένας εμπειρογνώμονας βασιλικής εθιμοτυπίας εξηγεί ότι ο κατάλληλος αριθμός δημόσιων επιδείξεων αγάπης (PDA), εξαρτάται συνήθως από το πόσο επίσημο ή περιστασιακό είναι το γεγονός.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ συνήθως δεν μοιράζονται γλυκές στιγμές στο κοινό, αλλά υπάρχουν περιστασιακά στιγμιότυπα του ζευγαριού που κρατούν τα χέρια ή μοιράζονται μια αγκαλιά, όπως σε αυτήν τη φωτογραφία από τη δέκατη επέτειο του γάμου τους.

κανόνες_της_βασιλικής_οικογένειες_που_μόνο_Γουίλιαμ_και_η_Κέιτ_πρέπει_να_τηρούν_

All photos via: brightside.me

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close