Ντροπιαστικά πράγματα που έχουν πει παιδιά σε δημόσιους χώρους

Το να είσαι παιδί είναι υπέροχο, καθώς μπορείς να φέρεις σε δύσκολη θέση τους γονείς σου, χωρίς να αισθάνεσαι έστω και λίγο άσχημα γι ‘αυτό. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα ξεκαρδιστικά σχόλια και παράλληλα ενοχλητικά που έχουν πει παιδιά και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Η λίστα των σχολίων, περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αστεία, τα πιο περίεργα, και τα πιο απροσδόκητα λόγια τα οποία μπορούν να βγούν από τα στόματα των παιδιών. Χρησιμεύει ως μια υπενθύμιση ότι, παρόλο το οτι μεγαλώνουμε έχει οφέλη, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να λες ελεύθερα την γνώμη σου και να έχεις κάποιον άλλον να απολογείτε για εσάς και να ζητάει συγγνώμη.

Δείτε ακόμη: Πότε το παιδί κινδυνεύει από την πιπίλα

1. ”Ο γιός της φίλης μου, που είναι 5 χρονών, πρόσεξε μια μουσουλμάνα γυναίκα στο δρόμο που φορούσε πλήρη ενδυμασία ακόμη και στο πρόσωπο και και φώναξε, “Μαμά, έναςςς ninja!”

2. ”Στο δρόμο, για να παρακολουθήσουμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα της κόρης μου, ο γιός μου άρχισε να με ρωτάει για το πως γίνονται τα παιδιά. Τότε εγώ άρχισα να του λέω τα γνωστά για το σπέρμα και το αυγό,και ούτως καθεξής. Αυτός , φάνηκε να συλλογίζεται όλα αυτά που είπα..Έτσι, όταν καθίσαμε να παρακολουθήσουμε τον αγώνα με τους άλλους γονείς, ξαφνικά άρχισε να λέει ”Μπαμπά, είναι ακόμη το σπέρμα σου, μέσα μου;;; Απλά δεν ήξερα που να κρυφτώ…”

3. ”Η κόρη μου ρώτησε κάποτε έναν μαύρο άντρα γιατί ήταν φτιαγμένος από σοκολάτα. Βρέθηκα σε απίστευτα δύσκολη θέση. Αυτός, από την άλλη βρήκε την κόρη μου, ξεκαρδιστική.

4. ” Όταν ήμουν 5 και είχα πάει σε ένα δείπνο με τους συναδέλφους του πατέρα μου, πήγα στο αφεντικό του και του είπα. ”Ο μπαμπάς μου λέει οτι είσαι πολύ βλάκας ”.. Μετά από αυτό , οι συναδέλφοι του, μου έδιναν παγωτό όλο το βραδύ..”

5. ” Όταν η κόρη μου ήταν δύο  ρωτούσε για τις ανατομικές διαφορές μεταξύ της ιδίας και του μωρού αδελφού της, έτσι τη δίδαξα ότι οι γυναίκες και τα κορίτσια είχαν κόλπους και σάλπιγγες και τα αγόρια και οι άνδρες είχαν πέη και όρχεις. Όταν πήγαμε για ψώνια σε ένα κατάστημα που ήταν γεμάτο με κόσμο, φώναζε σε κάθε ξένο που έβλεπε “ΑΓΟΡΙ! Πέος και όρχειςςςςς!” “Κορίτσι! Κόλπος και Σάλπιγγα!” Και αυτό το έλεγε όλη την ώρα.

6. ”Όταν έμεινα έγκυος στο δεύτερο παιδί μου, εγώ και ο άνδρας μου εξηγούσαμε στο πρώτο μας παιδί, οτι η μαμά περιμένει και άλλο παιδί, και ο μπαμπάς είναι αυτός που το έβαλε μέσα στην κοιλιά της. Επειδή, η κόρη μου θέλει να με μιμείται, κάθε ένα που συναντούσε φώναζε, έχω ένα μωρό στην κοιλιά μου και μου το έβαλε εκεί ο μπαμπάς μου… Μπορείτε να φανταστείτε πως αντιδρούσε ο κόσμος και πως με κοίταζε..”

Δείτε ακόμη: Αυτό τραγούδι νανουρίζει τα παιδιά καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο

7. ” Η κόρη μου είπε πολύ δυνατά μέσα στις δημόσιες τουαλέτες ”Μαμά, γιατί έχεις μια γενειάδα από κάτω;;;”..

8. Η κόρη μου, κάθε φορά που βλέπει ασιάτη φωνάζει.. ”μπαμπά, κοίτα  a Gangnam style ”..

9. ” Η κόρη μου έτριβε το πρόσωπό μου με μια μικρή μπάλα ποδοσφαίρου νωρίτερα, και σκέφτηκα ότι ήταν αστείο, έτσι την άφησα να συνεχίσει. Αργότερα ήμασταν σε ένα εστιατόριο, όταν από το πουθενά που τη δίνει και λέει «Έδωσα στον μπαμπά μου ένα μασάζ με μια μπάλα πριν”.
Δεν μείναμε για επιδόρπιο.

10. ”Ο γιός μου κάνει κακά του πάνω του όλη την ώρα, έτσι για να μην αισθάνεται άσχημα του είπα οτι αυτό συμβαίνει σε όλους ακόμη και στη μαμά… Την επόμενη μέρα που πήγε στο παιδικό σταθμό αυτός είπε στη δασκάλα ”Χθές τα έκανα πάνω στο παντελόνι μου, αλλά δεν πειράζει,, γιατί αυτό το παθαίνει και η μαμά μου όλη την ώρα”.

11. ” Εβγαινα με ένα άνδρα, όταν ο γιός μου ήταν κάπου 7 χρονών. Είχα πάει να τον πάρω από τον αεροδρόμιο και γυρνούσαμε και οι τρείς στο σπίτι. Στο αυτοκίνητο παίζαμε το παιχνίδι αυτό που πρέπει να σηκώσεις το χέρι αν έχεις κάνει κάτι.. Τότε ο γιός μου είπε. ”Σηκώστε το χέρι, αν έχετε φράξει ποτέ την τουαλέτα με ένα μεγάλο σκ..το.. όπως έκανε η μαμά σήμερα το πρωί και έφραξε την τουαλέτα..”

Δείτε ακόμη: 20 εναλλακτικοί τρόποι για να πείτε «όχι» στα παιδιά

12. Ο τετράχρονος γιός μου αισθάνθηκε την ανάγκη να προειδοποιήσει.. οτι οι μεγάλοι άνθρωποι πεθαίνουν.. σε μια γυναίκα στο σούπερμάρκετ .. Έτσι της είπε.. ”Οι μεγάλοι άνθρωποι πεθαίνουν.. και εσύ δεν φαίνεσαι και τόσο καλά…”

13.  ”H μαμά μου όταν ήμουν μικρός ήταν παχύσαρκη, έτσι κάθε φορά που κοιταζόταν στο καθρέφτη έλεγε.. Είμαι η πιο χοντρή γυναίκα στο κόσμο.. Μια φορά που πήγαμε με τη μαμά για να ψωνίσει ρούχα, είδα μια γυναίκα στο δοκιμαστήριο και τότε είπα στη μαμά μου” Μαμά κοίτα δεν είσαι η πιο χοντρή γυναίκα στο κόσμο.. Αυτή εκεί είναι…”

14. Η κόρη μου έχει εμμονή με τα μέρη του σώματος. Ειδικά με τους κόλπους και τα πέη »και ρωτά συχνά τους ξένους,” έχετε  πέος ή Κόλπο;” Αυτό δεν είναι το περίεργο μέρος. Καθόταν στην αγκαλιά του μπαμπά της στην εκκλησία και μία από τις ηλικιωμένες κυρίες που κάθεται δίπλα μας, μας είπε, “Ω, κάθεσαι τόσο όμορφα στην αγκαλιά του μπαμπά σου! Θα πρέπει πραγματικά να σου αρέσει που ο μπαμπάς σου είναι εδώ!” ( Το είπε αυτό επειδή ο σύζυγός μου δουλεύει πολύ γι ‘αυτό είναι πολύ σπάνιο το να έρθει στην εκκλησία μαζί μας) η κόρη μου είπε, «εγώ δεν κάθομαι στα γόνατά του. Κάθομαι στο πέος του. Μήπως θέλετε και εσείς να καθίσετε στο πέος του μπαμπά μου; ”

15. ”Είχα πει στη κόρη μου, οτι η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει γιατί έχω ένα μωρό μέσα μου… όταν πήγαμε στο εστιατόριο μια παχύσαρκη γυναίκα περνούσε από το τραπέζι μας και η κόρη μου άρχισε να φωνάζει… ”Κοίτα μαμά… Αυτή η κυρία έχει ένα μωρό στο πισινό της…!”

16. Όταν ήμουν περίπου 3 ετών, ο πατέρας μου, μου είπε ότι το κάπνισμα ήταν κακό, και ότι μόνο οι ηλίθιοι καπνίζουν. Λίγες μέρες αργότερα συναντήσαμε στο δρόμο ένα ζευγάρι να καπνίζει.. Θυμήθηκα αυτό που μου είχε πει ο μπαμπάς μου, και είπα με τη δυνατότερη φωνή μου:
“! Μπαμπά, κοίτα οι ηλίθιοι εκεί καπνίζουν…”

Το να είσαι παιδί είναι υπέροχο, καθώς μπορείς να φέρεις σε δύσκολη θέση τους γονείς σου, χωρίς να αισθάνεσαι έστω και λίγο άσχημα γι ‘αυτό

17. ”Κατά τη διάρκεια του διαζυγίου μου είχα πάει στο σούπερμαρκετ με την κόρη μου και πήγα και πήρα ένα μπουκάλι κρασί. Τότε αυτή είπε… ”ΩΩΩΩ, κοίτα η μαμά μου είναι λυπημένη πάλι..”..

Η κόρη μου στην τρυφερή ηλικία των 8 ανακοίνωσε σε μια κατάμεστη αίθουσα ότι όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει πόρνη!
Στη συνέχεια είπε οτι εννοούσε εισαγγελέας, αλλά, ξέρετε, παρόλα αυτά μας πήρε λίγο για να το συνειδητοποιήσουμε.

Δείτε ακόμη: Πρωτοφανής σκληρότητα σε παιδί της Φλόγας: «Εσύ μην χαίρεσαι, δεν θα πας»

18. ” Η εξάχρονη κόρη μου αφαίρεσε τον σκουλικοηδίτη . Όταν αφαιρέθηκαν τα ράμματα, υπήρχε ένας καθετήρας στην κοιλιά της, κολλημένος. Κοίταξε κάτω και περήφανα ανακοίνωσε: “! Αντίο σκουλικοιδήτη  γεια σου πέος”

19. ” Όταν έκοψα το κάπνισμα, η κόρη μου είχε πει στο νηπιαγωγό της οτι είναι πολύ χαρούμενη επειδή έκοψα τα ναρκωτικά..”

20. ”Κοίτα μαμά, ο αστυνομικός έχει χειροπέδες, σαν αυτές που έχεις με το μπαμπά στην κρεβατοκάμαρά σας.

21.  Όταν το παιδί μου μάθαινε για πρώτη φορά τη διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών, του άρεσε να τη λέει δυνατά, στο κοινό. Μια μέρα καθόμασταν σε ένα εστιατόριο, και αποφάσισε να το επανεξετάσει.
“Μαμά, είσαι γυναίκα.”
“Ναι, γλυκιά μου, σωστά!”
“Και ο Μπαμπάς είναι άνθρωπος.”
“Ναι, σωστά και πάλι.”
“Και αυτήηη–” (που παραπέμπει σε μια ηλικιωμένη κυρία που κάθεται στο διπλανό τραπέζι) “αυτή είναι  μάγισσα!”.

22. ” Είχα πάει σε μια κηδεία, με το παιδί μου και ενώ περιμέναμε στην ουρά για να αποχαιρετήσουμε το νεκρό, τι παιδί μου, άρχιζε να φωνάζει… ”Γρήγορα,, θέλω να δω το νεκρό σώμα..”

23. ”Ο γιός μου με ρώτησε σε ένα κατάμεστο λεωφορείο.. ”Μαμά, πως ο μπαμπάς δου έβαλε το σπόρο μέσα και έμεινες έγκυος.. Τότε η αδερφή του που ήταν 3 του απάντησε.. Την το έβαλε ο μπαμπάς από το στόμα..Παραλίγο να πεθαίνω από την ντροπή μου..”

24. ”Ο γιός μου είδε μια γυναίκα που είχε βάψει τα φρύδια της και της είπε.. ”Έχετε κάτι στο πρόσωπό σας.. Στη συνέχεια, πήρε ένα χαρτομάντηλο και πήγε και σκούπισε το ένα φρύδι της και της είπε.. ”Εντάξει το έβγαλα είσαι εντάξει.”

25. Η κόρη του φίλου μου δεν πίνει νερό, και η στιγμή που την πάει να πιεί νερό είναι πολύ δύσκολη. Έτσι μια μέρα η κόρη του άρχιζε να φωνάζει μέσα στο κόσμο..” Ο μπαμπάς μου αγαπά το ποτό!”

26. ” Για να γελάσουμε δένουμε, χοντ ντογκ στη μέση της αδερφής μου, προκειμένου να παίξουμε με το σκύλο, που την κυνηγάει ”.. Μια μέρα πήγαμε στο σούπερμαρκετ και ήταν και ένας γείτονας εκεί που έπαιρνε χοντ ντογκ.. Τότε η αδερφή μου είπε΄” Αυτά είναι για το πισινό μου;;;”

27. ”Είχαμε βγει σε ένα εστιατόριο με το γιο μου που είναι 7 χρονών και εγώ ήπια μια μαργαρίτα. Όταν σηκώθηκα τα πληρώσουμε  για να φύγουμε. Αυτός άρχισε να κλαίει και να φωνάζει δεν θέλω να φύγω με εσένα που είσαι μεθυσμένη… Δεν θέλω να πεθάνω… Προσπαθούσα να του εξηγήσω οτι δεν είμαι μεθυσμένη αλλά μάταια.. Φώναζε μέσα στο κόσμο οτι είμαι μεθυσμένη…”

28.  ”ήμασταν μέσα στο λεωφορείο και η κόρη μου, έβαλε το χέρι της, στο μπροστινό κάθισμα που καθόταν ένας άνδρας και είπε.. ”Αυτός , ο άνδρας είναι μέσα στο λίπος..”

Δείτε ακόμη: Απίστευτη σύμπτωση: Το πρώτο παιδί του 2017 γεννήθηκε από το πρώτο παιδί του 1980

29. ” Όταν ήμουν έγκυος, είχα πάρει την κόρη μου στο γυναικολόγο σε μια εξέταση που είχα. Τότε αυτή άρχισε να φωνάζει..”Μαμά, πως μπορείς και δείχνεις το κόλπο σου, στον καθένα;;;”

30.  ”Τρώγαμε δείπνο σε ένα εστιατόριο και ο τετράχρονος γιος κρατούσε την κοιλιά του και δυνατά είπε, “μαμά, πονάει η κοιλιά μου. Νομίζω μου έρχεται η περίοδός μου!”

 

Να σας πω και γώ τι είχα κάνει μικρή. Ήταν ένα παιδάκι στα γενέθλια μου που κεκέδιζε. Εγώ νόμιζα πως είχε πνίγει και του έφερα να πιεί νερο. Και του χτυπούσα τη πλάτη 😛 H μαμά μου κόντεψε να μείνει απο τη ντροπή της! Επίσης είχαμε πάει σε μια καφετέρια με τη κόρη μου και κοιτούσε ένα κύριο που είχε αρκετα μεγάλη μύτη. Φεύγει απο το τραπέζι και πάει και του λέει: Συγχαρητήρια! Δεν έχω ξαναδει πιο μεγάλη μύτη! Σίγουρα θα κερδίσετε στα βραβεια guinness αν πάρετε μέρος!

Εσάς ποια είναι τα πιο ντροπιάστικά πράγματα που έχουν κάνει τα παιδιά σας????

photo credit: care.com

 

Close