Τιμ: Ένας γάιδαρος πραγματικά αλλιώτικος από τους άλλους

Πολλοί από εμάς έχουμε κατοικίδιο στο σπίτι. Άλλοι έχουν σκύλο, γάτα, χάμστερ, ψαράκια . Ακόμα και φίδια σε γυάλες έχουμε ακούσει να έχουν για κατοικίδιο αρκετοί άνθρωποι.

Αλλά ας μην πάω μακριά. Εγώ για παράδειγμα παλιότερα φιλοξενούσα στο σπίτι μου ένα  αρνάκι. Ναι ναι καλά διαβάσατε ένα αρνάκι που το είχαμε στο σαλόνι μας. Όπως καταλαβαίνετε η μητέρα μου είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά, αφού εγώ δεν   είχα σκοπό να αποχωριστώ γρήγορα το κατοικίδιο μου.

Παρακάτω θα διαβάσετε τη ιστορία του μικρού Τιμ ,ενός γαϊδουριού που ζει και αυτός σαν κατοικίδιο μέσα σε ένα  σπίτι και έχει αγαπηθεί πολύ από τη οικογένεια που τον φιλοξενεί.

Ο Τιμ είναι ένα μικροσκοπικό γαϊδουράκι που ζει και συμπεριφέρεται σαν σκύλος, ζώντας μαζί με την οικογένειά του μέσα στο σπίτι. Το αξιαγάπητο τετράποδο έχει πίσω του μια βεβαρημένη ιστορία, αφού γεννήθηκε πολύ μικρός και αδύναμος, πράγμα που καθιστούσε την επιβίωσή του σχεδόν αδύνατη, μέχρι που η σημερινή οικογένειά του ανέλαβε να τον προσέχει και ουσιαστικά κατάφερε ένα… θαύμα.

Ο μικρός γάιδαρος απολαμβάνει να ανεβαίνει στους καναπέδες, να παίζει με το μπαλάκι του, να κυνηγάει και να γλύφει την ουρά του, ενώ λατρεύει τα χάδια και τα παιχνίδια στον κήπο. Επίσης έχει μάθει να κάνει έξω την ανάγκη του, αφού πρώτα προειδοποιεί τους ιδιοκτήτες του χτυπώντας την πόρτα!

Δειτε ακομα Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο αυτός ο σκύλος που μοιάζει με άνθρωπο (εικόνες)

Τιμ: Ένας γάιδαρος πραγματικά αλλιώτικος από τους άλλους Τιμ: Ένας γάιδαρος πραγματικά αλλιώτικος από τους άλλους Τιμ: Ένας γάιδαρος πραγματικά αλλιώτικος από τους άλλους Τιμ: Ένας γάιδαρος πραγματικά αλλιώτικος από τους άλλους Τιμ: Ένας γάιδαρος πραγματικά αλλιώτικος από τους άλλους Τιμ: Ένας γάιδαρος πραγματικά αλλιώτικος από τους άλλους Τιμ: Ένας γάιδαρος πραγματικά αλλιώτικος από τους άλλους

Δειτε ακομα Σκύλος πηγαίνει κάθε μέρα μόνος του βόλτα στο κοντινότερο πάρκο, παίρνοντας το λεωφορείο

Τιμ: Ένας γάιδαρος πραγματικά αλλιώτικος από τους άλλους Τιμ: Ένας γάιδαρος πραγματικά αλλιώτικος από τους άλλους Τιμ: Ένας γάιδαρος πραγματικά αλλιώτικος από τους άλλους Τιμ: Ένας γάιδαρος πραγματικά αλλιώτικος από τους άλλους Τιμ: Ένας γάιδαρος πραγματικά αλλιώτικος από τους άλλους Τιμ: Ένας γάιδαρος πραγματικά αλλιώτικος από τους άλλους Τιμ: Ένας γάιδαρος πραγματικά αλλιώτικος από τους άλλους Τιμ: Ένας γάιδαρος πραγματικά αλλιώτικος από τους άλλους

Δείτε το βίντεο

Δειτε ακομα Μια 33χρονη υποστηρίζει οτι ο σκύλος της λατρεύει να του βάφουν το τρίχωμα 

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

 

Close