Από κοτόπουλο που… μοίραζε φυλλάδια, s e x symbol: Τα επαγγέλματα των stars πριν γίνουν διάσημοι

Μπορεί τώρα να τους γνωρίζει όλος ο πλανήτης και οι ζωές τους να είναι πασπαλισμένες με την χρυσόσκονη του Hollywood, όμως δεν ήταν πάντα έτσι, καθώς πέρασαν από πολλά εμπόδια και δουλειές δίχως καταξίωση, μέχρι να γίνουν αυτοί που ξέρουμε σήμερα.

Οι περισσότεροι έχουν παιδευτεί αρκετά στη ζωή τους, με δουλειές αρκετά μακρινές από τον λαμπερό κόσμο του θεάματος. Με εκείνους, όμως, να προσπαθούν συνεχώς μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή που θα εμφανιστεί η καλή τους νεράιδα και θα φορέσουν το πολυπόθητο γυάλινο γοβάκι.

Και αυτή η στιγμή ήρθε!

Αλλά από τι δουλειές πέρασαν μερικοί από τους πιο διάσημους ανθρώπους του Hollywood;

Rachel McAdams
Η αγαπημένη ηθοποιός που έλαμψε μέσα από το The Notebook, εργαζόταν για πολλά χρόνια στην αλυσίδα των πιο διάσημων burgers του κόσμου. Στα McDonald’s.

Vince Vaughn
Πριν να γίνει ένας πολύ καλοπληρωμένος ηθοποιός του Hollywood, ήταν ένας από τους ναυαγοσώστες του οργανισμού YMCA.

George Clooney
Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες όλων των εποχών, δεν θα είχε καμία επιτυχία στην προηγούμενη δουλειά του; Ποια ήταν αυτή;

Να πουλάει ασφάλειες από πόρτα σε πόρτα και κανείς -μα κανείς να μην κάνει το πολυπόθητο deal- με τους περισσότερους να του κλείνουν την πόρτα κατάμουτρα.

Brad Pitt
Πώς μπορείς να κάνεις τον Brad Pitt μη ελκυστικό;

Να τον ντύσεις με μια στολή κοτόπουλου και να τον βάλεις να μοιράζει φυλλάδια για το νέο κατάστημα του Εl Pollo Loco. Αυτή ήταν η δουλειά του πριν γίνει αστέρας του Hollywood.

Julia Roberts
Η γυναίκα με το πιο λαμπερό χαμόγελο του Hollywood, πριν την ανακαλύψει ένας ατζέντης και της προτείνει να περάσει από ένα casting, πουλούσε παγωτά σε stand στο δρόμο.

Λοιπόν; Μήπως ξεκίνησες να πιστεύεις στα θαύματα;

 

Πηγή: belikeyou.gr
Close